BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739398 przez Agnilla
guten morgen :)
Asia, noo to na pewno od roweru, bo dziś znowu plecy mnie bolą :/ tylko to stacjonarny rower i jedyne co to mogę obniżyc siodelko i chyba dzis to sprobuje zrobić i zobacze jak bedzie jutro. nawpieprzalam sie wczoraj i dzis waga znowu ze mnie zadrwiła :/
co do magicznego CLO....moje dwa bliźniaki są z tego cuda :D zawsze jak wracam od lekarza z receptami to moj maz w drzwiach wola "ale to nie sa te leki na blizniaki?!?! " :P mowie mu , ze jak narazie ich nie dostalam ;) w kazdym razie ostatnio jak rozmawialisy i mowilam, co gdyby byly blizniaki to powiedzial, ze jak beda to beda :)
przez te Wasze koty kicham od samego rańca :P
Jula a na jakim etapie cyklu jestes? :)
ja strajkuje w tym cyklu, ale suma sumarum musze go kontrolowac, bo dupka biore po owu wiec liczyc musze :P
aaa no i co do badań, to ja robiłam u nas w mieście podstawowe, dlatego tak mało szczegółów, fotki tez nie mam, ale płaciłam 30zł :) jak lekarz powie, to zrobimy w gdańsku szczegółowe.
aaa ja wczoraj mezowi zapowiedzialam, ze skoro ma pakiet w pracy to idziemy badac go po kolei :) na sama wiadomosc o morfologii wlazl na mnie jak juz szlam spac wolajac, ze go to bedzie bolało i zemdleje :D :D :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #739403 przez Porto1987
Ferri tak, to sznaucer olbrzym :) tylko już stary dziadek, bo ma 10 lat i kilka bardzo poważnych operacji za sobą, ale daje radę :D To uważaj z tymi oknami, żeby Cię nie zawiało bardziej.

Agnilla, uważaj z tym wysiłkiem! Mój mąż zawiedziony, że nie ma bliźniaków :P

11 lata 3 miesiąc temu #739407 przez ferritka
jak dostałam clo to taka gotowa na bliźniaki byłam, że już prawie wyprawkę kompletowałąm dla moich Groszków :angry: oooh jak mi się marzą dwa ukulane Grochy :cheer: :cheer:

Porto, moi rodzice mają sznaucera sredniego, też 10 letniego i też schorowany, z sercem ma problemy

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #739429 przez Kaś_O
Porto ja tez bardzo byłam zawiedziona ze bliźniaków nie było w pierwszej ciazy szczegolnie ze u mnie to genetycznie uwarunkowane jest.. Ale moja ginka szybko mi je wybiła z głowy wiec ciescie sie z mężem ze macie jednego zdrowego :) i dbaj ile sie da..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #739442 przez Chudzinka
Dzień dobry :)

Jula! Żyjesz! Gratulacje wyników, ale optymizmem powiało :kiss: Czekamy z niecierpliwością na teściory. Ja się o clo nie wypowiem, bo owu zawsze była i nie musieli jej wspomagać..

Ann, jak się czujesz? @ zgubiła drogę do Ciebie mam nadzieję?

11 lata 3 miesiąc temu #739463 przez Agnilla
Laski, Wy se znacie, Jula moze Ty pomozesz. otworzylam wlasnie pakiet mojego meza z pracy i normalnie mnie wbilo co on tam ma za uslugi medyczne. wiec jako dobra zona postanowilam go zbadac. podpowiedzcie mi co faet moze sobie zbadac, chodzi mi o krew. bo mam zamiar go wyslac :)
na pewno morfologia
a z hormonow to ma :
Estradiol
Gonadotropina kosmówkowa (HCG)
Gonadotropina kosmówkowa podjednostka beta (beta-HCG)
Hormon folikulotropowy (FSH)
Hormon luteinizujący (LH)
Hormon tyreotropowy (TSH)
Kortyzol
Parathrmon (PTH)
Pregnandiol
Progesteron
Prolaktyna
Testosteron
Trijodotyronina wolna (FT3)
Tyroksyna wolna (FT4

chyba go na wszystko wysle, udusi mnie :D

11 lata 3 miesiąc temu #739465 przez Chudzinka
Wyślij go na Beta - HCG, hehe :silly:
Ja mojego poza badaniem nasienia na nic nie wysyłałam. Kurcze, fajnie, jak może w pakiecie to wszystko zrobić, aż dziw, że nie chce.. ja bym się od stóp do głów przebadała jakbym miała taki pakiet :)

11 lata 3 miesiąc temu #739467 przez Porto1987
No mógłby nie przeżyć tyle krwi, by mu pobrali. Ja miałam 5 próbek pobieranych, to mnie później żyła bolała :) to dla faceta byłaby trauma :P

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #739477 przez julka
,

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739492 przez anuuuusia
A ja myślałam, że to na staraczkach dużo piszą :P

Porto1987 super, że wszystko ok i jesteś spokojniejsza po wizycie u gina :)

aggi dziękuję :kiss:

julka bardzo dobre wieści :)

moniaW ja korzystam z OvuFriend już kilka miesięcy i jestem zadowolona. Szkoda, że za dodatkowe opcje trzeba płacić :dry:

ferritka też bym kciała bliźniaki :whistle:

Ja też mam kota :lol: Przybłęda od grudnia, fajny nawet, ale też puszcza bąki (ale to przy zmianie karmy jedynie) :lol:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 11 miesiąc temu #739500 przez julka
,

11 lata 3 miesiąc temu #739507 przez Kaś_O
Julka witaj w klubie, własnie to samo moja ginka powiedziała. Że to nie jest normalna ciąża i stanowi ogromne ryzyko i duży stres.. więc już wole te pojedyncze berbeciaki..

Aga toż to całe abecadło, ale w sumie ja większość też mam w pakiecie medycznym :) bardzo przydatne są te pakieciki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #739526 przez Asia K

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #739533 przez Kaś_O
Asia Kochana, niestety nie masz na to wpływu.. I denerwowanie się nie pomoże ani jej ani Tobie.. :* przykre to strasznie naprawdę.. W sumie sama nie wiem czy lepiej żyć w nieświadomości że takie rzeczy zdarzają się aż za często czy po prostu z bólem serca je przyjmować

Ściskam Cię mocno.. :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #739572 przez Agnilla
Asia :kiss:
no Jula ja wlasie chce zrobic mu co powinnam, nadto nie zrobię bo mi tam zejdzie od razu :P
mój mąz miał przetaczaną krew w dzieciństwie, od tego (chyba :P) czasu po prostu w momencie ubytku krwi z organizmu ma odlot :D

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka