BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #939013 przez aggi
nowa strona :sick:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #939014 przez aggi
joanna nic straconego jeszcze :) ale dobrze że do gina idziesz on powinien stwierdzić co jest grane

10 lata 5 miesiąc temu #939015 przez zancik
Joanna to jeszcze nic pewnego pójdziesz do gina to się dowiesz o co chodzi ;)
Aggi bidna ta Twoja pupcia :kiss: mężu wróci ok 19 dopiero z pracy a winka niestety nie lubi :( będziemy działać dziś ale chyba już jest po ptokach bo nie mam śluzu płodnego i tempka dziś taka sama jak wczoraj czyli drugi dzień skoku B) U mnie też w końcu słoneczko się pojawiło uwielbiam jejejejejeje :laugh: Możliwe,że Maksiu po tym szczepieniu kupki nie zrobił i nie chciał jeść :( Na pewno dziś będzie dobrze :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #939028 przez MARI
Helo :) piękny dzionek się zapowiada. Jeden dzień nie weszłam podczytać a tu tyle zaległości B)

Zancik zadziałać jeszcze dziś nie zaszkodzi, więc zasiadaj na męża :laugh: trzymam za Ciebie kciuki

Joanna to jeszcze nic pewnego z tym testem, czasem tak wychodzi a następny jest pozytywny. Poza tym jak idziesz do gina to wszystko będzie jasne, ale wierzę że będzie dobrze :)

Moof zajrzała :) to teraz Zosieńka już może poważnie ugryżć :woohoo:

Natka czekamy na dobre wieści :)

Witaj Kass i testuj z nami :)

Aggi oby Maksio lepiej się czuł no i kupsko szczelił :)

10 lata 5 miesiąc temu #939037 przez betka81
Hej:)

moof zdążysz przed Świętami. Sprężycie się bo każdy chce świątecznie mieć i czysto!
A Zosia to już taka pannica prawie chodzi ząbki ma i zaraz zacznie mówić!

zancik poprawiaj z mężem dla przyjemności i nie nastawiaj się tylko na reprodukcję bo nic Ci z tego nie wyjdzie. Nie spinaj się tylko baw.

Joanna jeśli owu w 21 dniu to test dopiero wyjdzie w 34/35 dniu. Zależy jaką masz fazę lutealną. U mnie zagnieżdżenie było zawsze w 10 dniu po owu i musisz dać czas na wzrost hcg! Tak więc spokojnie. A gin Ci dzisiaj ciąży i tak nie zobaczy bo za wcześnie! Cierpliwości. ...

aggi ja dość długo jeździłam gondolą bo końca lipca. Iga dość późno zaczęła sama siedzieć, miała już 9 miesięcy. A tak to w gondolce podnosiłam jej tył i tak sobie siedziała niepewnie a jak spać to na płasko.
Więc ja całą wiosnę i lato miałam gindolę. I dobrze, że się mieściła w niej Iga bo koleżanki miały wózki gdzie dziecku w 4 miesiącu nogi już wystawały.

U mnie też słońce świeci i tak ładnie jest...

10 lata 5 miesiąc temu #939039 przez zancik
Betka ja jestem już nastawiona co ma być to będzie jakoś wiara mnie opuściła :( W przyszłym cyklu chyba odpuszcze sobie testy owu i starania.....

10 lata 5 miesiąc temu #939041 przez betka81
zancik tego chyba tak naprawdę nie da się odpuścić ale ważne aby mózg zajął się czymś innym i wyluzował. Moja koleżanka z pracy też co miesiąc mówiła, że odpuszcza starania, co cykl jak @ przychodziła to beczała ale zaszła wreszcie po 7 miesiącach starań. Uda się w końcu każdej z Was.

10 lata 5 miesiąc temu #939043 przez joanna1991
Dziewczyny tak podejrzewam,ze gin mi dzisiaj nic nie powie, ale tak dziwnie sie czuje,tzn. Dol brzucha mnie pobolewa a od dzisiaj piersi zaczynaja byc wrazliwe, wydaje mi sie ze to bardziej sutki. Nie wiem co myslec. Tak mnie bolalo jak juz mialam @

10 lata 5 miesiąc temu #939044 przez zancik
Betka wiem,że trudno jest całkiem odpuścić po prostu nie będę myślała o ty czy się udało czy nie.Przytulnka będą wtedy kiedy będzie na to ochota a nie kiedy owulka czy dni płodne i jakos to będzie :)
Joanna na pewno gin jeszcze dzis nic nie stwierdzi bo jeszcze raczej jest za wcześnie na to tak mi sie wydaje.

10 lata 5 miesiąc temu #939053 przez betka81
Joanna ja miałam owu w 11 dc z wykresu wynika, że zagnieżdżenie było w 10 dniu. Test zrobiłam w 12 dniu po owu i 2 dni po zagnieżdżeniu i był negatywny a 3 dni później bladzinka, że myślałam o urojeniach a teraz dziecko mnie wykańcza mdłościami.
Lekarz dziś Ci na pewno nie powie czy to ciąża czy przed okresem jesteś. Masz dopiero 13 dni po owu poczekaj jeszcze ze 2 dni i jak @ nie przyjdzie to zrób test.
A jeśli chodzi o objawy to i na ciążę i na @ mogą być...

zancik i takie podejście jest ok a może właśnie się uda...życzę Ci tego!

10 lata 5 miesiąc temu #939057 przez gwiazdka2014
Hej

Ula w szpitalu, może jutro już wyjdzie. Cukry troszkę ponad normę ale nią ma tragedii. Czuje się ok.

U nas znowu krew w kupie, dziś pediatra....

Buziaki na więcej nie mam czasu do Książę juz marudzi
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #939059 przez zancik
Betka nie dziękuję ;) Może przy tym nastawieniu nie długo będę mogła cieszyć się fasolinką :)
Gwiazdka buziaki dla Was :kiss: :kiss: :kiss: Wszystko będzie dobrze :) Dla Uli też buziaki :kiss:
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #939064 przez Ada2424
Hej Dziewczyny :)

U nas też piękna pogoda, ale ja nie wiem co się ze mną dzieje... od kilku dni jestem tak senna, że dobudzić się rano nie moge, mogłabym spać cały dzień. Nie wiem czy to dlatego że mały buszuje po nocach, wczoraj np zasnęłam po 2 bo tak się kręcił, że zasnąć się nie dało. W pierwszym trymestrze wcale senności nie miałam a teraz to masakra. W ciągu dnia nie odczuwam tylko z rana z łóżka się zwlec nie moge, też tak macie/miałyście? Aż się martwie żeby czasem u mnie ta cukrzyca ciążowa nie wyszła :unsure:

Aaa co do fotelików jeszcze...wczoraj z Mężem przeglądałam wózki 3w1 i kilka modeli nam wpadło w oko i mają fotelik w zestawie maxi cosi co o nim myślicie? :whistle: chyba Betka o nim mi coś wczoraj wspominała :whistle:

[/url] [/url]

10 lata 5 miesiąc temu #939071 przez Asiaa
Witam nową koleżankę :)

Ula oby szybko się poprawiło!

Joanna jeśli miałaś późno owu to i @ może Ci się zjawić później, albo nie przyjść wcale :) gin przynajmniej zerknie jak tam endometrium itp, a co będzie dalej to czas pokarze ;)

Ada jeśli jesteś ospała szczególnie rano to może faktycznie przez późne zasypianie i że maluszek szaleje. Póki co się nie martw ;) tylko obserwuj, a przy okazji zapytasz lekarza ;)

10 lata 5 miesiąc temu #939073 przez Asiaa
Jestem jak Moofka :D
Podziękowania: moofka

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka