BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #740081 przez Chudzinka
Witam się i zmykam, bo mam gości cały weekend, nie wiem, jak ogarnę..
Miłego weekendu, słoneczka i dobrych humorów! :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #740193 przez Dagnes
Kaś ale mi smaka narobiłaś. Cicho wygląda pysznie. A mi już lekarz nic nie mówił odnośnie wagi. Poprzednio jak byłam na wizycie to wytknął mi że za dużo przybrałam i kazał słodycze odstawić. No i ograniczałam się trochę i proszę przez 4 tydodnie tylko 0,6 kg do przodu. Więc dziś dyspensa :silly:

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #740194 przez gosia28
zdrastwujtie

ann jak tam? małpolud się rozpanoszył?

u mnie dziwna sprawa. Cały dzień wkładka czyściutka, nic a nic :unsure:
ann mój gin na to nic bo w końcu muszę go odwiedzić. Swoją drogą muszę znaleźć jakiegoś nowego bo do tego już nie chcę. Mam uraz i już.

ja pitole kaczka z jabłkami wodzi mnie po nosie, w piekarniku siedzi a mnie skręca :P

Dag to może będziecie razem rodziły co? Ale by były jaja jak berety :lol:

annnnnnnnnnnnn pryncypałki no nie, proszę :laugh: mój pies też lubi, kiedyś dałam mu jednego a resztę położyłam na parapecie na oknie i se zapomniałam pojechałam do sklepu wracam a na trawniku puściuśkie opakowanie, papierek w strzępkach :laugh:

pasztet jest nie zły :lol:

anuusia nie zawiedź nas ;)

kurka pół dni dziś spędziłam w szpitalu u młodego mojej siory, muszę chatę ogarnąć a leń mnie dopadł

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #740203 przez Kaś_O
A tak z ciekawości podpytałam bo ja w 21 miałam wage 475g i ginka i ginek co robił USG powiedział że kolosik jest :) tylko już nie pamiętam w sumie dzieciaczki teraz szybko rosną.. jak sprawdziłam tak wagowo to mój teraz powinien 1,1kg ważyć.. ale nie wierzę że tyle waży skoro w 21tc powinien 300g a miał na liczniku 475:P

skończyłam kolejny projekt :)

słaba fota bo telefonem później pobawię się w jakieś inne fotki ale teraz aktualnie padam, pogoda się zmienia i umieram.. Czarek z mężem śpią :P ale będzie nocny czad dobrze że jutro niedziela.. :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740207 przez ann-sunshine
Kaś ale się artystycznie realizujesz, śliczne to (chyba kocyk tak?)

Goś niestety hula na całego, więc definitywnie z kolejki wypadam. Hm, a u ciebie mówisz że zagadkowo, hm :unsure:

Przyznaję się i spowiadam wam, zjadłam pół paczki ptasiego mleczka. Ale od jutro trzymam fason ;)

11 lata 3 miesiąc temu #740216 przez moofka
A my właśnie oglądamy program o odchudzaniu wcinając przy tym ciastka :side:

ale dzisiaj się nalatalismy po szlakach więc nagroda się należy :)

11 lata 3 miesiąc temu #740225 przez Agnilla
a my wróciliśmy do domu właśnie, gdyby nie zmęczenie to bym już sypialnie malowala :) narzuta kupiona, ciesze się jak dziecko :)Ann my tez od jutra!! :)

11 lata 3 miesiąc temu #740239 przez anuuuusia
Kaś_O mój kot to zapalony myśliwy :lol: Uwielbia myszory wszelkiego rodzaju i ptaszyska też :blink: Teraz jest ok, bo ma się gdzie wybiegać, ale jak tylko przyjdzie zima to będzie spał i tył :dry:
Ładby ten Twój projekt :)

:ohmy: cały dzień mnie tu nie było, a tu tylko kilka postów :ohmy:

11 lata 3 miesiąc temu #740255 przez ferritka
bry,

no dziewczęta pryncypałki są najlepsze B)
ciacho jeeeesusie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gdzie ja byłam jak talent do pieczenia był rozdawany, ja chyba przy kilogramach stałam :dry:

ee dzisiaj byłam na ur mojego chrześniaka i kuzynka się mnie pyta czy w ciąży nie jestem bo taka promienna :angry: wtf!! no i jej mówie że zmieniłam krem do twarzy i że widocznie działa...no masz ci los :dry:

oooo kocyk piękny, jak zaciążę to całe 9 miesięcy bedę oim Groszkom szyć paczłorkowe kołderki, marzą mi się takie :lol: :lol:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #740258 przez anuuuusia
ferritka no niektórzy to mają wyczucie sytuacji :S

11 lata 3 miesiąc temu #740261 przez Asia K
Ooooo usiadłam w koncu :)

No ja tez nie wiedziałłam co to pryncypalki - dla mnie to zawsze wafle poporstu byly :p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #740262 przez anuuuusia
Asia K ciekawe, kiedy Ci do domu synową przyprowadzi B)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740264 przez Chudzinka
No i witam się wieczorkiem :)
Anuusia, w weekend trza szaleć a nie na forum siedzieć to i postów mało :)
Ja mam odzwyczajania się od starań ciąg dalszy - dziś wszamałam se tatara, a co ;)
Jutro znów goście, ale w okolicach obiadowych więc do popołudnia mam dwa wyjścia: albo sprzątać mieszkanie, albo jechać na łono natury na świeżego oscypka i żętycę... Zgadnijcie, co wyborę? :lol: Ja już dawno zauważylam, ży wszyscy poza teściową nie dostrzegają, jak mieszkanie nie jest idealnie czyste, więc chyba sobie mogę odpuścić :P
Moof - królik pasztet rewelacja!
Anuusia - to kiedy nam humory poprawiasz?
Taka szkoda, że się nasz synchron rozjechał.. Ja czuję już bóle podbrzusza, więc może dużej obsuwy mieć jednak nie będę, ale że Goś i Ann, już @ zameldowałyście.. Choć ja tam Goś czekam na rozwój sytuacji u Ciebie.A z resztą dziewczyn może w kolejnym cyklu znów będziem razem łeb w łeb ;)
Agnilla,to remoncik tuż tuż :)
Ferri, ten tekst z kremem - rewelacja! Czy drogo sobie cenisz prawa autorskie?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #740270 przez ferritka
Chudzinka,a proszę Cię bardzo moje hasło od dzisiaj może śmiało być i Twoim :lol:
zaczynam nielubić słowa PROMIENNA!!! co to jakaś niepisana zmowa zeby nas tym słowem katowac, aa feeee

Asia K od kinder balu się zaczyna, czekaj za chwile nie wróci na noc, aaalbo wróci z koleżanką :silly: :blink:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #740272 przez Porto1987
Witam i ja Was Dziewczynki :)

Chudzinka ja nie wiem gdzie to się tak utarło, że w ciąży to się chodzi pięknym i promiennym. Ja nie mam ochoty na nic (no poza jedzeniem, na to zawsze mam ochotę :P ) nie mam energii, do tego moja cera woła o ratunek. A odnośnie starań, to ludzie mają tyle taktu, że nie wiem. Naślij swojego Męża na teściową niech jej powie, żeby sobie odpuściła temat starań i jak będzie miała o czym, to się dowie. A co to jest ta żętyca?? Bo ja to pierwsze słyszę :P

Kaś, kocyk śliczny :) że Ty masz czas na takie cuda :P

Pamiętacie jak miałam sobie zrobić bransoletkę z koralików?? Mimo, że mam mnóstwo czasu, to nawet koralików nie zamówiłam :( a miałam robić w lipcu.

Agnilla, zbieraj siły na jutrzejsze malowanie :)

Goś, jak u Ciebie sytuacja?

Napiłam się mleka z miodem, boję się, że zaraz zasnę :P i nie wiem jak ja w nocy wstanę, żeby moją psinę na siku puścić :dry:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka