- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
annaem super gratulacje z macierzynskim!! ten 17 marca to jakas chora data byla. fajnie ze sie udalo. jak ja bym sie cieszyla gdyby i mnie dotyczylo.
larita przykro mi ze ten nowotwor sie przypaletal. ale bedzie dobrze, teraz sie ich szybko pozbywaja.
Zosia wlasnie wyprodukowala kupe dnia, musze isc muaa
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja tez na szybciocha, maz czeka na wspolne zasluzone po calym tygodniu ogladanie filmu i ja na pifko

Kasiah, milej, bezproblemowej podrozy i bedziemy tesknic. Ojjj, fotka z Twojego nieba piekna, ale zazdrosnam

Anuskka, no to smacznego!!

Gatita, ja juz to pisalam, ze z Ciebie nie bez powodu Gatita, piekna kobieta z Ciebie i nie ma sie co dziwic, ze Jamalek taki przystojniak. No piekny jest i jaki juz kraglutki, a pomyslec ze jeszcze niedawno byl taki tyci tyci.
Anneem gratuluje macierzynskiego. Oby dalej tak sie wszystko ukladalo. A co tam w paczce w darach dostalas dobrego?
Agathe doktorowi googlowi mowimy nie! Lepiej idz do pediatry i rozwiej watpliwosci, najwyzej paracetamol Ci przepisze

Toskakurujcie sie szybciuchno, bo juz wszyscy wyzdrowielismy to i u Was nie moze byc inaczej. Usciski gorace.
Larita ehhh, tak przykro czytac o takich sytuacjach. Trzymajcie sie cieplo i trzymam kciuki, pewnie tak jak i Wy. Oby to tylko byly strachy na lachy. No i do podrozy juz gotowi do startu? Tak jak u Kasi, leccie szybko, wysoko i bezproblemowo. No i wracajcie tu do nas szybciuchem, bo jakos tak cicho tu i smutno bez Was bedzie.
No i co to ja tu jeszcze mialam....
ahhhh Cata, co za pipa ta Twoja niedoszla szefowa, niech jej ... ajjj, lepiej nie przeklinac, ale niech Ci wszystko zwroci i zaluje, ze takiej specjalistki nie bedzie miala w swoich szeregach. A moze ten jej biznes okazal sie fiaskiem? No i gdzie nasz Alex??? Pokaz nam swoje szczescie!!!
I na 100 procent o kims zapomnialam i sie mi przypomni w najmniej odpowiednim momencie napisac, co to mialam napisac, ale dla wszystkich buziaki na weekend. U nas dzis byla pogoda poscielowa. Javi ma teraz swietna zabawe, czym rozsmiesza mnie do lez: siedzac lekko wspomagany

Dobra. Lece. Milionasy buziolasow

- Lenita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Dary to dla Andresa mąz nadał paczkę w PL kaszki Nestle i herbatki hipp się zaopatrzylam, no i dla nas kasze grycznne i jeczmienne bo lubie a tu niewidizalam, no i budynie, żelatyne bo ich te budynie to srednie, a i super przyprawy Winiary do kurczaka chrupiące kąski spróbujcie super panierka się robi i mięsko mieciutkie a najlepiej mąz czyta liste i się pyta co to znaczy od 4m, od 7 m

Kasiah udanej wyprawy do PL, zero stresu i jak najwiecej odpoczynku.jęczydupka dobre, a a dziś mialam jęczymordkę ale na szczescie już spi.
Ta pogoda to coraz bardziej pod psem się robi czy to ES czy anglia ...no i wzystkich do PL wywieje i smutno będzie ;(
Dobranoc, bo i mój mąż czeka
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

tylko was cmokam na dzie dobry,bo trza ogarnac chalupe

Lenita- Cudny ten usmiech Javiego. Nagraj swjego Bombole jak sie tak kiwa i pokaz-bo to musi byc zajefajne

- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
My tez po zakupach, i sobie w koncu zapatero kupiłam w Breco Depot, bo szukalam pod wymiar pol roku i nie beda juz porospiepszane buty mam nadzieje
i u nas też dziś słoneczko!!! Miłego Weekendu

- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

anuskka no to "cesc"

anneem widze,ze Twoja lista zyczen nie rozni sie wiele od mojej hehe mi tu brakuje kefirow, maslanek.. sa kefiry,ale kozie i inny smak

ciesz sie z nowego mebla, bo za rok mysle,ze znowu bedziesz miala porozpiepszane buty i to z piachem w srodku

agathe fajnie Wam z tymi bonami, trzeba korzystac, no i obys wybrala najlepsze miejsce dla Zosi

dziewczyny dziekuje za mile slowa odnosnie paskudniej choroby, to dotyczy mojej siostry i wykryli na szyjce macicy, wiec bardzo przezywamy,ale bedzie dobrze!!

a ja wykorzystam teraz chwilunie,ze Lara spi i ide cos jeszcze spakowac, jejku, nie sadzilam,ze tyle czaus mi to zajmie, pakuje, przepakowuje, rozpakowuje, znowu wkladam spowrotem heheh kupilam tez torby prozniowe, w razie gdybym nie upchnela w walizke

no i jutro wybywamy..

milego weekendu!!
bss
- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!
my znowu jakies przeziebienie mamy, Jami caly zakatarzony

Larita - bardzo mi przykro z powodu Twojej siostry i wierze, ze bedzie dobrze

Anuskka mmmm pierogi z kapusta! Uwielbiam! My tu mamy polski sklep i ruski z pierogami, no ale mrozone to nie to samo

Lenita - Ksawiatko przecudne

Annaem - mi mama tez kaszki Nestle przywiozla i malemu smakuja

Kamila - to wracamy chyba tego samego dnia do pracy - 6 maja! Bede o Tobie myslec hihi
Agathe - ten Park Labirynt jest obok stacji metra Mundet

- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

gatita to TY tez juz do pracy??? zapomnialam.. no ale tak to jest , za to teraz kazda chwila bedzie spedzana max

moze sie jeszcze odezwe.. na razie probuje jak moge domknac walizki

- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Larita ja tez upycham walizki, bo my jutro tez lecimy. PL strzez sie, czarownice z ES nadlatuja z wielu stron.
kiedy ty wracasz? ja 11go maja.
Trzymam kciuki za siostre!!!
Lenita kurcze jaki on podobny do misia sie robi ten wasz Javi. Przesliczny golasek.
Anneem ja tez mam zamiar w plu pokupowac kaszki i wyslac paczka do domu. Mysle nad kaszkami z Bobovita.
Jesli ktoras cos z pl chce to niech mowi, bo jesli bede wysylac paczke do hiszpanii to moge cos tam wam kupic i pozniej przesle poczta juz tutaj.
Gatita ja tez narazie Majci kaszke w butli daje, bo raz jej dalam jako papke ale karmienie trwalo b. dluga a zjadla b. malo a z butli ciagnie az jej sie uszy trzesa.
za to jabluszko ladnie dzisiaj zjadla. jak bedziemy juz w pl to zaczniemy z marchewka.
no nie spadam i odezwe sie pewnie juz z pl
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

szczesliwej podrozy i milego pobytu w PL!!! no i wracajcie szybko. ja tez sie niedlugo zaczynam pakowac hihi
Lenita ehh ten Twoj Ksawcio. Usmiechalam sie caly czas gdy czytalam Twojego posta taki pozytywny i pelen milosci

ja to chyba Zosi nie bede dawac kaszki bo czemu kaszka? ja chyba zaczne od marchewki bo moja Zosia taka duza od kaszki to jej by tylko dupsko uroslo!
dziewczyny po karmieniu piersia. czy wasze piersi sa takie jak przed ciaza? przypominaja chociaz te sprzed ciazy? ja sie boje ze moje do kolan beda siegac juz teraz widze ze sie obinizyly

Kamila Carolcia w pon do zlobka? Trzymaj sie i pisz jak bylo. Na pewno sie jej spodoba!!!!!
- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

a z piersiami.. hmmm, ja mialam B, na pczatku karmienia zrobilo mi sie magiczne C

nie wiem w sumie dlaczego karza dawac kaszke,ale mi kazali zaczac od kaszki bez glutenu, pzniej z glutenem, nie zauwazylam,zeby Lara przytyla duzo, poza tym czekaj , az mala zacznie sie ruszac i wszystko zrzuci

kasiah ja wracam 19go, bo pare dni musze byc u tesciwo, wiec musze sobie odbic pozniej dluzszym pobytem u mamusi hehe
dziekuje za slowa wsparcia

moja dostala kaszke z Bobovita, jakas owocowa, malinowa bodajze, nie pamietam,ale jej nie znosilaa!! teraz tez kupie w Polsce, nie bede stad brala,wypbrujemy, za to deserki z PL sa najlepsze!!
kasia, leccie szczesliwie i oby Mayeczka spala cala podroz

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-