BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #612490 przez lilijka
ferritka napisał:

ja 2,5 roku albo troszku więcej w tym w czerwcu było jedno trafienie.
stara wyga jestem w tym temacie :dry: :dry:

To długo bidulko a robiłaś jakieś badania :unsure: Dlaczego tak ciężko niektórym zajść w ciążę?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #612495 przez ferritka
no widzisz, u mnie wsio ok, stary uważa ,że skoro raz trafił to też jest dobrze. ale obiecał w kwietniu zbadać brygadę więc sie dowiemy co i jak :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #612504 przez issska1986
Ferri, moja koleżanka porobiła wszystkie badania, partner też-wszystko ok u obojga i po 2 latach się im mała trafiła :)

Może różne czynniki się na to składają, środowisko, stres itd. myślę , ze dlatego tak niektórym ciężko zaciążyć... ja mam np dużo nerwów, w domu, w pracy cały czas coś , może trzeba wyluzować, zrelaksować się i moze wtedy się uda-tylko najgorsze jest to, ze łatwo mówić...

11 lata 9 miesiąc temu #612512 przez issska1986
ferritka napisał:

no widzisz, u mnie wsio ok, stary uważa ,że skoro raz trafił to też jest dobrze. ale obiecał w kwietniu zbadać brygadę więc sie dowiemy co i jak :blink: :blink:

z tego co wyczytałam, to chyba Twój mąż jest kierowcą, jeżeli się nie mylę? :silly:
jak tak to tak jak mój - wyczytałam w mojej super książce , że te plemniki się przegrzewają jak długo siedzą i moze to ma wpływ na ich spowolnienie, rozleniwiają się w ciepełku :blink: podobno kawka je pobudza... ale tak przed snem... może lepiej po porannej kawie dopaść zwierzynę :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612516 przez ferritka
oo tóz to, ja już nie mam takiej spiny, jakoś hmmmm sama nie wiem czemu nie możemy zaskoczyc :dry:

ale nie poddajemy się i pracujemy nad tym uparcie :lol: :lol: :lol:
najciężej jest kiedy dookoła wszyscy z brzuchami pociskają też bym już chciała.
kiedyś sobie nie wyobrażałam zeby mieć dziecko, ale to prawda, że przychodzi odpowiedni czas i nie myśli sie o niczym innym jak to by je miec :cheer: :cheer:

a nasz lekarz powiedział mi kiedyś , że wrzucić na luz sie nie da, ale po 2 lampkach wina łatwiej przez chwile nie mysleć B) B) :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #612531 przez issska1986
hehe nie wiem, ale jakoś ja nie myślę przy przytulanku o tym,że robię to aby mieć dziecko, chyba zapominam o tym w tamtej chwili (chyba ze podświadomie o tym myśle), raz tylko próbowałam spać z Soldersami i poduszka pod dupką i to niedawno :D

oj tak kobitki w ciąży pięknie wyglądają :)
mnie to w kółko ktoś się wypytuje, "kiedy dziecko, kiedy dziecko"-rodzina już przestala, zawsze odp "jak Bóg da"... :) myślalam,że to łatwiejsze :P

11 lata 9 miesiąc temu #612549 przez moofka
My się staramy dopiero pierwszy cykl, więc ciśnienia dużego jeszcze nie mam. Ale że długo zwlekalismy to postanowiłam jechać na testach owu, może będzie szybciej :)

11 lata 9 miesiąc temu #612554 przez Agnilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #612561 przez ferritka
mozna więc powiedzieć, że my też pierwszy cykl sie staramy.... bo pierwszy cykl z testami :blink: :blink: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #612562 przez ann-sunshine
Wiecie, szczególnie mocno trzymam kciuki za te z Was które jeszcze nie mają maleństwa, bo uważam że każda para która tego chce zasługuje na takie szczęście.

Feri uwielbiam twoje pozytywne podejście :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #612574 przez ferritka
Ann :kiss: kochana no staram się staram :lol: :lol:
a w ogóle to plan jest taki ,ze będziemy mieli 3 więc no w końcu kiedyś zaskoczymy i zrealizujemy plana B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #612585 przez lilijka

11 lata 9 miesiąc temu #612592 przez ann-sunshine
Feri życzę żeby udało wam się worek z groszkami i fasolkami rozwiązać

4 chłopaków!!! :ohmy: chyba bym umarła, przecież ona będzie musiała żarcia jak dla wojska gotować jak chłopaki nastolatkami będą

Lilijka życzę Ci tego

11 lata 9 miesiąc temu #612599 przez ferritka
nooo, też się tego boi :lol: :lol:
ale wiecie jacy chłopcy są grzeczni!!!! takich grzecznych dzieci to ja jak żyje nie widziałam :lol: :lol: :lol:

zawsze z moimi przyjaciółkami mówiłyśmy, że jak jedna zaciązy to worek rozwiąze i wszystkie trafią ... no i mozna powiedzieć, że tak się stało, bo taśmowo co 2 miechy trafiły :lol:
no i może teraz na mnie kolej w końcu przyjdzie :cheer: :cheer: :cheer:

lilijka, nooo oby oby :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #612661 przez moofka
Ferri jak czytam Twoje wpisy to zawsze gęba mi się śmieje, żeby wszyscy mieli takie podejście :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka