- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ludzie nie moge z ta moja Milenka. Leje ze smiechu .....wrocilysmy wlasnie ze spaceru. a ze czesto spotykamy tych samych ludzi ,wiec zazwyczaj kazdy sie cos odezwie,zaczepi Milenke...no i jeden facet jak zwykle zagadal do niej , potem adios, a ta artycha pomachla mu i mowi "ciesc"Normalnie padlam!!!

Larita nam nie doszla tajeta sanitaria

Agathe z tym buntem to jest tak ,ze Iza zawsze miala silny charakter i musiala postawic na swoim,no to zdazylismy sie przyzwyczaic,a Norbert jest bardziej ugodowy ,a teraz ma takie momenty ,ze sie postawi . Ale z reguly jesli sie im poda racjonalne argumenty to po zastanowieniu mozna z nimi dojsc do porozumienia.
Ja ogladalam amerykanskiego Masterchefa z Gordonem Ramseyem-. ten polski jakos mnie nie kreci. Zreszta nie lubie Magdy Gessler-jakos nie przemawia do mnie po kretynskich zachowaniach w Kuchennych Rewolucjach .
Annaem haha no tak-nic nam teoretycznie do szczescia nie brakuje

No to mam nadzieje,ze Andresito po T nie bedzie mial nic-albo niewiele

Gratulacje dla przyjaciolki. No i niech wam sie plany powioda.
Kurcze- ale jaja z tymi skrzynkami i adresami
Kasiah to ty tez masz jaja z ta skrzynkapocztowa-masakra!
Ale moze jesli zalezy ci na tym europejskim ubezpieczeniu to podjedz sobie do SS-oni wystawiaja od reki taki papier,ktory jest wazny -zanim przyjdzie tarjeta-a przynajmniej mialabys w razie "W" dla Mayeczki w Polsce.
Antonio dobrze to ujelas. Bo to dziwne uczucie kiedy nagle robisz test i

A swoja droga musisz prowadzic ciekawe zycie- troche tu-troche gdzie indziej
Dziewczyny ja karmiac tez jadlam truskawki. jesli nie widzicie zadnych dziwnych reakcjji u dziecka to pare truskawek nie zaszkodzi.
musze spada Milenka spiaca.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

dzisiaj u nas pogoda jak w listopadzie i siedzimy w domu.
no i wrr chyba mam za duzo czasu dzisiaj i zaczelam sie bawic w doktora google!! wrrr
martwie sie troche bo Zosia czasem wystawia jezyk, ja juz raz w ciagu dnia wystawi to nie chce go schowac. wasze tez czasem tak robily? chyba wczesniej tak nie robila bo od niedawna zaczelam zwracac na to uwage. ale u nas ostatnio byla gatita i Jamal jezyk w buzi a Zosia na zewnatrz!! nie wiem czy sie przejsc do pediatry czy poczekac do wizyty na 4mc?
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Kurcze twoja Zosienka juz sie przewraca z brzuszka na plecy a moj leniwiec nie. Zdarzylo jej sie to raz jakies 3 tygodnie temu chyba przez przypadek i jak do tej pory nic. Co za lenia mam w domu. Wogole ostatnio malo chce lezec nic tylko trzeba ja nosic. Nie dosc ze leniwiec to jeszcze i panda

- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
a ja w pracy dostaje takie bilety na jedzenie mc 180eur a eRek 110eur i wlasnie dojrzalam ze mozna nimi placic za zlobek!!!! wiec teraz siedze i szukam jakiegos prywatnego bo do tego publi to sie na bank nie dostaniemy. poza tym srednio mi sie tam podoba

- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

no zobaczymy hihi
Agathe przestan tam w googlach glupoty wyczytywac! Zosia ma sie dobrze

Cata mam nadzieje, ze szefowa roliczyla sie z Toba i oddala maszyne! jejuuu w tych czasach zawsze trzeba walczyc o swoje, szczegolnie jak sie jest extranjero... bo ludziom sie wydaje,
ze nie znamy swoich praw grrrr Nie lubie tego!
pokaz nam prosze Alexika

Annaem hehe dobry text z T

Kasiah - spoznione feliz cumpleanos!! :* ah i Jamal tez rzadko sie przewraca, kilka razy mu sie udalo w obydwie strony, ale raczej z przypadku, a nie z zamierzenia

Larita a Ty juz w Polsce? kiedy jedziecie??

jejku nie pamietam co tam jeszcze komu mialam napisac.. u nas tez dzis zimno i pada i siedzimy w domu przy wlaczonym ogrzewaniu, a to juz prawie maj!!! i jestesmy w Espanii! SCANDAL! globalne ocieplenie to bullshit!
Milego wieczorku wszystkim

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

jak ja tam pojde i zostawie moja Zosie z tesciowa wrrr? chyba umre z rozpaczy.
znalazlam kilka fajnych zlobkow

gatita sliczna mamo zapomnialas mi powiedziec gdzie ten park z labiryntem

- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
anusska no co z Milenki rosnie mała Polka co tam bedzie hola wolać!!
Agathee nie czytaj google,a jak sie czyta rózne bzdury tam to wszystko pasuje i wszysto mozna sobie przyporzadkowac szkoda głowy na stres!!
Zosia cwiczy pokazywanie ejzyka przyda się na przyszłość!!!
Super takie bony pewnie ala w pl sodexoo
Gatita Jamalek super nasz kochany wczesniaczek!!! I jak pieknie zielono w tym parku,a mamusia jaka ładna długowłosa brunetka!
I syna tez chwalic nie powinnam ostanio ma problemy z smaodzielnym zasypianiem mimo, ze to najukochańsze ponad 5 kg to ciezko dziwgać wiec zasypia przy wlaczonej suszarce i działa
dobranoc mamuśki!!!
- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja znowu tak z doskoku, bo czasu ciagle brak na forum

Antoniowitaj wśród nas, fajnie ze znow mamy oczekująca mamusie

Catano bez sensu z ta baba, jak mozna tak ludzi robic

A Laritato juz wybyła do Pl?bo zawsze pierwsza tutaj z rana.No i słońce chyba rzeczywiście spakowała do walizki i wywiozła ze sobą, bo się ochłodziło a ja myślałam ze już będzie coraz cieplej

anusskano normalnie nie mogę Milenka jest the best,na nudę na pewno nie możesz narzekać.Kiedy wypijemy w końcu ta kawkę?

Jamalek i Zosia cudowna parka i jacy eleganccy oboje ho ho.No i wiedze ze mama Jamalka to kolejna sliczna laska.
Dziewczyny no to ładny macie ten cyrk ze skrzynkami nie zazdroszczę
anneem6 no Andresito to juz kawaler a pania T to sie zbytnio nie przejmuj, bo nie warto a wiem co mowie

Agatheewłaśnie przestań czytać głupoty w googlach, bo od tego ześwirować można.Dominik pokazuje język,syczy jak ges i ze tak brzydko powiem pierdzi ustami plując przy tym
A to specjalnie dla ciebie i Zosiaczka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiecej nie odpisze bo nie bardzo pamiętam co komu

A gdzie sie podziewa Gumis?
- larita
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

chcialam tylko napisac,ze gatita pieknie wygladacie, juz wiemy po kim Jamalek ma tak niesamowita urode

dziewczyny trzymajcie sie, odezwe sie juz pewnie z Polandii

i niech juz skoncza sie te katary, kaszle itd, wypije w PL zdrowie Wasze i Waszych dzieci

anneem , suszarka jest -jest dobrze hehe moja tez tak kiedys zasypiala,ale jak miala mniej niz miesiac pamietam, bo po mcu dalam jej smoczek i problem zniknal

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gatita -wow-szczena opadla. Jamalek musi byc taki sliczny orientalny-bo i jego mamusia ma nietypowa urode-juz wiem skad sie wzielo Gatita
Toska- masakra jak Dominik wydorosl-haha kazde chyba dziecko ma etap ,ze pluje ,pierdzi ustami(i nie tylko hehe

No wlasnie-kiedy kawka?
I wracajcie szybko do zdrowka
Larita ja tez myslalam ,ze ty juz w PL. Kiedy to lecisz? Przykra sprawa z tym nowotworem .Mam nadzieje,ze sa szanse na pozbycie sie go-choc az dreszcze przechodza na sama mysl ,ze ludzi spotykaja takie chorobska.
Annaem-jak suszarka usypia-to dobrze-gorzej jesli nic nie dziala
Agathe ty nic po internecie nie szukaj. Zazwyczaj nakrecisz sie ,a niepotrzebnie.
Fajnie z tymi bonami. Jeden wydatek mniej.Zlobek nad morzem? super...
Cata przybij piatke- mi zadzwonila babka z sobotniej pracy,ze musiala zatrudnic dxruga osobe na tygodniu,bo ta pierwsza sie nie wyrabiala,wiec na razie soboty mi odpadaja...troche szkoda-choc nie przepadalam za ta robota...
odezwe sie pozniej i no wlasnie-Gumis kochana,czyzby maz juz mial wakacje i nie mozecie sie oderwac od siebie

- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Pan Tusk poprawił mi humor będe miala roczny macierzynski jak jeszcze ustawe uchwali

No a kolezanka z wyjazdem musi "popracować" nad mezem bo on mega oszczedny ale tes sie uda.
Toska, wszpolczuje praca, dziecko, dom ciezko podzielić ale dassz radę. i jeszze teraz choróbsko, zdrówka.
Dominik jakie brwi zarysowane jak weglem malowane
Larita to Ty juz ostanie pakowanie robisz? okap chodzi jak traktor glowe by mi rzsadzilo wsytrczy z eprzy obiedzie po huczy, ale suszarka dobra rzecz nawet na yotube sa bez podlaczania do sieci wlasnej.
Oby dobrze się skonczyla ta sprawa z nowotworem,
Anuska smacznego obiadku u nas dzis ubogo tylko mężowy rosół
Co dobrego gotujesz?
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- anneem6
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja doslownie na chwile bo Maja wygrywa dzisiaj konkurs na super jeczydupke dnia.
Spala mi dzisiaj nocy od 21.30 do 6 rano bez przerwy

Ja wylatuje do PL w niedziele i probuje sie pomalu pakowac ale jeczydupka mi to utrudnia.
Moze odezwe sie jeszcze a moze nie
Buziaki kochane