BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

10 lata 5 miesiąc temu #939511 przez MARI
Hej dziewczynki :) pogoda dzis kiepska, nic się nie chce.

JULKA Wojtuś rośnie jak na drożdźach, taki słodziak :kiss:
FERR czekamy na Kubusia :)
AGGI jak tam Maksio czuje się po szczepiemiu?
MALINKOWA malinki były 18dc :) ja po tym jak doczekałam malinek przestałam robić dalej testy. Trzymam kciuki za ciebie :)
ULA wracaj ze szpitala :)
ŻABKA to teraz juz @ przeganiamy :) :)
JOANNA na spokojnie trzeba czekać, a czas pokarze. Ja mam nadzieję że to bóle fasolkowe i tego Ci życzę :)

Ja teraz czekam, ale oczywiście nie na @ tylko jej brak oczywiście.
Podziękowania: julka, ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #939515 przez zancik
Mari to ile jeszcze do @ ?Trzymam kciuki żeby ta małpa gdzieś zabładziła ;)

10 lata 5 miesiąc temu #939525 przez natkka
oczywiście nie odpisze na wszystkie posty, bo ich za dużo :(
dziewczyny - widzę, że za kilka dni zrobi nam się forum testów ciążowych, mam nadzieję, że będą się pojawiać same dwie kreski,
julka - praca biurowa - kancelaria więc roboty multum a odpowiedzialność duża
ann-sunshine podziwiam, ale pewnie jak pracowałaś kodeksowo po 12 godzin to miałaś dni wolne? u nas niestety nie ma czegoś takiego :(

10 lata 5 miesiąc temu #939560 przez gwiazdka2014
dobra jestem przy kompie to moge wam teraz napisać ...

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

A z tych dobrych informacji to Michał mi ponaga... nie przebiea małego ale karmi, robi mi obiadek itp.

10 lata 5 miesiąc temu #939569 przez MARI
ZANCIK @ niby za tydzień ale wcale nie czekam na nią tylko jej brak. Za ciebie też trzymam kciuki aby Ci się udało :)

GWIAZDKA więc nie przejmuj się gadaniem mamy, tylko żyj swoim życiem, ciesz się z tego że dzidzia rośnie, mąż jest przy Tobie pomaga i to jest najważniejsze. Tak naprawde to mama powinna wspierać, a nie dołować jakoś nie rozumiem jej zachowania. Trzymaj się :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #939577 przez Malinkowa
MARI ma rację, gwiazdka2014 najważniejsza jest Twoja rodzina - najbliższa, zdrowe dziecko i kochający mąż. Reszta się nie liczy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #939579 przez Agnilla
Ula wracaj szybko do domu :kiss:
Jak ja Wam zazdroszcze ciąży, tak mi brzucha brakuje, wiem czubek jestem ;)
Czas zapitala, Pola juz marchewke wcina i niebawem bedziemy szukać plecak do szkoły
Proszę ucalowac wszystkie piekne dzieciaczki od cioci, poglaskac brzuszki i czekam na kolejne maliny na testach ciazowych!!
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #939583 przez martyna_z
Ula jak to w szpitalu? nie było mnie jeden dzień, a tu tyyle do nadrobienia

Joanna grunt to dobre podejście i kompetenty lekarz :) trzymam kciuki, co ja miałabym powiedzieć jestem trzy lata starsza od Ciebie, podobno najlepszy biologicznie czas to 25, więc spokojnie :)

Julka Wojtuś cudny i bardzo mi sie podoba leżaczek, czy jak to sie nazywa :) intensywne kolory suuper :)

gwiazdka brak mi słów, dobrze że Twój Michal troche oprzytomniał, obu mu tak zostało, trzymaj się dzielnie :*

Trzymam kciuki za wszystkie testujące ;*

a ja się szykuje na długi weekend z mężem, załatwił nam jakiś wyjazd niespodziankę, jeszcze nie wiem gdzie, ale jedziemy w sobotę a wracamy we wtorek/środę, oj będzie się działo ;)
Podziękowania: julka

10 lata 5 miesiąc temu #939587 przez joanna1991
GWIAZDKA kochana nie przejmuj się innymi, najważniejsze że masz męża przy sobie, który tobie pomaga :* i oczywiście dzidziulek :* to jest już twoja rodzina i oni są najważniejsi! Dla nich jesteś najlepsza i najpiękniejsza :*

MARTYNA zazdroszczę ci weekendu wolnego z mężem :p mój cały czas pracuje nawet w weekendy :/ zawsze korzystamy z wolnej chwili dla siebie na maxa :D:D hi... oby wasz wypoczynek zakończył się owocnie :*
MARI trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :)

Kurde ale ten czas szybko leci zaraz weekend, trzeba będzie niedługo prezenty gwiazdkowe kupowac bo później się nie wyrobię :D
Podziękowania: martyna_z

10 lata 5 miesiąc temu #939593 przez zancik
Gwiazdka Kochana nie przejmuj się gadaniem masz swoje życie ,sprawy i sama dobrze wiesz jak było i jak jest.Po co Ci stres i nerwy...Bardzo się ciesze,że w końcu masz pomoc to jest najważniejsze :)
Mari mam nadzieję,że ta gnida nie przyjdzie ani do Ciebie ani do mnie :laugh:
Martyna to jesteśmy w tym samym wieku :silly: To pracować proszę w weekend tylko tak porządnie ;)
Ja właśnie wróciłam do domku od dziś zaczełam Nordic Walking :woohoo: może parę kilo się zrzuci :)

10 lata 5 miesiąc temu #939596 przez moofka
laskiii ale u nas dzisiaj piękna pogoda byłaaaa :woohoo: normalnie wiosna :woohoo: Zośka się znowu wybawiła na placu zabaw, ubaw po pachy bo tatuś się z nią bujał na zabawkach :silly:

Ula niech wyłazi bo szpitale są do dupy :pinch:

monique ja miałam taką średnią torbę plus kuferek, mąż dowoził pieluchy dla Zośki na bieżąco i wymieniał mi koszule :) wszystko zależy co tam Twój szpital wymaga mieć ze sobą.

joanna nie korci Cię siknąć na kolejnego testa? :whistle:

gwiazdka ja już Ci pisałam no ale niech Ci będzie że powtórzę ;) - w ciąży wyglądałaś bardzo ładnie! i na pewno nie jak torba!!! a mamie to może powiedz wprost co Ci leży na sercu i zakończ temat. a później już się nie przejmuj! :kiss: a Michał super że się zaangażował :)

Agi nooo czubek jesteś :P

martyna wyjazd niespodzianka - fajosko :woohoo: bawcie się dobrze :)

a my dzisiaj zamówiliśmy drzwi a jutro jedziemy zamówić kuchnię :laugh: ale radocha :side:
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #939597 przez moofka
o żesz kuźwa....

a to jak się już ujawniło to se jeszcze dopisze cuś bo zapomniałam :whistle:

a więc ferri melduj jak po wizycie!!!

10 lata 5 miesiąc temu #939602 przez zancik
Moof to i tatuś skorzystał ;) no to super już coraz bliżej końca remontu :) czekamy na efekty oczywiście :woohoo:

10 lata 5 miesiąc temu #939603 przez MARI
MARTYNA ale super że szykuje Ci się wyjazd to trochę odreagujesz od codzienności. No i oczywiście bawcie się dobrze B) B) wiadomo o co chodzi :woohoo:

MOOFKA no takie zakupy to radocha :laugh: , ale tez ciężko się zdecydować i wybrać co się chce, wiem bo dopiero u mnie skończył się remont całego mieszkania i tyle rzeczy mi sie podobało że trudno było wybrać :whistle: . Ale jak już się skończy to jest dopiero super uczucie być w takim mieszkanku :laugh: :laugh:

10 lata 5 miesiąc temu #939604 przez joanna1991
MOOFKA oj i to bardzo mnie korciło, żeby iśc na bete ale stwierdziłam że poczekam do poniedziałku, jak gin mi powie żebym zrobiła test to zrobię. może za wcześnie jest... dlatego tak jak mówiłam wcześniej boje się zrobic testa teraz żebym się nie zawiodła... ale cóż jak nie wyszło to kolejny cykl jest MÓJ ! :D hi

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka