BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633372 przez anuskka
Kamila fajnie ze jestescie . kuruj sie kochana... widze ,ze chyba wirusy nie oszczerdzily nikogo :dry:

Agathe Fajnie ze zdecydowalas sie chodzic na silownie. ja haha od wrzesnia wybieram sie :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: na jakies zajecia :P

Gatita :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: dla naszego polrocznego przystojniaczka. Alez gapa ze mnie...

Annaem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Maz dolecial? To juz teraz cala w skowronkach ,nie?

Larita kurcze/te urzedy to panstwo w panstwie. dostalyby wszystko wypelnione,na tacy a i tak znalazlyby powod zeby sie do czegos przyczepic wrrrrr :angry:

Lenita numer z lekarstwem w mleku przeszedl tylko raz. Ja jestem bardziej bezwzgledna niz tatus i wlewam do buziaka i przytrzymuje zeby jak najmniej udalo sie wypluc. mam wyrzuty,ale tlumacze sobie ,ze to ma pomoc wiec cel uswieca srodki hehe...
Oj tak takie minki,placze potrafia rozbawic do lez. Az glupio czasem bo milena w rozpaczy zycia a ja leje ze smiechu...
Gratulacje dla szwagierki. super bedzie miec Bombole towarzystwo do zabaw.

Agathe haha super przygoda w sklepie :lol: :lol: :lol: I tak ze okazalo sie ze panika niepotrzebna...mi raz milusia obrobila sie tak w sklepie,ze musialam leciec kupowac body zeby ja przebrac-bo nie wzielam na zmiane :huh:
eRek musi fajnie wygladac mowiac po polsku :lol:

Larita Primark -uffff czasem wchodze,bo nieraz moje kolezanki cos tam kupia i nie wyglada to zle,ale sama jak probuje cos znalesc to ta jakosc mnie oslabia....ale dla dzieci maja rzeczywiscie niektore ubranka ladne.

Annaem haha ty tez dobra z tym podkladem na dupce Andresito :side: :lol:
zdjecia slodziutkie. no to w tych dzinach zawinietych wymiata-fajny men :silly: No i bardzo ladnie wygladacie we trojke:)Zastanawialam sie czyje oczki ma Andresito-i chyba jeszcze musze chwile pòmyslec nad ta kwestia.

Kasiah czy ty czasem dzis nie swietujesz czegos? :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: STO LAAAAAT!
Ale fajne miejsce na spacerki :) Pewnie tez spedzalabym tam kupe czasu...

Agathe dobra jestes z ta lodowka. Ja nawet nie wiem jakajest nasza :cheer:
Ucaluj gatite i Jamalka od nas i bawcie sie fajnie.

Ufff troche po lebkach mi poszlo to odpisywanie.
A co u nas? No wiec mMilence juz zostal tylko(!?)katar i kaszel-oba solidne-ale wirus dal w kosc. Oprocz tego ,ze w piatek dostala goraczki i praktycznie na zmiane spala i plakala to w nocy z soboty na niedziele na calym ciele zaczely pojawiac jej sie wielkie czerwone plamy z bialymi krostkami-no i tuwpadlam w panike.... Zaczelam sie zastanawiac czy to nie jest reakcja alergiczna na iburpofen. Te plamy znikaly ,a potem pojawialy sie na nowo,az w koncu nie wytrzymalam i zabralam milenke na urgencias. Lekarka stwierdzila ,ze byc moze cos Milenke ugryzlo,a odczyn pojawia sie w roznych miejscach,albo to kolejny objaw wirusa. dala Milence syrop atyhistaminowy i na szczesciie przeszlo :huh:
A potem zaczelam sie zastanawiac ,czy to nie ta slynna trzydniowka-nigdy nie mialam z nia do czynienia-Kto przechodzil? Daniello???Ania? Jak to wygladalo?

A teraz wam pokaze bunt Milenki :silly: Wczoraj pòszlysmy na podworko i dopoki bylysmy na placu zabaw sloneczko nas grzalo. ale jak poszlysmy dalej zaczelo wiac wiec chcialam zalozyc dziecku sweterek. a ze Lenusia juz byla spiaca , uznala to za zamach na swoja osobe i zaczelo sie :silly:
Oczywiscie zastosowalam metode"ty sie buntuj ,a ja poczekam"I bezczelnie sfotografowalam cala akcje hehe..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Biedna Milenka -czeka ja dzis proba cierpliwosci. Czekamy na inspekcje z Gas Natural i wg plakatu moga przyjsc miedzy 10.30-14.00,albo 17.30-19.30. wiec dziecko biedne nie moze wyjsc za dlaeko na podworko :angry:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633412 przez cata
Dzien dobry!!! Melduje ,ze zyje :laugh:

Wczoraj w nocy nadrabialam zaleglosci, a przyznam ,ze sporo tego i juz polowy nie pamietam co komu mialam napisac :(

Wiec zaczynam na poczatek Antonio witaj w naszych progach super ze nas znalazlas i zostan z nami ,nie wiem czy pisalas ale zapytam spodziewasz sie coreczki czy synka?

Anuskka jak samopoczucie wyzdrowialyscie juz z Milenusiem? Dobry byl ten chlopak na placu zabaw sie usmialam widzisz jaka z ciebie mloda mama ze nawet dzieci biora cie za kumpele :) wideo z mama Milenka jest sweetasne kiedy ona tak wydoroslala??? Mowisz ze Iza sie zarzeka ze nie bedzie miec dzieci ha ja tez tak mowilam :laugh: a i jeszcze ze sie nie zakocham :woohoo:
A wiesz dlaczego sie szybciej dogadasz z Milenka niz z mezem ? bo Milenka to kobieta plec zenska my mamy to w genach :side:
i tez czekam na focie z nowa fryzura!

Larita ale historia z babka w urzedzie jakas naprawde niewydarzona przeciez tam na tym druku wszystko jak krowie na rowie napisane ,niektorzy ludzie lubia robic innym problemy . Lara pieknie wyglada w okularkach a chodzi w nich czy zdejmuje? Ja kupilam Alexowi kapelusz jak tylko wyczai to laduje na ziemi :woohoo: a i pamietasz jak pytalas czy otwiera szuflady no to juz otwiera i przycina sobie paluchy :)
Pytalas o prace wiec juz chyba po pracy bo do mnie nie dzwonia w sumie bylam 3 razy musze do niej sama zadzwonic bo ma moja maszyne za te trzy dni nie zaplacila i sie nie odzywa :( a zapowiadalo sie tak pieknie no coz w sumie nie chcialam juz isc do pracy ;)
Ty pewnie juz na walizkach siedzisz i odliczasz dni do wyjazdu. Aj i gratki za wytrzymalosc i dokonanie nie lada zakupu . A kiedy chrzciny i gdzie tutaj czy w Polsce?

Agathe twoj eRek jest mega ta akcja z placzaca Zosia i checia skorzystania z toalety no poprostu padaka ja nie wiem z kad ci nasi faceci biora pomysly przeciez to trzeba opisac i opublikowac :side: Zosinek slicznie wyglada w nowej fryzurce i jak sie bidulinka czuje ? juz przeszedl katarek? nam tez nie robili przeswietlenia bioderek tylko lekarz jak bylismy na wizycie krecil nozkami tak samo w polsce jak bylismy pryw u pediatry podejrzewam ze gdyby bylo cos nie tak to by kazali zrobic usg
wybralas juz jakis zlobek ? ja juz zlozylam wniosek do panstwowego ,ale watpie zebysmy sie dostali bo nie mam zadnego punktu :( a dzieci z rocznika 2012 jest bardzo duzo
Milego dnia dla Gatity i tobie i poprosimy o zdjecia ze spotkania :)

Lenita wspolczuje przezyc szpitalnych i ciesze sie ze juz jest wszystko ok i ze jestescie w domciu ucaluj naszego najpiekniejszego mezczyzne jemu we wszystkim jest do twarzy nawet w szpitalnym uniformie wygladal uroczo a te zdjecie jak sie zlosci jest boskie Alex takich min nie robi.

Kasiah STO LAT STO LAT NIECH ZYJE KASIA NAM
Piekne masz widoki w Maladze kiedys tam bylam na krotkich wakacjach . Z a Mayeczki rosnie piekna modelka i mamusia pieknie ja ubiera. Wy pewnie tez juz na walizkach? sama lecisz czy z mezem?

Annaem mezulek juz wrocil? Andresito to juz duzy chlopak slicznie rosnie . Dziewczyny maja racje jestes naszym prawnikiem super ze cie tutaj mamy. Fajnie ze rodzicom sie podobalo i ze moze sie zdecyduja nakolejne wakacje w koncu latanie jest przyjemne :blink:

Gatita ty juz pewnie morena ? pokaz nam sie . a jak Jamalek sie zachowuje na plazy? my jeszcze w tym roku nie bylismy ale chcemy juz pojechac w ten weekend i nie wiem jak to bedzie zakladam ze Alex bedzie jadl piasek :lol:

Kamila zdrowiej!!!!

my tez jestesmy zakatarzeni tatus byl chory przez weekend (37,5 :cheer: i juz u lekarza byl i lezal w lozku) przez co Alex tez zalapal katarek to chyba przez ta zmiane temperatury z zimy tak momentalnie zrobilo sie lato. dwa wieczory byl nie do zniesienia biedak nie mogl zasnac przez katar i meczyl sie prze 2 godziny az w koncu dawalam mu apiretal i zasypial w ramionach tatusia o 12 w nocy do tego jeszcze zeby ktore nie moga wyjsc podejrzewam dwie gorne jedynki. dzisiaj moje biedactwo przewrocilo sie w lazience zostawilam go samego na chwile w sumie nie pierwszy raz i sie przewrocil miedzy toaleta a wanna i ma czerwony nosek taka jestem zla na siebie mam nadzieje ze to nic powaznego tylko otarcie poczekam az sie obudzi i jak bedzie siny to pojade do lekarza och jak ja zla na siebie jestem :dry: :angry:
jak was czytalam to zauwazylam ze robilysmy w jednym czasie porzadki wiosenne w szafach mi to zajelo dwa dni ale mam teraz tak czysta garderobe ze mam ochote w niej spac :laugh: nawet gacie kolorystycznie ulozylam :lol:

Alex jest taki pomocny w robieniu porzadkow po swojemu :blink: umie juz robic pranie i odkurzac :blink: jego ulubione zajecie to wrzucanie ciuchow do pralki najczesciej skarpet bo ma szuflede ze skarpetami pod reka ,a jak juz pralka upierze to jego zadaniem jest wyciagniecie prania ( tania sila robocza :blink: )

Napewno o kims zapomnialam i przepraszam :( ale juz ide robic obiadek ach i mam umowiona wizyte u fryzjera chce zmienic look jesli moj eBek wroci na czas z pracy bo jak nie to nici :(

milego dnia :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #633418 przez cata
Anuskka nie dziwie sie ze pojechalas na urgencias przynajmiej spokojna jestes i juz jej przeszly te plamy? Milenka bunciara jest niezla oj juz niedlugo i mnie to czeka a Alex juz potrafi pokazac pazurki. A na zdjeciu ze sprzatania taki anioleczek :kiss: wspolczuje czekania nie nawidze czekac a zwlaszcza w hiszpanii bo nigdy sie nie spiesza i zawsze spozniaja. nic teraz juz ide :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #633429 przez anuskka
Cata no ja tez wczoraj w nocy nadrabialam :)

Ale z tej babki od pracy lampucera. Naprawde. wkurza mnie to ,ze ludzie nawet nie potrafia zadzwonic ,zeby powiedziec ,ze sorry,ale nie.
Kurcze nie obwiniaj sie o to ze Alex sie przewrocil. Tak musi byc. Nie uchronisz go od wszystkiego.
Oj no musimy poznac Milenke z Alexem. Ona tez -pralka ,odkurzacz,mop a ostatnio szczotka od kibla to ulubione zabawki.A ostatnio zaczyna ogladac swoje ubranka i jak sie dopatrzy plamki to mowi ze "be"-czyli brudne i trza prac :ohmy: :lol:
No nie wiem czy tak latwo dogadam sie z Milenka- z Iza nieraz mam problem :silly: :silly: :silly: :silly: Moj eMek mowi ze mamy za bardzo jednakowe charaktery-i u Milenki widzimy to samo :huh: :huh: :huh:
Haha dobra jestes z tymi gaciami .usmialam sie....
czyli ty tez" wykorzystujesz ":silly: Alexa do pomocy. Dzieciaki sie ze mnie smieja kiedy prosze milenke ,zeby cos sprzatnela haahaha

NO ty tez sie pokaz w nowej fryzurze.

11 lata 8 miesiąc temu #633577 przez kamila7-26
Hejka troszke nadrobilam a wiec widze ze wszystkich dopada przeziebienie trzymajcie sie dziewczyny i mam nadzieje ze juz zdrowe jestescie ja juz dzisiaj lepiej i CArolcia ma mniejszy katarek :):)
Antonio witaj na naszym forum fajnie ze pojawila sie nowa przyszla mamusia :):)
Anuskka Milenki bunt mnie rozbawil chociaz wspolczuje mam nadzieje ze mnie to ominie(nadzieja matka glupich hahaha)
Kasiah zdjecia piekne :) i STO LATEK!!!
Cata wiem ze to przykre jak dziecko upada i robi sobie krzywde carolcia tak upadla ze jej krew z noska poleciala dla mnie to bylo straszne :( i oczywiscie mialam wyrzuty!!
Larita okulary super ciekawe czy Lara bedzie w nich chodzic!!
Lenita super ze maly juz w domku :)pewnie strachu sie najadlas :(:(
Agathe wozek dolecial caly :) i czysty :) szczerze nie wyobrazam sobie lotu sama cale szczescie maz dostal urlop i polecial z nami :) wozek otrba carolcia zmeczona ale nie chciala spac (duzo wrazen) to wszystko mnie przeroslo wiec gdyby nie maz nie wiem co by bylo!!!
Annaem Andresito super wygladach na tych nowych zdjeciach :):)
Cata szkoda z ta praca mam nadzieje ze znajdziesz cos innego!!
Jezeli o kims zapomnialam to przepraszam!! A my powoli szykujemy sie (psychicznie) do oddania malej do przedszkola idzie od poniedzialku przyszlego i ja juz mam nerwa!! a co do polski to tak szybko bo mala juz sie niecierpliwi bylo fajnie ale meczacy byl ten tydzien za malo czasu za duzo do zrobienia!! pozniej wkleje fotki z polski no i z chrzcin bo odrazu ja tam ochrzcilismy :) milego dnia buziaczki dziewczyny :):)

11 lata 8 miesiąc temu #633607 przez kasiah
Dziekuje wam bardzo za zyczenia kochane.
To juz 33, ale ten czas leci...pomalu do muzeum bede sie nadawala, ale w glowie jeszcze fiu bzdziu :laugh:

Pszczolka zrobila mi dzisiaj prezent. Wychodzilysmy do sklepu, siedziala juz w maxi cosi ale jeszcze w domu i patrze a ona produkuje, poczekalam az skonczy i ja przebralam. Wsadzilam ponownie do maxi cosi a ta znowu, no zesz, to ja znowu czekam az skonczy i znowu ja przebralam i kolejny raz do maxi cosi a ona kolejny raz produkcje zaczela. Myslalm ze nigdy nie wyjdziemy. A jak wrocilam do domu to w pampie znowu cos bylo. Normalnie dziecko wymyslio prezencik dla mamusi, a co!

Sliczna zlosnica z Milenki. Wyobrazam sobie te krzyki i wirtualnie uszy mnie bola.

Cata ale cie zalatwili z ta praca. Dzown i sie wyklocaj, niech zapalci za te 3 dni , no i maszyne odda.

Na walizkach jeszcze nie, ale juz mysle o locie, jak tam Mayeczka sie bedzie sprawowala. Na szczescie lece z eNkiem. On ogolnie nie lubi na tak dlugo do pl jezdzic ( 2 tyg) bo po polsku nie umie i nie chce sie nauczyc wiec nie ma jak z moimi rodziacmi gadac. Ale wiecej go nie bedzie niz bedzie, bo najpierw wylatuje na 4 dni, kolega bierze slub i zorganizowali sobie chlopaki podroz do Minska, na dziewczyny popatrzec. A pozniej musi jeszcze na 2 dni do Gdanska sie wybrac i poodwiedzac naszych polskich klientow. Ja w tym roku nie moge wiec jedzie sam.

Kamila no to czekamy na zdjecia. To mowisz ze Karolinka w samolocie nie chciala spac i co robila? Pewnie sto razy przeszliscie caly samolot :side: Dobrze ze maz mogl poleciec z wami, bo jednak samemu z malym dzieckiem w podrozy nie jest latwo.
I jak na chrzcinach Karolina sie sprawowala?

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633613 przez kamila7-26
Kasiah niestety byla strasznie marudna i chciala labo chodzic na nozkach albo na rekach jak trzeba bylo zapiac pasy to dawala popis swojego glosu .):) no ale w koncu dolecielismy a w druga strone to spala z godzinke reszte czasu sie bawilismy i chodzilismy wiec juz bylo lepiej za to ja powrot mialam koszmarny jak startowlismy to poleciala mi krew z nosa( cisnienie prawdopodobnie) a jak ladowalismy to uszy myslalam ze mi eksploduja :( taki bol ze az lzy mi polecialy :(:( niby to od kataru tak mi sie stalo!!
Carolinka na chrzcinach byla bardzo grzeczna :) nawet nie zaplakala tylko zmierzyla swoja minka ksiedza jak polal jej glowe :) smiac mi sie chcialo bo jej wyraz twarzy mowil sam za siebie hehe
Kasiah no to ale dostalas mega prezent hehe
no a Carolcia dzisiaj konczy 11 miesiecy jeszcze miesiac i swoj pierwszy roczek szok jak ten czas leci!!!

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633701 przez larita
aloha
anuskka Milenka taka zlosnica jest?? hehe dobra jest mala, a Ty dobrze, ze se nie dalas i za pare lat pokazesz jej co wyrabiala na ulicy ;) no i tak jakby nie widac ,ze jej cos dolega :silly:

kamila no moja pare dni starsza od Carolci i tez mysle jak to bedzie w samolocie, przeciez na kolnach nie usiedzi , no i czy bedzie plakac? i o chrzcinach tez mysle,bo ona na rekach przeciez tez calej mszy nie wytrzyma..ak to jest jak juz sie takie duze dziecko chrzci,ale Wam sie ladnie udalo, zobaczymy u nas :)
a okulary to raczej bedzie ozdoba na krotko,pare fotek i bye bye :D

cata no to zeby nie bylo,ze faceci w domu nie pomagaja ;) to masz teraz Alexa.. a z ta praca to zadzwon jak najszybcej, bo okaze sie,ze ani pieniedzy ani maszyny nie zobczysz.. oby nie! :)

kasiah feliz cumple!! i nie strasz,ze ten wiek to juz starosc, ja w mau koncze 30 i od teraz co roku bede konczyc 30 :silly:
no i Maya potrafi sprawdzic cierpliwosc mamy ;)

agathe my mamy tez glosna lodowke, cale szczescie, ze do kuchni daleko i nie slysze i nie codziennie, tylko co jakis czas halasuje, wtedy wlasnie jak sie "oczyszcza" :) no i zdaj relacje z randki zosi z jamalkiem !! a doszedl juz album do babci ten ,kotry zamawialas ze zdjeciami Zosi???

moi rodzice sa tacy,ze im "nic nigdy nie trzeba" i ciezko jest im zrobic prezent jakikolwiek, a juz z rzeczy materialnych to w ogole.. wiec chcemy ich zabrac do Czestochowy na jednodniowa wycieczke, jako ,ze oni bardzo religijni sa :) i myslalam,zeby im przywiezc drzewko laurowe stad,takie hiszpanskie, rasowe hehe ale nie mam jak, a boje sie,ze mi przewoznicy zniszcza w drodze.. znalazlam wiec fajna str i chyba zamowie u nich, bardzo ladnie zapakowane i mozna z dedykacja :) www.drzewkonaprezent.pl

11 lata 7 miesiąc temu #633830 przez kasiah
Jednak Maja zrobila mi mily prezent , nie tylko ten gowniany :P
Bawailam sie z nia i zaczela sie do mnie na glos smiac. Jakies 3 tygodnie zdarzylo jej sie to pierwszy raz, a teraz na moje urodzink kolejny. Ale sie usmialam z tego jej rechotu.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #634019 przez Agathe888
NO NIE MOGE!! jak ona lezy ta nasza Milenka i sie buntuje. niesamowite. dlugo to trwa? czekasz i ona widzac ze show sie nie udaje uspokaja sie?

cata no nareszcie. gdzies Ty byla!!?! ale franca ze z tej baby, nie dosc ze nie zaplacila to jeszcze ma twoja maszyne?
super taki maly pomocnik z mama pranie robi. u nas w domu to dzien bez prania to dzien stracony (ja nie wiem skad te ciuchy sie biora) tak wiec tez musze Zosie nauczyc pomagac.

Kamila to az tak ciezko. jezu nie strasz mnie bo nie polece. wychodze z zalozenia ze skoro Zosia jeszcze nie mobilna to jakos dam rade. ale nie wiem. najwyzej nie polece, zawroce do domu:) eRek sie ucieszy. dobrze ze wozek czysty, dzieki za raport :silly:

a skad wy wiecie ze kasia ma urodziny? z fb spryciule? :) ja mam fb ale tam wchodze raz na ruski rok. a urodziny to mam tego samego dnia (i roku?) co cata?:)

Kasia wszystkiego najlepszego!!!! spelnienia marzen i wiecej pszczolek w ulu :silly:

u nas dzisiaj byla gatita. jak zwykle super bylo, zdjecia ma gatita. wyszly super. wkleimy jak juz beda na kompie. u nas z kupa dzisiaj tak samo jak u Kasi. no az wstyd bo 4 razy kupe robila na przewijaku za kazdym razem jak odwracalam sie zeby wziac ubranko! prawie cala paczka chusteczek poszla. szok. no i teraz tez kupa i taka jak jajko, musze poobserwowac bo w ogole dzisiaj dzien Zosia miala gorszy i caly przespala. moze cos ten brzuch ja boli.
a poza tym po kapieli cwiczylam lezenia na brzuszku (bo Jamalek ciagle lezy i w ogole jest super wysportowany :) ) i Zosia 2 razy przewrocila sie z brzuszka na plecy :lol: :lol: :lol: :lol:

ojjj konczy mi sie bateria. ide spac. muaa

11 lata 7 miesiąc temu #634038 przez anneem6
Kasia Wszystkiego najlepszego!!! Oby zawsze te fiu bdziu było nie wazne ile w papierach.Jaki Wachlarz prezentów od córci od kupek po usmiechy, moj buzke rozdziaba z usmiechu i kacik ust podnosi ale czekam na jego rechotanie

Szef Andres nisko się kłania i dzikeuje za komplementy troche sie zawstydził i usnął w nosidełku i dał mi odpisac posta...

Larita
u nas bd spokojnie chrzciny kameralnie no i dobrze po wszystkim, mamy z głowy i bez specalnych wydatków wyszlo.
A moi rodzice tacy sami wszystko mają, na co , szkoda pienedzy wez sobie dziecko drogie!! Ale w Czestochowie sie im spodoba a dzrewko pamiatke beda miec fajna stronka ;)Nie powinni znicszczyc zaznacz ze nie rzucac itd delikatne i powinni się obchodzic z przesylka jak należy

Ale fajnie jak masz duza rodzine i fajnie sobie zyjecie wesoło w kupie się spotkac przy takiej uroczystości no i na sumie to juz uroczystosc prawdziwa to w PL będzie?
Agathhe made in Poland, my husband,ale czesto biora go za Hiszpana,a w Polsce to wogole wszyscy dalsi znajomi mysla ze wyszlam za Hiszpana.a to swój chłop ;))

Anusska w PL US kontroluja tylko tych na których mają haki lub Milusinski jakiś zaskarzy.
Stzrezonego Pan Bóg strzeze lepiej sprawdić co to było obu już Milenka wiecej nam nie chorowała już lepiej jak sie buntuje; )
Ja tez podobno taie cyrki mamie odstawialam, może się naucze od milenki i w domu mezowi bedę tupać i kłaśc sie na podloge, czemu tylo dzieci tak mmogą ;))
A tak powaznie to najlepiej na przetrzymanie wziaść.
No ale prawdziwa kobietka z neij i sie pobuntuje i wysprzata ;)) może po mamie tak ma ?

Synek niewiadomo jeszcze jakie oczy bedzie mial, na pcozatko byly ciemno blekitne, teraz jakies takie szarawe, my oboje mamy brazowe wiec wypadaloby zeby dziecko tez takie oczki mialo.
Te inspekcje i kontrole najgorsze niby wolnośc a trzymaja ludzi w domu.

Cata w koncu wrócilas do nas, nie martw się praca pewnie nie bylo to miejsce dla Ciebie tylo neich zaplaca Ci oddadza maszynę. Koniecznie nastrasz Guardia Civil i denucncia!!
Nie badz zła na siebie, trudno zagoi sie Alexowi ani sladu nie bedzie i zdecydowanie szybciej niz do wesela. Ja czasami jeste zła jak smoczek odcisnie sie na buzce synkowi, no ale cóż pilnuje, pilnuje i nie dopilnuje ojego Szefa.
Kamila no i super ze juz zdrowsze ejstescie, o i u Was były chrzicny ... same chrciny na forum jeszcze troche i komunie beda to czas tak leci.
Dasz rade z przedszkolem, spodoba się Karolci!

11 lata 7 miesiąc temu #634075 przez anneem6
Oj mąż wrócił cały zdrowy i nieruszany ;))bylo trzeba jechać po zakupy bo w lodówce pingiwiny, synkowi dziś coś mega ulewało, chyba z tego wszystkiego brzuszek go bolal bo marudził, no ale wykąpany i śpi sobie.
Dzis jakas padnieta jestem, Dobranoc ;)

Agathhe oj fajnie, że się spotykacie Z Gatitą, zazdroszcze spotkanka.

11 lata 7 miesiąc temu #634157 przez Antonio
anneem6 jesteśmy w PL - Wawa , więc podróż zajmie nam 3 dni ( 3.500 km ) , teraz wróciliśmy górą z hiszpanii ale dopiero tu zrobiłam test i poszliśmy do lekarza ;-) choć już w Hiszpanii wiedzieliśmy że coś się zaczęło dziać ;-)
dziś to dopiero 7 tydzień, z USG wszystko ok - ziarnko kawy 8 mm ;-) ale dopiero dziś robię więcej badań, więc zobaczymy co i jak, generalnie czuję się dobrze i na razie nie odczuwam żadnych standardowych dolegliwości ciążowych, ale to pewnie wszystko przede mną ...

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #634280 przez larita
agathe kladz Zosie na brzuszku, bedzie ciwczyc miesnie kregoslupa :) i ciekawe czy dzis Zosienka lepiej sie czuje , tzn czy brzuszek juz nie boli :)
anneem no wlasnie mialam pisac i zapomnialam,ze Twoj maz ma poludniowa urode ;) a mal moze miec oczka po dziadkach np ;) mowia,ze do roku sie zmienia kolor, wiec jeszcze jest nadzieja,ze bedzie mial po mamusi hehe
antonio oj to czeka Was podroz dluga, nawet z przerwami, to jednak bedzie koncowka,ale obyscie sie dobrze czuli :) ja do konca ciazy siadalam za kierownice, czasami bylo niewygodnie bo mala zaczynala kopac,a pod koniec jak juz byla nisko to mialam wrazenie ,ze zaraz wyskoczy tak uwieralo,ale nigdy jazda samochodem nie sprawiala ogolnych problemow,oczywiscie pas musi byc zapiety ( w odpowiedni sposob pod brzuchem)!!! bo nie wiem czy dalej,ale np w Pl kiedys bylo takie cos,ze jak masz od lekarza papierek i jests w ciazy to wolno nie miec pasa, co dla mnie jest glupota, bo przy najmniejszym hamowaniu lecisz do przodu!! no i jesli jechalam na siedzeniu pasazera, to odsuwalam fotel do tylu,zeby w razie czego airbag byl daleko,mozna wylaczyc,ale ja wolalam sie poprostu odsunac ;) no a teraz cala piekna droga przed Wami, poznanie sie, przyzywczajenie no i obys przeszla ja lagodnie :) i oczywiscie czekamy na relacje!!

my dzis standardowo bank, spacer, basen i gora prasowania, plus juz jedno pranie wstawione :D

co wchodze na str to widze zdjecia Milenki na ziemi i smieje sie !!! :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #634308 przez Agathe888
dzien dobry
nie moglam sie powstrzymac, nasze pieknosci:)

Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka