- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- ciaza i porod w Hiszpanii
ciaza i porod w Hiszpanii
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Annaem kochana poczekaj roczek i Andres tez bedzie paplal jak najety.
A ja juz mialam tak pare razy,ze jak ktos uslyszal ze jestem polka to slyszalam„o qwa!”z tym slowkiem sie kojarzymy. Pare osob zablysnelo wiedza o Warszawie, Krakowie,JP II,Walesie,a raz bylam w szoku,bo gosc stanal i walnal-Jaruzelski! Esta vivo todavia?
Pytalam o ser. Kumpela mowi,ze kupuje mleko pasteryzowane i z niego robi,a ze gadamy pŕzez whatsapp'a to teraz czekam na odpowiedz o caly proces .
Milus przespal do rana.ale za to pobudka byla przed osma-jak dla mnie srodek nocy

Ale zaliczylysmy Wzgorze Aniolow(slyszalyscie kiedys?to umowny srodek Hiszpanii)jutro wrzuce zdjecia..
Wreszcie wrocila pogoda-hurra!!!!
Buziaczki i milej niedzieli.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Moj pierwszy dzien Matki:) a raczej drugi bo rok temu Zosia byla w brzuchu. a nawet 3 bo jeszcze polski 26 Maja

eRek mnie zabral do Massimo i kupil bluzke i spodniczke, potem upichcil obiad a teraz idziemy na spacer muuaaa
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

Anuskka to z Milenki niezla gadula

Agathe ale nasz Zosieniek pieknie na brzuszku lezy, a jak slicznie wyglada ze spineczka

Spakowana juz?? Bedziemy tesknic za Wami!
Larita powodzenia z tesciowa, zeby Ci juz na nerwy nie dzialala! No i bardzo jestem ciekawa nowego looku

Kamila brawo dla Carolci, ze tak ladnie sie odnalazla w zlobku i dla Ciebie - jestescie bardzo dzielne!
Toska broszka wymiata! Nosisz ja dumnie do pracy?

Annaem to Andres super sie rozwija jak juz guga! Zuch chlopak! Aaa i kto by pomyslal, ze z naszej Beatki taka nietykalska gwiazda! Fajnie, ze przekazalas pozdrowienia

Wszystkiego naj mamuski! Jestescie THE BEST!!!

Odezwe sie jutro... jesli przezyje... buziaczki!
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A teraz obiecane zdjecia z wczoraj
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kamila7-26
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cie skarbie!!

Anuskka Milenka cudna no i starsza siostra rowniez a i mamusia cudnie wyglada

Gatita zdaj pozniej relacje jak tam maly w zlobku no i ty w pracy!!
Toska broszka przepiekna

- gatita
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- My life began the day you were born!

Niech Carolinka wraca szubciutko do zdrowia!

Anuskka jejku jaka Milenka juz duza! Sliczne masz coreczki

Nooo a ja siedze w pracy i gapie sie w sufit

Ciekawe jak tam moj Jamus w zlobku sie sprawuje.... nie moge sie juz doczekac zeby go odebrac

Milego dnia wszystkim! Buzka
- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A twoj szef bedzie musial przezyc jakos.
Gatita no wlasnie tak to tutaj wyglada.jak nie masz babci w poblizu to nieciekawie.
Milenka juz wie,ze po poludniu wychodze z domu i bardzo jej sie to nie podoba. Jest placz,dziecko wtulone„pa pa nie!!!”ani to ze zostaje z rodzenstwem nie pociesza rozzalonego serduszka. Az mam ochote olac kumpele i zostac z brzdacem,wyjsc z nia na spacerek

Przewalone ...
- kasiah
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Gatita jak tam Jamalek po full time w przedszkolu?
Anuskka ale sliczne corki masz. Iza tak swojsko sie prezentuje w stroju krakowianki

Ech patrzac na te zdjecie przpomnialo mi sie jak mnie mam do przedszkola na bal karnawalowy wlasnie w krakowianke przebierala.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
anuskka czy Ty pod domem masz kolejke mlodych kawalerow? Iza jest przepiekna, a Ty moglabys byc posadzona o jej siostre!

Kamila jak sie ma Carolcia? biedna myszka. przedszkole.. zaczynaja sie chorobki..
zaczynam sie pakowac.. jezu. nie wiem co zabrac. w ogole. do samolotu moge w butelke wsypac mleka i mile panie stewardessy wleja mi wody?
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
zbliza sie 5mc i kaszka z glutenem. czytalam wlasnie artykuly ktore mowia ze zaczynamy od 2-3g kaszki na 100ml. czyli co? sciagam mleko i dosypuje kaszke? czy trzeba ja podgrzac? czy osobno zrobic i potem z mlekiem zmieszac? czy zrobic 100ml i na lyzeczce podac. 100ml to duzo. nie rozumiem

- anuskka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gatita i jak po pierwszym dniu?Jak Jami?A dzis?
Agathe bedziesz robic kaszke z mlekiem modyfikowanym, czy sciagnietym?
Jak z mm to zagotowujesz wode dosypujesz mleko i kaszke i mieszasz.potem studzisz.aaaa slepa jestem,juz doczytalam ze ze sciaganego. Jak tyle co sciagniete to ja nie grzalam. Ale jak z lodowki to wiadomo.
Na poczatek lepiej dac mniej kaszki,zeby jedzonko bylo rzadsze zeby przyzwyczaic Zosienke,a z czasem mozesz dodawac wiecej.
Milenka zjada kaszke raczej rzadsza i z butelki rano zaraz po przebudzeniu i przed spaniem .pewnie niedlugo bedziemy odzwyczajac sie od butli,ale na razie jeszcze ma silna potrzebe ssania i wole zeby zaspokoila ja butla niz ssac paluszki.
Do samolotu mozesz wsypac sobie juz odmierzone mleczko do butelki,albo do malego pojemniczka. Musisz miec druga butelke z podzialka,zeby dobrze odmierzyc ilosc wody(i mysle ,ze chyba wlac wode do butelki z mleczkiem jest wygodniej niz wsypac mleko do wody).
Haha,masz na mysli zdjecie zbuntowanej Milenki?
Kasiah ja tez mialam stroj krakowianki,potem sluzyl Izie,potem moim bratanicom,moze i Milus go wlozy?!
No a jak tam eNek?Uspokoil cie?
Kamila jak Carolinka?lepiej?
U nas dzis znow rozpacz. A wczoraj jak wrocilam Lenka juz spala. Ale mi sie zrobilo przykro,ze nie moglam ulozyc jej do snu.
- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Ja tak na szybciutko z pracy, eh w domu to jakos ciezko siasc i cos napisac.Widze ze cos pustawo tu ostatnio

Agathe no Zosienka slicznosci.Dominik tez nie lubil na brzuszku, jak go kladlam to od razu byl protest, ale jak zaczal sie sam obracac to zmienil zdanie i nawet udaje mu sie zasnac na brzuszku

Kamila zdrowka dla Carolci, mam nadzieje ze juz lepiej.No niestety taki urok zlobkow.Ponoc do roku tak jest ze choroby non stop a katar i kaszel to standard.
kasiah no mysle ze glupie mysli juz ci wylecialy z glowy i korzystasz z wypoczynku w ojczyznie

Gattita i jak tam u was?Jak minely pierwsze dni w zlobku i pracy?
Anuskka no jestescie trzy piekne kobietki.No i sie powtorze chyba,ale Milenka jest the best, wesolo z nia macie

A co do kawki to kurcze troche ciezko, bo ja wracam o 18 a ty pracujesz popoludniami.

A z nowosci to Dominik nauczyl sie kosi kosi i klaszcze sobie zadowolony

No i zmykam popracowac troche.
Milego dnia.
- Agathe888
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
lecimy!! trzymajcie kciuki wszystkie bo strasznie sie denerwuje. zamelduje sie z Polski i oczywiscie dam znac czy wozek przetrwal:) muuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaa
- toska
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8