- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 354
nefri dokładnie ja też z końca grudnia i w sumie nigdy poszkodowana nie byłam, a teraz ciągle rok młodsza także tego
honka zasada jest taka że testujesz i jak tylko pokażą się dwie identyczne kreski to testy odstawiasz. To już jest pozytyw i więcej się nie testuje
cornick Twój avatarek dodał mi +100 do optymizmu hehehe Świetny jest
pinezka zazdroszczę wagi
nati castagnus łagodzi pms
milunia ja to samo Też albo od razu albo wcale... za leniwa jestem by za kilka lat dopiero od nowa w pieluchach siedzieć, boję się że mi się odechce
- brown24
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- :)))
- Otrzymane podziękowania: 132
Cornicik gra o test haha dobre, ja kolejny cykl pasuje.. Ale od wakacji wracam do gry
Aggi a spoko,na poczatku troche nerwów, sle teraz jest ok, dużo nauki,szkoleń itp. Na razie daje radę
U nas tez paskudnie i przymrozki w nocy brr
Puma jak ta mamuśka? Żyjesz po weekendzie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
Fajnie Brown, ze już się zaaklimatyzowałaś
Aggi - jak tam lampa? Przyszły produkty??
Ja dziś byłam u endokrynologa, wszystko ok ale jeszcze przed porodem mam się zgłosić.
Ja dziś kupiłam sobie 5 podkładów na łóżko (takich dużych 60x90), jedną paczkę tych podpasek poporodowych.... Emolium do kąpieli bo była promka I upolowałam rybaczki dżinsowe, ciążowe w lumpie trochę je dziś podpicowałam u mamy heheh bo miały dziwne nogawki ale już się piorą
- Nefri
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 71
Aggi no, no, dla kobiety to jest wyjątkowy plus być z końca roku
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
magmus właśnie mam już połowę rzeczy, nadal czekam na dekory, także jak tylko przyjdą to ruszam z robotą szczerze to nie mogę się doczekać, mam teraz idealne warunki by oczyścić myśli podpaski te wielkie to ci się przydadzą bardzo, ja 2 paczki miałam w szpitalu, jeszcze trzecią mi S dowozil. W domu już potem używałam normalnych tylko takich 'na noc' polecam hehe.
nefri bingo teraz to działa tylko na plus
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- Otrzymane podziękowania: 14
Ojj z rana nie chciało się wstać, wstrętna pogoda.
Ja pamiętam, że do szpitala miałam 2 paczki dużych podpasek Belle i mąż jeszcze jedną mi dowiózł, a w szpitalu byłyśmy 4 dni. Podkładów miałam chyba jedną paczkę i mi starczyła, bo często zmieniałam podpaski i mi nie przechodziły.
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
A może reszta dziewczyn poleci mi cos sprawdzonego?
misia My jesienią zaczynamy staranka. Przynajmniej na tą chwilę taki jest plan. Na razie jeszcze trochę karmię piersią ( sporadycznie w dzień no i nawet do kilku razy w nocy), wiec pozytywy owu wychodzą mi bardzo różnie, na szczęście cykle w miarę regularne bo 28-31dniowe. Także tak to u mnie wygląda:)
milunia
Moja Mary jest zupelnym przeciwieństwem Dawida. On byl mega spokojnym prawie niepłaczącym dzieckiem a ona hmmm...kobietka z charakterkiem i humorkami;) także masz szansę!
magmus O losie, jak ten czas leci. Twój suwaczek pokazuje trójkę z przodu
- misia88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lili - 24.04.2012
No to czekamy u Ciebie do czerwca... Najwyżej będzie marcowe bejbiaggi napisał: misia Ja biorę tabletki dowcipne i mam zakaz staranek więc dopiero w czerwcu może będę testować, albo odstawie narazie testy
nati.olsztyn Ze względu na karmienie piersią czekacie ze staraniami?
Trzecie dziecko... Zawsze marzyłam o trójce, ale ledwie męża na drugie namówiłam.
U mnie w pracy kolega ma siedmioro dzieci, ale już dorosłych...
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Co to ma znaczyć? Nikt za mną nie tęsknił??
Co tam u Was? Witam nowe dziewczynki i te "odświeżone"!
Cornik super avatar! Jest tak dobry, ze nie wymaga mojej ingerencji
magmus no faktycznie! Ty już 30 tydzień, czad! Przypomnij mi znamy imię tego zacnego mieszkańca brzucha?
Patki kierc! Ty już mam malucha? Zaglądasz tu wogóle??
Aggi oj niedobrze, niedobrze! Cóż jak by to delikatnie powiedzieć, nie nie będę delikatna, będę sobą: lecz się!! mam nadzieję, ze leki szybko pomogą! A już nawet nie myślę co to będzie jak się z menszem dopadniecie po takiej przewie Maksik zdrowy?
Milunia, powodzenia! Mam nadzieję, ze szybko zaskoczysz!
Komu jeszcze co jeszcze??
U mnie chyba idzie ku dobremu. Jakoś tak inaczej się czuje. ja nie wiem czy po tylu dniach hormonalnego wyciszenia możne się "zacząć" zwykły cykl? Mógł teraz się ustabilizować i ruszyć jak gdyby nigdy nic? Doktorek mówił, że to podwyższone tsh mogło go zatrzymać, a czy wie któraś czy jego obniżenia działa w organizmie jak przycisk "start"? Bo i jajniki coś jakby pracowały i śluz się jakby płodny robi. Choć z drugiej strony piersi mi się zrobiły wielkie i ciężkie, to może jednak @ za rogiem? Tak czy siak! Coś się dzieje a nie tylko boli!
Miłego wtorekczku!
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- nati.olsztyn
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :)
- Otrzymane podziękowania: 143
misia Nie, muszę się trochę podkurowac, wzmocnić, uzupełnić niedobory i takie tam...
- aggi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
misia szczerze to już tyle czekam na dwie krechy, że mi wszystko jedno jaki miesiąc w ogóle ucieszyłam się, że mam zakaz... moje myśli nie skupiają się na jednym. Oczyszczam umysł uff
ziaa bejbe oczywiście, że tęskniłyśmy szczerze ta kuracja na dobre mi wyjdzie, nie liczę który dc, nie myślę o seksach, git malina a Maksior tfu tfu zdrowy powiem Ci że za wysokie tsh uniemożliwia zajście w ciążę, jeśli tylko będzie wyregulowane to zaskoczysz raz dwa