BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 9 miesiąc temu #612935 przez Kaś_O
O dziewczyny ale mnie dopadł sen, ululalam sie z synem.. I ledwo wstalam.. Powiem wam ze bardzo zmeczona jestem, nawet nie pamietalam jak to jest.. Ciagle mogłabym spac.. Pozniej was odczytam i wstawie zdjecie.. Teraz maz juz w domu to ide sie wykapac i wygolic :p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #612987 przez Agnilla
Ughh ale sie wyspalam, pewnie spalabym dalej ale budzik mialam ustawiony. Ale fajnie wskakuje w dzinsy, bluze I trampki- choroba wytlumaczy brak szpilek :) ide na herbatke bo o 19 siusiam :) zajrze do Was z kompa, bo z telefonu nie ma efektu :PFerri a Ty jak sie dzis czujesz? Jest cos lepiej? Masz temp? Moofka Ty pierwsza ciazowy bedziesz z nas robila, trzymamy kciuki!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613010 przez moofka
Mój spodziewany termin nadejscia @ to od jutra czyli w 30 dc aż do 16 kwietnia czyli w 40 dc. No i kiedy tu sikac na ciazowy??? Chyba codziennie tak jak na owu ;)

11 lata 9 miesiąc temu #613032 przez Kaś_O
Moofka na spokojnie musisz do tego podejść.. W sumie ja miałam po ciazy cykle od 24 do 35 masakra :| zawsze miałam te 25 a tutaj taki rozgarbiasz.. Znaczy wlasnie od razu po ciazy miałam co 24 dc i jakos w listopadzie coraz dłuższe i nie regularne :| tak mnie to wkurzalo bo jak pierwszy sie spóźnił to od razu wiecie szał dzikich ciał miałam.. Test za testem :| no ale wracając do meritum ja zrobiła w 28dc bo tak jakos sobie usrednilam.. Wiec mysle ze po prostu po srodku sobie zrób test? Jesli masz ochote :)

Powiem wam ze ostatnio wszystko przesalam i nawet tego nie czuje..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 9 miesiąc temu #613060 przez ferritka
no i mnie sen zmógł :S :S
a teraz upajam się filmem " idy marcowe" z moim boskim Ryanem Goslingiem , normalnie nie mogę oczu oderwać :lol: :lol:

poza tym jak Wam powiem, że czuje się z dooooopy to was jakoś extra tym nie zaskocze :blink: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613088 przez moofka
oglądałam, ryana kocham :)

Ciazowego zrobię najwcześniej za 5 dni, przynajmniej taki mam plan :) no chyba że się wcześniej okaże że nie ma po co. Jak na razie to od 3 dni pobolewa mnie podbrzusze.

11 lata 9 miesiąc temu #613095 przez Kaś_O
Moofka trzymam kciuki zeby sie udało :) a pobolewanie podbrzusza okazało sie klasycznym rozciaganiem macicy :)

Oglądałam :) całkiem fajny film..

Ferri zdrowka duzo zeby te infekcje poszły sobie w dal.. Bo ile mozna męczyć :| u nas slonko znowu świeci :) rano było troche pochmurno i juz myslalam ze dobra passa minęła ale okazuje sie ze nie.. Oby jutro tez tak pięknie było :)

Maz gra i nie moge wstawić zdjęć :|

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613164 przez ann-sunshine
Isska a skoro masz tak rozregulowane cykle i takie długie czasem, to może dopiero teraz masz owu? Zapytaj lekarza jak się z nim zobaczysz

he he wszystkie się pospały :) ja też z dzieciem po żłobku, ale teraz mała wstała i to jej czas więc do jutra

11 lata 9 miesiąc temu #613177 przez issska1986
Ann, mam 17 kwietnia wizytę to o wszystko wypytam :)

ale przed chwilą zrobiłam tego owu testa i bardzo blada ta druga kreseczka , ledwo dostrzegalna. więc chyba ciażowego szkoda marnować, kolejnego z resztą :(

11 lata 9 miesiąc temu #613179 przez ferritka
issska, no to go nie wyrzucaj , może za chwilkę się zmalinuje :lol: :lol:
ja za 15 min testuje :S ciekawe co mnie dzisiaj czeka hmmmm :side: :side:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 9 miesiąc temu #613192 przez issska1986
U Cb Ferri to oczywista sytuacja :) piękne dwie kreski, ja to szczerze się dołowałam, że nie mam NAWET owu, ale może za późno zaczęłam testować, albo po prostu miałam cykl niepłodny....

11 lata 9 miesiąc temu #613198 przez issska1986
ferritka napisał:

issska, no to go nie wyrzucaj , może za chwilkę się zmalinuje :lol: :lol:

no niestety ledwo tą drugą widać.... trudno, next time ;) niech mi wywoła tą @ i zaczne od nowa, tylko testy będę musiała domówić :silly:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613227 przez Agnilla
jestem i ja :) nadaje z lozka :) tyle sie nasluchalam jak to zle nie wygladam, wiec przekazalam obowiazki i wrocilam do domu :) ci bardziej wtajemniczeni pytali, czy juz jest fasolka :) jeden kolega pyta czy jestem w ciazy, czy juz gratulowac moze a ja mowie ze nie wiem, a on "moja zona tez byla tak chora a okazalo sie, ze to ciaza". Ferri slyszysz? :P
glowa dzis mnie tak nie boli, jaka ulga. ale katar i oslabienie meczy. jajnik lewy swidruje, a kreska jak byla blada tak jest, tzn testowa. zrobilam fotki po 5 i po 10 min, jak uda mi sie wrzucic to Wam pokaze.
wiecie, ze u mnie mama na zwolneiniu, no ale ona miala dlon operowana. tata na zapalenie oskrzeli. brat nie poszedl do szkoly bo chory. siostra podziebiona, a maly blizniak ma antybiotyk. nie mieszkamy razem a wszyscy chorzy.
a w ogole od swiat tak wpieprzam, ze dzis mam wydety brzuch jakbym w ciazy byla :D ale serio :P maz sie smial. od jutra dieta :/ a zjadlam 3 kawalki ciasta, bo kumpela miala wczoraj w pracy urodziny a popoludniu jeden znajomy w podziekowaniu dal mi sernik :P

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613249 przez ferritka
Agnillka, bo zaczne lubić tą chorobę :silly: :silly:

u mnie raport wygląda tak :

ale muszę się przyznac, że chlipłam herbaci w tych 3h w których nie można :S :blush: :dry:
a jajniki mnie tak bolą, że mam ochote im walnąc :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #613262 przez Agnilla
hehe jakby to mialo byc to...to ja moge grzecznie jeszcze pochorowac ;)
masz test podobny do mojego, choc mysle, ze moj nawet bledszy. nie chce mi sie wstawac, moze cud sie stal i nagle jest purpura na tescie ;)
ale co nie mozna herbaty?? nie kumam
no mnie lewy swidruje, tanczy dla mnie :P ale jak mu sie zachce, nie boli,a jesli Ciebie boli, to Twoj stary jurny chyba butow nie zdazy zdjac, nie odpusc mu!!! bo to pewnie owulacja!!

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka