- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A widzisz Kamila to tak jak z gołąbkami mama zrobila niby dobre ale nie ten smak nie te mieso nie etn koncentrat pomidorowy, z tym sernikiem to tez pewnie tak bedzie lipa,
fajnie ze masz ruski sklep w poblizu.
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
5800gram slicznie wazy!!
anuskka Milenka jest na 0 centylu pod wzgledem urody - czyli zadne dziecko w jej wieku nie jest tak ladne jak ona
kamila jejku nie plakala? ale zuch panna. ze ty plakalas to sie nie dziwie, ja teraz jak przechodze obok zlobka to mam lzy w oczach.
jedna babka (lub 2)na 8 dzieci i w tych prywatnych tez. jak one to ogarna?? nie moge o tym myslec nawet ze moja Zosia bedzie tam lezel i plakac. umre chyba z rozpaczy. albo sie zwolnie i bedziemy biedni ale szczesliwi
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj kochana,z tym rezygnowaniem z pracy to nie do konca jest,ze bylabys biedna,ale szczesliwa. Ja zrezygnowalam i tylko fakt,ze zrobilam to dla Milenki mnie uspokaja,bo dostaje histerii na sama mysl,ze musze szukac czegos innego i zaczynac od nowa...biorac pod uwage kryzys i reszte....moge powiedziec,ze jestem w d****ie
To co? Mamy puente????jedziecie gdzies?
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ty masz fach w reku i juz spore doswiadczenie tutaj no i trzymam kciuki napewno sobie poradzisz!!
A Ty Agathhe dawaj Zosie do mnie u mnie domowa atmosfera, Andres jej nie pogryzie wychowuje go na gentelmena, bedzie 2 gi w kolejce z pieluchą
A on znowu śpi przy suszarce ale przynajmniej nie krzyczy, tylko medytuje oczami zwiedza ściany może liczy owieczki...
Nudy jakoś dziś,i jutro swieto, musze sobie znaleść jakieś zajęcie...
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
Sorki ze pomarudzilam no ale wy mnie zawsze wysluchacie buziaki i milego dnia
- anuskka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Annaem-oj co to za fach jesli ci oferuja 8€ za godzine. A ja nie mam zmyslu bizneswomen,zeby probowac swoich sil. a do tego wiek+male dziecko....jedynie doswiadczenie mam na +
ale dobra tam-koniec czarnowidztwa!!!Jest 1 maja-dzien pracy,zimno jak na biegunie haha....
buziaczki malym i duzym...
Anresito i Ryanku nieobecny wszyskiego naj,naj. Milion buziaczkow
A tu z innej beczki
- toska
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Ryanek Andrsito buziulki na kolejny miesiąc życia
I jak tam majowy długi weekend?Eh pogoda do du...y Kiedy to się zmieni, bo mam jut tego deszczu po dziurki w nosie.My siedzimy z malym w domu a tata w pracy niestety.I juz nie wiem co robić bo ten mały smyk szybko się nudzi i spal tylko pol godziny :laugh:Teraz zajal sie swoja ulubiona żyrafka, ciekawe na jak dlugo Mam nadzieje ze teraz popołudniu wyskoczymy na mały spacerek.
Kasiah Laritaudanego pobytu w Polsce i oby pogoda wam dopisała.
Laritazdrówka dla siostry,oby szybko pokonała to głupie choróbsko.
kamila7-26Carolcia jaka już duza panna i kuzynki pewnie byly mia zachwycone.No i jaka dzielna jest no i oby jej sie na stale spodobało w zlobku A co do szefa to bez sensu no i zgadzam sie z anuska, ze nawet Ci, ktorych nie dotknal to i tak będą wykorzystywać sytuacje.Eh mi to sie tutaj coraz mniej podoba i lepiej chyba nie bedzie
anuskkaniesamowite ty zawsze pamietasz o miesiecznicy kazdego bobasa.Jak tam Milenka co nowego wymyslila na poprawe humorku u mamusi, bo wyczytalam ze ostatnio cos ci poszwankowal mam nadzieje ze juz jest lepiej?
catano to tez ci sie trafiła baba i zeby ci sie jednak udało odzyskać to co twoje.
No i koniec młody wzywa mamy, możne wpadnę później.
Milego popoludnia
No i w końcu padł, ciekawe na jak długo heheh.I tak jest kochany a dzisiaj zamienił swoje baba, papa na mama, no w końcu wiadomo ze to nieświadome, ale cieszy
A ostatnio na spacerach"spiewa"swoje aaaaaaaaa co wychodzi mu bardzo głośno i czasem zwraca uwagę przechodniów W koncu wyszlo sloneczko oby na dluzej.
No a z racji tego ze w niedziele dzien mamy w Hiszpanii to synek przyniosl mamie prezencik ze zlobka z tej okazji.Broszke ze swoim zdjeciem, no i sie pochwale.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A mnie czeka gora prasowania,ale chyba sobie odpuszcze.Nie chce mi sie jak nie wiem co.
Olencjaa ty gdzie sie podziewasz? no i tatusia dawno nie bylo
- Agathe888
- Wylogowany
- rozmowna
Kamila jestem w szoku. ok jest kryzys ale to nie znaczy ze trzeba z tej okazji wszystkich w kolo wykorzystywac. oliwa zawsze sprawiedliwa (jak kulinarnie ) wroci do niego ta karma. no ale przynajmniej bedziesz miala placone troche SS zawsze sie do emerytury doliczy. nie przejmuj sie bedziesz tam rok pracowala?
anuskka jesli ja strace prace to obie bedziemy w d**pie i bedziemy sobie tu siedziec i narzekac:) kurcze a tak na powaznie to marzy mi sie cos mojego ale bez kasy na poczatek ciezko cos otworzyc
anuskka ale zes z tym wiekiem przywalila wariatka wygladasz mlodziej i lepiej niz niejedna 20 latka!!!! a w glowie 100 razy wiecej
toska jaki sliczny prezent dostalas na Dzien Mamy:) rozumiem ze ta raczka mala to Domiczka? tez u Was w zlobku kazde ubranko musi byc podpisane? ja powycinalam wszystkie metki chyba wyhaftuje Zosi imie na kazdym ubranku
aaaa i wczoraj pojechalismy na spacer na plaze (W KONCU - mamy az 6km ) i poszlismy obejrzec zlobek co mi sie podobal, ten nad samym morzem. wszystko przepieknie tylko samolot nad glowa (doslownie!!) co minute bo lotnisko niedaleko i akurat startuja w tym kierunku. Huk taki ze sobie nie wyobrazacie. a ponadto paliwo na glowe by Zosi lecialo ten zlobek odpada. jakie to wazne zeby zrobic research
- kasiah
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja tylko na chwile aby powiedziec ze zyjemy.
Bylam dzisiaj z Maja na sesji fotograficznej. Napewno pieknie wyjdzie. Jak dostane juz obrobione zdjecia to sie pochwale moja modelka.
Maji nie smakuje kaszka z PL wiec narazie lecimy tylko na mleku i jabluszku. Jutro zaczne z marcheweczka
- kamila7-26
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cie skarbie!!
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
w końcu ciepełko,i przyjemniej
anusska dziekujemy za pamieć dopiero mam Go 2 miesiace a wydaje mi sie ze całe zycie juz jest ze mną
No i dziewczyny kryzysem sie nie ma co przejmowac jak jestd obrze nikt nie mówi ale super jest, a jak jest źle to wszyscy gadaja, ze im zaraz zle. Jedne drzwi się zamykają drugie sie otwierają tak jest w zyciu, wieć nie ma co za bardzo mysleć i sie stresowac na pzyszłośc, jakoś to będzie, a napewno dobrze..
Kasiah przynajmniej wyprobowalas kaszki, a a ślepo kopilam jak nie ebde mu smakowac sama bede je jeść.
Toska jakie zdolne te dzieci w złobkach, piekne laurki robią
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anneem6
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie każa o sobie nic mówić, no a to odwrotny przynosi skutek..
Myślałam ze ma super jakąs chatę, ale ma mały domek typu bungalow,
Powiedziałam znajomemu ze jak ja napotka to niech powie ze Mamuski Polskie w ES ja pozdrawiają,