BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #739655 przez gosia28
aggi marudny bo chłop nie może mieć wolnego, rypie się im w głowach wtedy B) a na chorobowym to umierający są :dry:

agi to ściągaj ten lateks i w końcu wszystko jasne :lol:

kociary B) :)

ja też se rypłam wczoraj winczacho swojskie wyciągnęłam takie rocznik 2001 ;) znaczy się lampkę wciągnęłam bo by mi żołądek urwało jakbym więcej chlupnęła.

mój tata śp. to robił miksturę wódę z pieprzem i twierdził, że pomaga :laugh:

Porto nie bój żaby. Tyś przy nadziei więc możesz mieć kolce na nogach i inne przypadłości ;)

chudzinka ale mruczek :) ustawił się jak do zdjęcia :laugh:

ferri leon jest boski, no masz tą fotę jego ze spłuczką czy niet? bo żeś nie odpisała :unsure:

to ja Wam powiem, że moja sis ma persa. Teraz już emerytka ale jak w kwiecie wieku była to sprowadzili jej kawalera i ni chu chu nic nie było, uciekała od niego jak oparzona. A co roku miała młode z dachowcem przyplątanym jakimś.

czytam Was dalej

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #739672 przez ferritka
Gosia, nie mam filmu ze spłuczką, a w domu nie chcę mu pokazywać bo mi bedzie nabijał rachunek B)
za to tak mi dzisiaj pomagał w porządkach chodził krok w krok wpychał się i rozpychał... a jak położyłam nówkę sztukę dywanik w łazience to popatrzył, usiadł sprawdzić czy wygodny i skwitował to ładnym zdrowym pawiem :angry: no i tyle się nacieszyły oczy moje nówką dywanikiem..chyba mu się kolor nie podobał czy coś :cheer:

Wy wczoraj spa domowe, to ja dzisiaj....już powoli się za siebie zabieram, dość tego porządkowania, czas na siebie B)

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #739673 przez Dagnes
Melduje sie po wizycie. Dziewuszka potwierdzona i wazy 700 g.
Zaraz doczytam co tam naskrobalyscie jak mnie nie bylo.
Moof daje reke uciac a nawet i dwie ze widzialam cie dzis z mezem w Zwierzyncu.

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #739678 przez Porto1987
ooo Dag jakie super wiadomości :D :D ja się chyba nie doczekam do usg za 2 tygodnie :dry:

Ferri, ale Leon no. Następnym razem musisz wziąć pod uwagę jego preferencję, on na byle jakim dywaniku siedział nie będzie :D a okna umyłaś? :P

Kurcze nie szalejcie z tym spa tak bardzo. To ja może jutro albo w niedzielę.

11 lata 3 miesiąc temu #739680 przez gosia28
aggi Twój kociak też słodki :) a jaki mądry łał

a wiecie, że ja miałam bajkowych dziadków? Bolka i Lolka :laugh: serio :)

Agi pochwal się jak zegar zrobisz

chudzinka ale Twój emek pomysłowy. Może i on zacznie chodzić na polowanie :lol:

husky jest piękny, podoba mi się bardzo, bardzo aktywny pies więc musi mieć przestrzeń. Mój znajomy właśnie zapłacił sąsiadowi 400 zł bo mu wszystkie kury z podwórka zdusił B)

Asia mi się ten wynik wydaje ok.

Kaś śliczne te kociaki :)

Julka właśnie się zastanowiłam jak przeczytałam że masz brać metformine. Wiem, że niektórzy ginekolodzy stosują przy pcos. Tak czy siak cieszę się, że wyniki dobre to teraz do działań :)

co do pomyłki leków to się śmiej, ja kupiłam kiedyś lek nie pamiętam na co i miałam go brać doustnie wg zalecenia lekarza. Kupiłam lek i ze dwie godziny później przyjechał do mnie gość z apteki wymienić mi lek bo dali mi jakiś dowcipny o tej samej nazwie B)

Julka brałam cykl temu i nic i ogólnie to wcześniej ja wiem? z 5/6 cykli miałam stymulowanych tym lekiem i nic. No, ale jak by ten lek nie pomagał nikomu to by przecież w sprzedaży nie był chyba co? Trzymam kciuki :)

Dag szykuje się emocjonujący sylwester :lol:

dziewczyny sory, ale nie życzę Wam bliźniaków a pojedyncze, zdrowe ciąże. Niestety chcecie drugie to się będziecie musiały pomęczyć. Niech Was natura nie naraża i tyle :P

ferri to może on wypił wczoraj tą Twoją miksturę coś przygotowywała na przeziębienie B)

Dag noooooo Wikusia aaaaaaaaa daj focię ślicznotki :)

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 3 miesiąc temu #739682 przez gosia28
To ja Wam jeszcze powiem, że na majówki się nie zapiszę :angry: jakieś krwawe plamienia mi się pojawiły, brzuch i pupa mnie boli małpowo i tak se z ciekawości luknęłam a dziś dopiero 26 dc :ohmy: to mi się ebnał cykl znowu :angry:
w sumie lepiej w tą stronę to szybciej znowu zadziałam :dry:

Monia, ann w Was nadzieja, bo kurczę przerwiemy dobrą passę ciągłości listy

Mama Aniołka 25.02.2010

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739690 przez ferritka
Gosia, a to franca :angry: ale brawo za pozytywne myslenie.
Ja to w sumie nawet nie wiem jak liczyć bo mnie naszła 2 tyg przed czasem :angry: teraz to sama nie wiem kiedy mnie nawiedzi :angry:

no to która maj obstawi???

Dag no i pięknie, fote wrzucisz nam ,może się pozarażamy :cheer: :cheer:

a teraz z innej beczki :blush: co myslicie nadadzą się czy niet?? deezee.pl/obuwie_damskie/szpilki/szpilki_classy_sonia_nude.html

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #739699 przez Kaś_O
Ferri fajne szpileczki :) jestem za :) chociaz ja nie przepadam za takimi czubkami wole te okraglutkie ale te maja swoj szyk :)

Husky faktycznie wymaga duzo :) ale piekne psy :)

Kurcze chciałam wagonów porównać nasze maluchy ale ja miałam USG w 21/22tyg

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #739703 przez Kaś_O
Dag a nie powiedzieli Ci przypadkiem ze Wiktoria jest wieksza i starsza? Bo jakos kojarze ze nie cały tydz temu Moofka jak miała USG to tez 700g ważyła Zosia..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #739729 przez Chudzinka
Dag, fajnie, że wszystko OK.
Goś, mój mąż to jest myśliwy, ale jak trzeba coś porządnego i drogiego kupić. Węszy i węszy po necie, staje się znawcą tematu i w końcu rzeczywiście "poluje" super okazje. Ja to cierpliwości nie mam, sto razy bym w tym czasie jakiś badziew kupiła :)
Ale te nasze zwierzaki smerfastyczne :)
Goś, dziwne to plamienie.. B) Przecież Ty tydzień temu chyba pękające jajo miałaś? To albo niedomoga lutealna albo.. :silly:
Ferri, butki super.. Ech, właśnie się rozmarzyłam, jak sobie moje przypomniałam, miałam sukienkę krótką do ślubu, więc buty były ważne i się odważyłam zbankrutować na rzecz takich boskich z kamieniami Swarovskiego.. Mmmm :)

11 lata 3 miesiąc temu #739732 przez anuuuusia
Dagnes gratuluję dziewczynki :)

gosia28 :kiss:

Chyba nie widać moich postów, bo mam wrażenie, że mnie ignorujecie :(
O matko, a może ja taka nuuuudna jestem :P

11 lata 3 miesiąc temu #739740 przez moofka
Dag no a gdzie Ty mnie w tym zwierzyncu przyczailas? Jeśli widzialas wsiure w dresie to musi ja byłam :P

Kaś dobrze piszesz, zocha w pon na usg miała 700g.

Ferri buty dobre, bo Ty chyba szarfe masz na sukni nie? Tylko rozmiar musisz dobrze dobrać co by Ci nie spadały, albo na wszelki wypadek wkladzioszke jakąś mieć dyzurna.

mąż się dzisiaj pytał jak to jest mieć dziecko w brzuchu :) czy to dziwnie jak tak kopie a zasuwa skubana coraz bardziej :)

11 lata 3 miesiąc temu #739743 przez Chudzinka
Anuusia, kto Cię ignoruje? Ty się za rzadko odzywasz! :)A my tu papluły coraz większe. Ale ja się cieszę, że w urzędzie wszystko załatwiłaś, uważam że masz fajnego kota, mimo, że ma zeza :silly: i trzymam kciuki, żeby przepowiednie koleżanki się sprawdziły :kiss: Nawet jak nie odpisujemy, nie znaczy, że nie czytamy i że nie życzymy jak najlepiej :lol: Mnie też nie zawsze ktoś odpisze, a mimo to wiem, że mnie uwielbiacie! :blush:

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #739746 przez julka
.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739749 przez Agnilla
a ja nic nie chciałam pisać, ale wg mnie ten kot też ma strita :P :D
Boże, jak w ostatnich dniach produkcja tu ruszyla :P
Dag, widziałaś moof i nie podeszłaś?? ojaaa, ja to bym wskoczyła na nią :P
ej...popłynełam dziś z czekolada kuwa kuwa kuwa
normalnie wyciagam kajecik i bede pisac co zjadlam, jak czerwona kreska zostanie przekroczona to glodowka do rana :D
siadam do bransoletek, bo je tak zaniedbalam, ze wstyd ogromny. a potem myc sie, spac a jutro po narzute jedziemy i po nowe jadeity
a tak btw...spalam prawie 2 godz :lol:
Jula nie odpuszcze mu! :P przyszedl mnie obudzic i znowu mu o tym przypomnialam :)
aa Gos pytalas o zegra, ja go juz przed wakacjami bardzo chcialam zrobic, i teraz tego dokonam, ale najpierw sypialnia
do salonu taki chcę, nie wiem tylko jaki kolor wskazówek bym wzięła, pójdzie nad część jadalną

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka