BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 3 miesiąc temu #740601 przez Agnilla
ja tez dzis po tej pizzy ledwo sie ruszalam, wiec poszlam spac i spalam prawie 1,5 godz :P
eee z fioletem sie żegnamy :) swieza, nowa sypialnia, nic tylko dzieci robic :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #740607 przez ferritka
sis, nie zapomnij nam fotą zaświecić jak już ogarniesz swoje miłosne gniazdko :blink:

ano konkubinat konczę 28września :S i ano cisne do ołtarza na bosaka, jak Cejrowski :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740609 przez Agnilla
a ja sama już nie wiem, czy płodne mam czy niepłodne, bo zaglądanie w galoty nigdy mi za dobrze nie wychodziło :P
będa foty, będą. mąż właśnie pochwalił mnie za dwie rzeczy, za wybór dzisiejszej pizzy :lol: :lol: no i przede wszystkim za wybór koloru :D choć narazie wygląda jak w szpitalu :P
a ja sie zakochalam w tych butach wczoraj www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/s...niem%2Bi%2Bfuterkiem

ale kurna kupilam narzute i nie chcialam przy mezu juz ten teges :P

11 lata 3 miesiąc temu #740668 przez ann-sunshine
Bry wieczór. Ale przy niedzieli naklikalyscie. Jutro w robocie poczytam dokladnie i odpowiem. Martuchowa w czerwone kropki na całym ciele nie wiemy co to bo w sumie nic poza tym jej nie jest. Menu ze żłobka nie czytałam więc i uczulenie może być. Zobaczymy co doktorowa na to. Mężu za to kataru dostał i zarażać będzie. Miłej nocy

11 lata 3 miesiąc temu #740701 przez ferritka
ann łooo oby to nie było nic poważnego...a chop z katarem toż to armagedon, bedą jęki i stęki, współczuje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

daj znać co Martuni dokrorek powie, mam nadzieje, że to tylko jakaś pokrzywka niegroźna :kiss: :kiss: :kiss:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #740703 przez anuuuusia
moofka dziękuję za Twą opinię :) Na necie oglądałam kiedyś i cuda-niewidy tam mają :blink:

ferritka kurka, pewnych rzeczy nie przeskoczysz :dry: Też miałam piękne płodne w sierpniu i co - ciche dni z mężusiem B)

No ledwo się wakacje skończyły i już: katary, kaszle itp. :angry:

11 lata 3 miesiąc temu #740735 przez ferritka
anuuusiaaa no sama widzisz, to się nazywa antykoncepcja naturalna...chop ma taki czujnik że jak my mamy płodny czas to on albo się musi pokłócić albo musi wyjśc z kolegami albo wyjechac :dry: :dry: :dry:

Kuba Maly Kregielek <3

11 lata 3 miesiąc temu #740740 przez Porto1987
U nas też tak było :P Mi test pokazuje takie maliny, że wali po oczach a on mnie wkurza. Więc mu powiedziałam, że jak mu zależy, to musi się wykazać i łatwo nie będzie miał :P Musiał się chłopina na starać, ale przynajmniej są efekty :D

Ann dużo zdrówka dla Marty :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #740742 przez aggi
Kaaaaaś o jacie ale kusisz mniam :D

Goś trzymam kciukasy :*

Chudzinka podziwiam Cię za takie nastawienie bo ciężko o takie nieraz :)

Agni ty to zasuwasz z tym remoncikiem achhhh zazdroszczę :D

ferri u mnie idealna pogoda dzIś była. Nawet się opaliłam trochę :D

Porto buziaki dla Ciebie i bebolka:*

Ann wycałuj Martusię, niech zdrowieje cokolwiek to jest :)

A u mnie kiepsko tzn do ginka idę we wtorek - już postanowione. Zrobię posiew. Również we wtorek małż ma ściąganie szwów. Nie wiem czy miałam owu czy nie bo zapomniałam wczoraj i dziś stestować :/ Więc trudno nie testuję już w tym cyklu.... :dry:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #740747 przez anuuuusia
aggi a jednak uległaś :lol: :lol: :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #740753 przez aggi
Anusia ale było to sprawdzanie sprzętu tak żeby nic nie uszkodzić no i żeby nie daj boże go nie zainfekować. Taka rutynowa delikatna kontrola :P haha. Bo co ja mogę za to że on łaził za mną i mnie co chwilę 'czymś' 'bodnął' bo to 'coś' odstawało na kilometr :D No jak tu nie ulec bo tak długim poście :P

11 lata 3 miesiąc temu #740817 przez Asia K
Bry :D

Ann - mam nadziej ze to nic groźnego u Martusi :)

Agni - buty - cud , miód , malina :D ale masz racje by odczekac z powiadomieniem mezusia bo mógł by wtedy tego nie udzwignąć :D

Chudzinka - a moze tesciowa jest dla ciebie taka bo jest zazdrosna ze synus staje po twojej stronie :unsure:

Serry , zsiadłe mleko - bleeeeeeeeeeeee

Kaś - ciesze sie ze wsio ok z wynikami :)

Anuuusia - przespac pewnie I trymestru sie nie da ale napewno warto sie pomeczyc dla dzidzi :blush:

11 lata 3 miesiąc temu #740820 przez Kaś_O
Asia bry :*

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #740829 przez Dagnes
W końcu i ja dorwałam się neta i mogę wam coś naskrobać. Od wczoraj jestem u mamy, ale dziś wieczorem wracam już do mężula. Mamy pekińczyczka urodziła 4 szczeniaczki, słodziaki :)
Moof fakt w niedzielę do zoo w Zamościu są masakryczne kolejki, ale właśnie na weekendy otwierają kasę z drugiej strony, tylko nietutejsi o tym nie wiedzą i stoją przy głównej.
Kaś ło matko ty już 30 tydzień zaczęłaś, ale czas leci.
A mi już tyle osób sprezentowało ubranka dla małej, że szafka będzie już pełna jak to wszystko poskładam.
Ale się przez weekend słodyczy objadłam. Od dziś już koniec, chociaż przed chwilą dwie czekoladowe pralinki wciągnęłam :P
Goś jak tam u ciebie, dalej cisza?
Anusia pierwszy trymestr nie dla wszystkich jest okropny. Mi w miarę lajtowo minął. Teraz to mi jest gorzej, bo plecy mi dokuczają ale do wszystkiego idzie się przyzwyczaić, a kopniaczki rekompensują wszystko :)

Wiktoria

11 lata 3 miesiąc temu #740867 przez ann-sunshine
Bry, choć wcale nie jest bry.

Pożarłam się wczoraj ze swoim. Scenę taką mi zrobił, że aż mi wstyd przed mamą było :( czemu faceci tacy egocentryczni są. Jeszcze muszę w robocie siedzieć, udawać że pracuję i się ładnie uśmiechać. Buuuuu

Dam znać co z Martuchą, jak mężu mi da znać co tam od lekarza usłyszał.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka