BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #612667 przez lilijka
ferritka napisał:

mozna więc powiedzieć, że my też pierwszy cykl sie staramy.... bo pierwszy cykl z testami :blink: :blink: :lol:

Ferritka mój też pierwszy z testami i to będzie nasz ostatni -zobaczysz :) a miałaś już owulkę? bo ja właśnie w dniach płodnych jestem :laugh: już szampana kupiłam na sobotę żeby się wyluzować bo ktoś polecał winko :lol:

Niektóre baby to tylko spojrza na chłopa i juz w ciąży haha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #612697 przez issska1986
Ferri, to czas na Cb :D

11 lata 9 miesiąc temu #612705 przez issska1986
lilijka napisał:

ferritka napisał:

mozna więc powiedzieć, że my też pierwszy cykl sie staramy.... bo pierwszy cykl z testami :blink: :blink: :lol:

Ferritka mój też pierwszy z testami i to będzie nasz ostatni -zobaczysz :) a miałaś już owulkę? bo ja właśnie w dniach płodnych jestem :laugh: już szampana kupiłam na sobotę żeby się wyluzować bo ktoś polecał winko :lol:

Niektóre baby to tylko spojrza na chłopa i juz w ciąży haha

hihi no niektóre rzeczywiście wystarczy,ze spojrzą hehe :)

Oj to jak jajka się nawet od ciepłego pomieszwenia przegrzewają to ja też pewnie dopiero w lato :( jadę w Polskę więc się nie przegrzeją bo słońca jak zwykle za pewne nie będzie... hihi

kurdę ja to nwet na tych testach owu ani razu dwóch kresek, dopiero teraz się pokazują... hmmm to jest bardzo ciekawe :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #612713 przez moofka
Issska te testy potrafią nieźle zaskoczyć, mam nadzieję tylko że się okażą skuteczne :)
Jak będziemy się tak dzielić fotkami jak do tej pory to niedługo niezłe specjalistki z nas będą :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612715 przez ferritka
issska, noo to jak się zaczynają pokazywać to wspaniale, dobijasz do owu w takim razie B) B) :blink: bardzo dobry znak :lol: :lol:

ciekawa jestem co mi dzisiaj magiczny patyczek pokaże B) B) oby były wciąż dwie, żebyśmy się jeszcze wstrzelili w tym cyklu :S :S :S

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #612778 przez moofka
Ferritka to trzymam kciuki za 2 maliny!
u mnie jutro 30 dc więc zaczną się nerwy czy @ przyjdzie czy nie....

11 lata 9 miesiąc temu #612782 przez issska1986
ferritka napisał:

issska, noo to jak się zaczynają pokazywać to wspaniale, dobijasz do owu w takim razie B) B) :blink: bardzo dobry znak :lol: :lol:

ciekawa jestem co mi dzisiaj magiczny patyczek pokaże B) B) oby były wciąż dwie, żebyśmy się jeszcze wstrzelili w tym cyklu :S :S :S

FERRITKA, BARDZO DOBRY POD WARUNKIEM,ZE BYŁO BY PO @, A JA MAM 48 DZIEN CYKLU, WIĘC TO RACZEJ NIE MOŻLIWE ŻEBYM MIAŁA OWU :(

11 lata 9 miesiąc temu #612786 przez issska1986
moofka napisał:

Issska te testy potrafią nieźle zaskoczyć, mam nadzieję tylko że się okażą skuteczne :)
Jak będziemy się tak dzielić fotkami jak do tej pory to niedługo niezłe specjalistki z nas będą :)

MI TO ONE DOPIERO TERAZ COKOLWIEK POKAZUJA, MOZE POWINNAM MIEĆ BARDZIEJ CZUŁE, BO SĄ PODONO O CZUŁOŚCI 20,25 I 30. NIE WIEM...

JESZCZE DWA TYG I GIN ROZWIEJE MOJE WĄTPLIWOŚCI, KURDE PRYWATNA OPIEKA MEDYCZNA I TYLE MUSZE CZEKAĆ... :angry:

11 lata 9 miesiąc temu #612788 przez ferritka
Issska, no co Ty mowisz!!! a na testa ciązowego siurknęłas?
to jak się cienie pokazują na owu teście to Ty czym prędzej siurknij na ciązowego i koniecznie daj nam fote :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #612817 przez Agnilla
Ja tak na szybko, wrocilam z pracy, zrobilam ten pieprzony przeglad I teraz leze, bo na 17 znowu. Ale bede pod kompem wiec czekam na Wasze dzisiejsze fotki! Ferri coby test nie wskazal, od progu pamietaj!:P moofka macie prawie jak my, zwlekalismy z dzieckiem, juz nasz czas nadszedl. To nasz drugi cykl, ale pierwszy z testami, odezwe sie pozniej, zrobie testa w pracy :P 37,2 jak bylo tak jest. Chus mnie strzeli niebawem. Kusilo mnie dzis na test ciazowy ale nie nie, dzis 23 dc. W tv mowia, ze trzeba dokarmiac bociany, bo pod sniegiem nie maja co jesc, robimy zrzute? Musimy sie im podlizac ;)

11 lata 9 miesiąc temu #612847 przez moofka
Ja nie wiem czy będę dzisiaj sikac na testa owu. Chyba że tylko dla sportu :)
agnilla czekam na Twoje fotki wieczorem!

11 lata 9 miesiąc temu #612873 przez issska1986
kurde już robiłam te ciążowe w zeszłym tyg i negatywy powyłaziły :/ więc raczej nie, ale jeszcze zobaczę co dzisiaj pokażą te owu i moze jutro, chociaż to bez sensu...
tak sobie teraz myślę, ze moze za wcześnie na te owu patrzyłam i wyrzucałam, tabelkę stworzyłam i czekam na @ zeby zacząć testować od początku...

11 lata 9 miesiąc temu #612875 przez issska1986
hehe przed wczoraj mój mąż grzebał w śmietniku żeby mi ten jeden test znaleźć, ale i tak się nie udało :D

11 lata 9 miesiąc temu #612919 przez moofka
Issska może zrób jeszcze jednego ciazowego skoro poprzednie robilas w zeszłym tyg.

11 lata 9 miesiąc temu #612923 przez ferritka
moofka napisał:

Issska może zrób jeszcze jednego ciazowego skoro poprzednie robilas w zeszłym tyg.

podbijam , ale nie naciskam B) B) :lol: :lol: :blush:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka