BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #740500 przez anuuuusia
Agnilla co będziecie drzemać :P Z jednej roboty do drugiej trzeba iść :silly: Wiem, że Cię potem plecy bolą, ale takie życie :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #740502 przez Porto1987
O witaminie B wiem. Witaminę B mam w suplemencie i jakoś nie widać poprawy, a czosnek może by od razu zadziałał :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740505 przez Agnilla
no niestety, plecy już mnie bolą :( kuwa kruszę się
Porto spróbuj, czosnek nie zaszkodzi :)
chciałam Wam zameldować, żeby później zdziwka nie było :P Agi dziś robi tets owu, ale tylko i wyłącznie z dwóch powodów 1. duphaston, któy mam brać po owulacji 2. badanka, bo progesteron bada się 6 dni po owu.
w sumie zawsze na owulacje napieprza mnie jajnik, zechodzic nie moge. ale ostatnio co, maliny byly a jajo nie bolalo :( cos tam leciutko i to nie w z tej str co zawsze. pozniej wrzuce fotke, jak cos pokaze ciekawego :P ost wlasnie mialam maliny w 11 dc
edit: nie ma co wrzucac zdjecia, na tescie owu blado :unsure: no nic, biore dalej wiesiolka, z dupkiem narazie czekam do 16 dc.czas na drzemke, zeby pizza sie ulezala w brzuchu :P ;)

11 lata 3 miesiąc temu #740524 przez ferritka
bry ;)

u Was też tak świeci?? nie wiem czy mnie to cieszy, bo mi świeci z tej strony co mam okna jeszcze nie umyte i mnie to wkurza :dry:

poza tym jestem jakaś nerwowa, sama ze sobą wytrzymać nie mogę, dobrze w sumie że Starego nie ma, bo byłyby ciche dni bankowo a tak to se sama na siebie ponarzekam... :dry: i miejsca sobie znaleźć nie mogę, jadę do rodziców ale po 30 minutach cisne do siebie bo jakoś mi źle, jestem u siebie i po 30 minutach żałuje że wróciłam bo siedzę sama :dry: eeeh no sama nie wiem co jest grane :angry:
mam tyle sprzątania że nie wiem za co się zabrać ale jak wejdę do domu to mi się odechciewa :unsure: help;/

Gosia :lol: :lol: cały czas mam skrosowane paluszki, w sumie to wiesz dzięki Ci za napięcie bo jak są skrosowane to ni jak nie mogę sprzątać :silly:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740530 przez Chudzinka
Hello,

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ferri, no co tam? PMS czy jak? A może nerwy przed ważnym dniem? Idź na spacer, pooddychaj głęboko i zaśpiewaj sobie ulubioną piosenkę z dzieciństwa! :)
"Biegać, skakać, latać pływać, w tańcu w ruchu wypoczywać", hehe :woohoo:
Uciekam :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #740533 przez Kaś_O
Ferri to tak jak u mnie.. Masakra jakas.. Wszystko mnie wkurza i w ogole.. Eh nawet pisac mi sie nie chce.. Buziaki dziewuszki..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #740536 przez ferritka
Chudzinka, pms neeee za szybko by było, na owu czekam, ale jeszcze tak nie miałam, no jakaś taka rozbita jestem :dry: a ważnym dniem jakoś się nie stresuje, jakoś hmmmm co ma być to bedzie, nic nie poradzę jak coś będzie nie po mojej myśli....choć wszystko powinno być ok....

eh do tego się przeziębiłam chyba bo sikam jak głupia, boje się z domu wyjść żeby się nie posikać :angry: to chyba starość mnie dopada, albo przesilenie jakieś

wczoraj kupiłam sobie goździki i cieszą moje oko, poluje na ładne wrzosy ale jakoś takie nijakie są :dry:
nic pokręce się po domu, może mi przejdzie chandra :S

Kaś kochanie u Ciebie nastrój tłumaczą hormony u mnie niewiadomoco :dry: 3maj się kochanieńka, jutro bedzie lepszy dzień, u Ciebie i u mnie pewnie też :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #740556 przez Porto1987
Mi też się nic nie chce :( czekam z nadzieją na jutro, ale nie wiem, czy pogoda jeszcze bardziej mnie nie dobije :dry:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740562 przez moofka
wróciłam!

anusia zoo bardzo fajne, uśmiałam się jak głupia z niektórych zwierzaków :P tylko lepiej się nie pchać w nd bo dzikie tłumy, kolejka do kasy aż na parking. najlepsze były gibony bo miały małą małpkę i ona sobie średnio radziła na linach i drabinkach, słodka była :)

Porto nie szalej z tymi witaminami, teraz dużo lekarzy nie poleca brać od startu. skoro masz dobre wyniki to po co się faszerować takimi sztucznościami.

Ferri kupiłaś te buciorki? moja sis miała ślubne baleriny, miały ze 2-3cm podwyższenia i kokardę z cyrkoniami na przodzie, jak ktoś nie nosi szpiluch to fajna opcja i nawet nie trzeba mieć butów na zmianę :)

Gosia a u Ciebie dalej cisza na froncie czy cuś ruszyło?

11 lata 3 miesiąc temu #740570 przez Kaś_O
Jeśli chodzi o kwiatki to kupiłam sobie jakis czas temu hortensje i przyschaja mi liście :( nie wiem czemu :|

Moofka super ze wypad sie udał :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu #740578 przez Porto1987
Domiśś widzę Cię, jak się miewasz??

11 lata 3 miesiąc temu #740584 przez Agnilla
Leze..i jak wstane to cud bedzie :D ohhh jak mnie plecy bola :/
Moof, a byly te malpy z gołymi tyłkami? :P
z tego co wnioskuje to Ferri idzie na boso do slubu, tak tez oryginalnie ;)
chwilke odpoczne i musze troche ogarnac w mieszkaniu. pogoda fajna to mi szybko pranie schlo dzis, bajka
a Wy co takie marudne i flakwoate? :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740588 przez Porto1987
Agnilla, a skończyłaś już robić sypialnię?

Ferri, kiedy Twój ważny dzień?

Ciekawe jak tam Asia :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740593 przez Agnilla
Ferri z konkubinatem żegna się 28 września :)
Porto wystarczylo nam na jedna glowna sciane dwa razy, na mala scianke wkolo drzwi dwa razy, ale tam malo jest i sciane gdzie jest okno na raz. nie wiem jak babka w sklepie mi wyliczyla, ze mi to na cala sypialnie wystarczy :P pójdę dokupię jeszcze litr farby i jutro się machnie to gdzie okno a za lozkiem, gdzie jest szczyt lozka jeszcze mam dobe na znalezienie ewentualnej tapety jak nie to jade farba tez, ale to juz z gorki :)

11 lata 3 miesiąc temu #740597 przez Kaś_O
Aga a z tym fioletem nie wygląda fajnie? może warto zostawić jedną ścianę? A wyliczyła Ci pewnie na raz.. bo oni zawsze że farby są takie super i raz wystarczy :P takie gadanie :P

noo i tyle chciałam sie nażarłam :P

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka