- Otrzymane podziękowania: 120
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
anuuuuuuuuuuusia, aż się poplułam z Ciebie
która to o plany pytała piątkowe??? no ja już stópki i rączki zrobione, na gładko zrobiłam się też a co , może Stary zrobi mi niespodziankę a ja taka krzak na krzaku teraz lerzę już w pidżamce, zjadłam zdrową kolację jogurta i tyle z diety na dzisiaj bo znalazłam w lodówce jeszcze cała pakę pryncypałków ,którą Stary zapewne schomikował przede mną wiecie co to znaczy CAŁA PAKA TYLKO DLA MNIE
chyba otworze dzisiaj tego mojita, korci mnie okrutnie
yyyy zjadłam 2 pryncypałki i mnie zemdliło, masz ci los
anusssssssia mój też bez jajkowy, tylko nie mówcie mu że Wam powiedziałam ( i kot nie Stary )
Sis teraz pacze, Ty nie jesteś już moją kuleżanką na fb
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Najważniejsza :*
- Otrzymane podziękowania: 56
Boze swietujemy 3 dzien i slodkie leci hurtem! maz mnie poprosil o zgode na piwo i chipsy na mecz no niech ma, od niedzieli powrot normalnego, zdrowego jedzenia, ostatnio wytrzymalismy chyba z 5 dni to teraz moze do tygodnia dobijemy
jestem pobudzona psychicznie fizycznie nie, bo spie 9-10 godz na dobe! ale spoko, urodze po 40tce i bede mlodsza niz inne
mi tez by sie przydalo zrobic na gladko, tzn robilam sie w srode. ale ciul, stary sie nie goli to i ja nie bede
jak nie jestem
cos mi nie pasi.
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Agnilla no mój też mnie prosił o zgodę na piwo dziś, bo po 1-ym nieudanym cyklu starań powiedziałam mu: żadnego alkoholu i papierosków (czasem podpalaliśmy) aż nie będę w trzecim miesiącu ciąży
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Chudzinka no tydzień temu, tak jakoś mi wypadły dni płodne ale testów nie robiłam. Niedomogi nie biorę pod uwagę bo to są zazwyczaj takie brązowe plamienia, a ja miałam takie żywe czerwone więc to @ za rogiem się czai bo w implantację nie wierzę, mówcie co chcecie ale ja mam wrażenie, że wszyscy o czymś takim słyszeli ale nikt tego nie widział
aa i mnie teściówka ze szwagierką podniosły, bo mi usłodziły żem uchudła nooo to motywacja jest a najlepsze, że zeszło z brzucha i tyłka a małż się cieszy, że cyce w D zostały to mu wkręciłam, że to od jego masowania i se wziął do serca chłopina
anuuusia co u Ciebie
agi zostaw tą czekoladę bo Cię znów plecy będą boleć
zegar bajer ja mam z płyty gramofonowej bo mój P. to muzyk i wielki artysta
chudzinka o jezu dzięki to ja już nie będę zapisywać kiedy @ przychodzą tylko walę do Ciebie jak se zapomnę
może i dziwne ale wszystkie moje @ są z kosmosu. Dziwne jest też np. to że tyle czasu czekam na groszka a jego nie ma
moof Zośki takie są- wszędzie ich pełno
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój się obraził, żem go przywiozła do domu bo 2 noc w kontenerze zamierza spać a tak to nie lubił nawet koło niego przechodzić
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Ferri to moja kotka raz też się wysikała w domu ale to jak była malutka i to było ze strachu;) słoneczko dziś grzało u mnie również pięknie
Ann moja kotka też sterylizowana ale dzieci nie lubi bo mały sąsiad ją kiedyś do krzaków pogonił
Kaś super te koty, taka specyficzna 'uroda' !
julka to super jak dobrze jest:) no i trzymam kciuki za ten cykl ;*
Porto dobrze że lepiej się czujesz
Dagnes niezły termin haha Kurcze, ja się miałam urodzić 1 stycznia ale dałam czadu i jestem z 26 grudnia z choinki się urwałam fajnie że dziewczynka na 100%
monia śliczny pies i kot też super
Agni hahahah ten twój to niezły jest
anuuuusia świetny kociak haha taki przytulas widać
Asia nie denerwuj się:* niestety no czasem tak się zdarza i nie mamy na to wpływu...
goś no nie dość żę marudny to nosić nie może.. chciałam dziś dźwignąć worek z cementem <?> chyba bo leżał na jego skrzynce z narzędziami (pakowaliśmy paczkę) i chciałam ten worek ściągnąć a on na mnie naryczał że mam tego nie dźwigać bo ten worek jest cięższy dwa razy ode mnie jezu jak on mnie wkurza taką gadką....
goś ty miałaś bolka i lolka a ja miałam chomiki kiedyś mariana i helenę hahahah
czytam Was dalej....
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
Agni właśnie tak sobie ten zegar wyobrażałam świetny ! u mnie też na zeza strit się mówi haha albo oczy kobry
moofka to zosia ćwiczy twoje ciało
Oj kobity ja jutro mam zapiździel taki że szok ;/ ale są dobre wieści ! Mój małż zmierzły ale dzisiaj 'merdał ogonkiem' haha jacie moje szczęście nie zna granic, Stary chce seksu Ale nici z tego, powiedziałam że póki szwów nie ściągną to no ni huhu poza tym muszę gina najpierw odwiedzić. ale nasz 'maluszek' działa i ma się dobrze cieszyłam się jak dziecko dziś hahaha
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anuuuusia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
aggi przytulas jest, ale focha też potrafi strzelić A mąż troszczy się o Ciebie Dobrze, że "merda", znaczy że jest gotowy do akcji
Oczy kobry - padłam
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
yy nie wiem co to się stało z "ogonkiem " ale skoro merda to znaczy że działa
gosia, no ja to pociskam wciąz na płaskich butach i wydawało mi się że 9,5 cm to całkiem blisko ziemi jeszcze mówisz że nie?? frog no to baleriny jednak bedą w pogotowiu już w kościele jutro w sklepie obczaje czy dam radę stać na takiej wysokości czy nie dam rady
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
- Agnilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ferri conversy nowe sa?
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
- Otrzymane podziękowania: 178
Melduję tylko że małpolud w natarciu, wypadam z wyliczanki majowej, jutro 1 dc. Jak nic w październiku idę jeszcze raz ginkę odwiedzić i teraz jak już się trochę znamy, to ją trochę bardziej przycisnę .
Brej nocy życzę
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no to szukam na niższym obcasie zatem, macie racje zabije się na nich a nogi mi do dooooopy wejdą od tych wysokości