BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739781 przez ferritka
uwaga cytuje ( bo jestem tu kufa tyle czasu a zacytować nie potrafię)" Agnilla muszę przyznać, że sprawdzałam co to ten "strit", bo sobie myślę - cholera, jedna znalazła u kota zeza, a druga jakąś poważną chorobę "
anuuuuuuuuuuusia, aż się poplułam z Ciebie :lol: :lol: :lol: :lol:

która to o plany pytała piątkowe??? no ja już stópki i rączki zrobione, na gładko zrobiłam się też a co , może Stary zrobi mi niespodziankę a ja taka krzak na krzaku :blush: teraz lerzę już w pidżamce, zjadłam zdrową kolację jogurta i tyle z diety na dzisiaj bo znalazłam w lodówce jeszcze cała pakę pryncypałków ,którą Stary zapewne schomikował przede mną B) wiecie co to znaczy :lol: CAŁA PAKA TYLKO DLA MNIE :lol:
chyba otworze dzisiaj tego mojita, korci mnie okrutnie :cheer:

yyyy zjadłam 2 pryncypałki i mnie zemdliło, masz ci los :angry:

anusssssssia mój też bez jajkowy, tylko nie mówcie mu że Wam powiedziałam ( i kot nie Stary B) :blush: )

Sis teraz pacze, Ty nie jesteś już moją kuleżanką na fb :huh: :huh: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Kuba Maly Kregielek <3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739783 przez Agnilla
nooo a przed tym samolotem bym w galoty narobiła równo
Boze swietujemy 3 dzien i slodkie leci hurtem! maz mnie poprosil o zgode na piwo i chipsy na mecz :P no niech ma, od niedzieli powrot normalnego, zdrowego jedzenia, ostatnio wytrzymalismy chyba z 5 dni to teraz moze do tygodnia dobijemy :P
jestem pobudzona psychicznie :D fizycznie nie, bo spie 9-10 godz na dobe! :D ale spoko, urodze po 40tce i bede mlodsza niz inne :P :P :P
mi tez by sie przydalo zrobic na gladko, tzn robilam sie w srode. ale ciul, stary sie nie goli to i ja nie bede :P
jak nie jestem :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :unsure: :unsure:
cos mi nie pasi.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #739786 przez anuuuusia
ferritka :lol: Strita to wiem, że w kartach można mieć :P Nie powiemy. Mam nadzieję, że mój też nie wlezie na to forum, bo czasem przesiaduje u mnie na kolanach jak z Wami piszę :whistle:

Agnilla no mój też mnie prosił o zgodę na piwo dziś, bo po 1-ym nieudanym cyklu starań powiedziałam mu: żadnego alkoholu i papierosków (czasem podpalaliśmy) aż nie będę w trzecim miesiącu ciąży :S

11 lata 3 miesiąc temu #739788 przez Agnilla
jestem na fb!!! i Ty kuleżankom mojom też!! chyba, ze zapomnialas kto ja :D :D

11 lata 3 miesiąc temu #739792 przez gosia28
ferri a Ty nosisz się na co dzień w takich kolcach? Bo 9,5 cm to wysoki but, ale jak takie masz to gites, no i faktycznie jak paska nie mają to dobrze rozważ wybór numeru co by się klapki z nich nie zrobiły ;)

Chudzinka no tydzień temu, tak jakoś mi wypadły dni płodne ale testów nie robiłam. Niedomogi nie biorę pod uwagę bo to są zazwyczaj takie brązowe plamienia, a ja miałam takie żywe czerwone więc to @ za rogiem się czai bo w implantację nie wierzę, mówcie co chcecie ale ja mam wrażenie, że wszyscy o czymś takim słyszeli ale nikt tego nie widział :P

aa i mnie teściówka ze szwagierką podniosły, bo mi usłodziły żem uchudła :lol: nooo to motywacja jest :laugh: a najlepsze, że zeszło z brzucha i tyłka a małż się cieszy, że cyce w D zostały to mu wkręciłam, że to od jego masowania i se wziął do serca chłopina :lol:

anuuusia co u Ciebie :lol:

agi zostaw tą czekoladę bo Cię znów plecy będą boleć :P
zegar bajer ;) ja mam z płyty gramofonowej bo mój P. to muzyk i wielki artysta :S :laugh:

chudzinka o jezu dzięki :kiss: :kiss: :kiss: to ja już nie będę zapisywać kiedy @ przychodzą tylko walę do Ciebie jak se zapomnę :P
może i dziwne ale wszystkie moje @ są z kosmosu. Dziwne jest też np. to że tyle czasu czekam na groszka a jego nie ma :P

moof Zośki takie są- wszędzie ich pełno :laugh:

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #739795 przez ferritka
kaj tam zapomniałam :S a w życiu B)

mój się obraził, żem go przywiozła do domu bo 2 noc w kontenerze zamierza spać a tak to nie lubił nawet koło niego przechodzić :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #739815 przez aggi
Co do testów kobitki to u mnie 19dc i NIC. Cykl się zepsuł, przez ostatnie dwa były już maliny :dry: no ale trudno. Dużo się stresowałam, brałam leki na infekcje, teraz znów coś nie tak więc to pewnie będzie tego wina. Ugh :dry:

Ferri to moja kotka raz też się wysikała w domu ale to jak była malutka i to było ze strachu;) słoneczko dziś grzało u mnie również pięknie :)

Ann moja kotka też sterylizowana ale dzieci nie lubi bo mały sąsiad ją kiedyś do krzaków pogonił :dry:

Kaś super te koty, taka specyficzna 'uroda' !

julka to super jak dobrze jest:) no i trzymam kciuki za ten cykl ;*

Porto dobrze że lepiej się czujesz :)

Dagnes niezły termin haha :) Kurcze, ja się miałam urodzić 1 stycznia ale dałam czadu i jestem z 26 grudnia :P z choinki się urwałam :D fajnie że dziewczynka na 100% :D

monia śliczny pies i kot też super :)

Agni hahahah ten twój to niezły jest :D

anuuuusia świetny kociak :D haha taki przytulas widać :D

Asia nie denerwuj się:* niestety no czasem tak się zdarza i nie mamy na to wpływu...

goś no nie dość żę marudny to nosić nie może.. :dry: chciałam dziś dźwignąć worek z cementem <?> chyba bo leżał na jego skrzynce z narzędziami (pakowaliśmy paczkę) i chciałam ten worek ściągnąć a on na mnie naryczał że mam tego nie dźwigać bo ten worek jest cięższy dwa razy ode mnie :angry: jezu jak on mnie wkurza taką gadką....

goś ty miałaś bolka i lolka a ja miałam chomiki kiedyś mariana i helenę hahahah :D

czytam Was dalej.... :D

11 lata 3 miesiąc temu #739823 przez aggi
anusia zauważamy CIę :) trzeba tu być non stop żeby nadążać z rozmową :D ja po całym dniu pracy jak siądę wieczorem to o jacie :D haha nie ogarniam tego co się tu działo cały dzień :P

Agni właśnie tak sobie ten zegar wyobrażałam :D świetny ! u mnie też na zeza strit się mówi :D haha albo oczy kobry :P

moofka
to zosia ćwiczy twoje ciało :D

Oj kobity ja jutro mam zapiździel taki że szok ;/ ale są dobre wieści ! Mój małż zmierzły ale dzisiaj 'merdał ogonkiem' haha :P jacie moje szczęście nie zna granic, Stary chce seksu :D Ale nici z tego, powiedziałam że póki szwów nie ściągną to no ni huhu ;) poza tym muszę gina najpierw odwiedzić. ale nasz 'maluszek' działa i ma się dobrze cieszyłam się jak dziecko dziś hahaha :silly:
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #739830 przez Agnilla
a nie chcesz aggi spróbować na śpiocha? :D
oczy kobry wygrywają!! :D

11 lata 3 miesiąc temu #739833 przez anuuuusia
gosia28 szafa gra :blink: Przygotowuję materiały na lekcje dla mojej 7-latki, mam takom małom dziewuszkę :woohoo:

aggi przytulas jest, ale focha też potrafi strzelić :evil: A mąż troszczy się o Ciebie :) Dobrze, że "merda", znaczy że jest gotowy do akcji B)

Oczy kobry - padłam :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #739836 przez ferritka
oczy kobry B)

yy nie wiem co to się stało z "ogonkiem " ale skoro merda to znaczy że działa :blush: :blush:

gosia, no ja to pociskam wciąz na płaskich butach i wydawało mi się że 9,5 cm to całkiem blisko ziemi jeszcze :dry: mówisz że nie?? frog no to baleriny jednak bedą w pogotowiu już w kościele :blush: jutro w sklepie obczaje czy dam radę stać na takiej wysokości czy nie dam rady

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #739840 przez gosia28
a patrzałaś na growikar.pl ? Pisałam Ci tam kiedyś chyba, że można łączyć co się chce w tych butach ja bym w takim układzie tak do 6 cm kupiła. Poza tym jak kupisz 9,5 cm a potem wciągniesz baleriny to sukienka będzie Ci się tarzać po sali. Pewnie znajdzie się też taki co to Ci nadepnie na kiece i będzie wtedy nowy fason szarpany

Mama Aniołka 25.02.2010
Aniołków Karolka i Jasia 06.12.2012

Każdy z nas ma taką małą nadzieję na niemożliwe...

11 lata 3 miesiąc temu #739843 przez Agnilla
Ferri szukaj takich 5-7 cm, ja tez latam na plaskich a dalam rade na 7 cm. tylko moze poszukaj na slupku nie na szpilce, bedzie stabilniej
Ferri conversy nowe sa? :)

11 lata 3 miesiąc temu #739854 przez ann-sunshine
Jutro poczytam co tam dziś pisałyście, a teraz idę spać.

Melduję tylko że małpolud w natarciu, wypadam z wyliczanki majowej, jutro 1 dc. Jak nic w październiku idę jeszcze raz ginkę odwiedzić i teraz jak już się trochę znamy, to ją trochę bardziej przycisnę :blink: .

Brej nocy życzę

11 lata 3 miesiąc temu #739858 przez ferritka
conversy niet bo mi Stary lacosty kupił niebieskie do kostki to odpuściłam ..ale nie mówie nie wciąz są moją miłością :lol:

no to szukam na niższym obcasie zatem, macie racje zabije się na nich a nogi mi do dooooopy wejdą od tych wysokości :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka