BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #739286 przez julka
,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #739293 przez julka
.

11 lata 3 miesiąc temu #739294 przez Asia K
Kaś termin wizyty mam na za tydzien w piątek :)

Julka - ciesze sie ze jestes na prostej :D
Leukocyty mam 1-3 a podobno moze byc do 5
a azotyny (-)

Siurałam ze środkowego

11 lata 3 miesiąc temu #739297 przez Kaś_O
Asia takie nieliczne mi sie wydaje że nie ma się czym martwić, mi też sie czasem zdarzały szczególnie jak nie masz żadnych objawów.. zobaczysz co gin powie napewno nie jest to jakiś super problem..

Julka Kochana :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: super strasznie się cieszę że takie piękne wyniki.. Mam nadzieję że zatrucie przeszło szybko i tylko chwilowe było :) To teraz pozostaje zaciskać kciukasy :) :cheer:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #739309 przez julka
.

11 lata 3 miesiąc temu #739319 przez Kaś_O
mojej siostry :) Znaczy tego ciemnego niestety już nie ma :( a kociaki sprzedane.. ale taką mieli rodzinkę :) to są właśnie devon rexy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #739328 przez ann-sunshine
Julka super, czyli w tym miesiącu emocjonujemy się z tobą :)
Asia jak nieliczne to chyba nic groźnego.
Ciekawe jak moja cytologia, trochę zaczynam się stresowac im bliżej wyników.
Mykam spać, miłego dnia

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739331 przez Porto1987
Asia, ja robiłam też w środę analizę moczu, tylko że ja mam dość liczne pasma śluzu i nic mi pani dr nie powiedziała. A ja nie robiłam ze środkowego strumienia :dry: i jeszcze bakterie mam nieliczne i nabłonki płaskie pojedyncze.

edit:

i z tego wszystkiego, że chciałam szybko Asi odpisać, to się z Wami nie przywitałam. A więc witam Was Dziewczynki :)

Julka, dobrze, że i u Ciebie wyniki ok. Mi też po ostatniej cytologii wyszedł jakiś stan zapalny i dostałam Gynalgin. Niby nic nie czułam, że coś tam się dzieje, ale przeleczyć się musiałam.

U mnie czosnek działa :) już jest trochę lepiej. Dziś mnie z boku w dole brzucha mrowi. Takiego uczucia jeszcze nie miałam. Powiem, że dziwnie to czuć. A i nie powiedziałam Wam w końcu wczoraj dlaczego plamiłam. Otóż okazało się, że mam trofoblast zlokalizowany przy ujściu szyjki i z tego było plamienie. Znaczy ten brązowawy śluz. I w związku z tym, że taka jest jego lokalizacja, to mogę mieć jeszcze jakieś takie plamienia.

11 lata 3 miesiąc temu #739352 przez Dagnes
Kaś_O napisał:

Ferii wódka tez dobra :) maz serwuje sobie wódkę miód, sok z cytryny i malinowy i zdrowy jest następnego dnia :)

Cos chciałam ale zapomnialam..

Aaa Dag a na kiedy ty mialas termin ze teraz na grudniowki sie lapiesz? Ja to wybieram 1.12 piękna data :)

Lekarz wyznaczył termin porodu na 1 stycznia, ale magiczne kalkulatory z neta pokazują 30 grudnia

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #739353 przez moniaW
dziewczyny Ferri podawała link do magicznego kalkulatora a ja wczoraj odkryłam fajną stronę OvuFriend :) jak się człowiekowi nudzi to szpera po internecie :) znajduje się tam wykres na którym możecie zaznaczyć wszystko wyniki testów,śluz,temp. staranka itd. a on wam wylicza kiedy będzie owu. nie namawiam ale może którejś się przyda :)
fajne macie te kociaki ja mam kotkę i psa ale zdecydowanie wolę psa bo kot tylko śpi i je :laugh:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #739359 przez Porto1987
Monia, ja się rejestrowałam na OvuFriend i chyba miałam kiedyś w telefonie. Ale tak w sumie nie korzystałam, bo za dużo rzeczy ode mnie chcieli. Ja aż tak nie obserwowałam swojego ciała.

Dziewczyny fajne te Wasze zwierzaki :D

Ja mam psa, to ten z avatarka :P

11 lata 3 miesiąc temu #739366 przez ferritka
bry B)

aaa rexy boskie są :lol:
aaaaaj ten szary kitek cóz to? piekny kolor ma B) B)

no ja bym z clo nie przesadzała. jak go dostałam to myslałam tak jak Ty że od razu hop siup i bliźniaki bo to "cudowny lek na Groszki jest" i brałam 6 cykli z monitoringiem a potem poroniłam więc do doooopy z taką magią. Ale jest na staraczkach Pani, która czeka na małą Zuzię z clonowania właśnie.
niestety co druga dziewczyna na naszych staraczkach już clo przerabiała i nitz. Poczytaj uważnie skutki uboczne, nie lekceważ monitoringów i jak tylko poczujesz że coś nie ten teges to biegusiem do lekarza.
aaale nastraszyłam :dry: przepraszam, bo w sumie lekarz wie co robi...mam nadzieje, że Ciebie ładnie sklonuje :kiss:

koniecznie zanim Stary wróci muszę obczaić gdzie go przebadamy, jak już się zgodził Pan na przegląd to niech się szarpnie na full opcje :S

świeci u Was równie pięknie jak u mnie??? nooo pieknie zabieram się za okna, podejście numer 2 :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #739376 przez Porto1987
oj Ferri świeci, tak przyjemnie jest. A jak Twój katar? Mojito pomogło?

11 lata 3 miesiąc temu #739392 przez Kaś_O
Dag no to zobaczymy :) jest też szansa że przenosisz kilka dni :)

Ferri mi się one strasznie podobają :D cudowne są :)

11 lata 3 miesiąc temu #739397 przez ferritka
Porto dziękuję kochana nie pomogła bo go w końcu nie wypiłam, ale w sumie wizualizowałam sobie że go piję więc suma sumaru pomogła B) choć nie jest to 100% formy mojej to czuje że idę ku lepszemu :lol:

Twój pies z avatarka to sznaucer olbrzymi???

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka