BezpiecznaCiaza112023

ciaza i porod w Hiszpanii

11 lata 3 miesiąc temu #731498 przez gumis24
Wszystkiego Najlepszego Anusko Kochana :kiss: :kiss:
Ah Milenka....,powala mnie...czy dziecko moze byc bardziej slodkie?coz za piekne slowa..wspaniala..:) :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #732817 przez gumis24
Czesc dziewczyny ale cisza na forum :ohmy: gdzie sie podziewacie kochane :unsure:
Ktoras z Was wspominala o takim naklejkach do naprasowywania z imieniem i nazwiskiem dziecka?gdzie takie cos mozna zamowic??pewnie u Was tez w zlobkach trzeba miec wszystkie ubranka "podpisane"??

11 lata 3 miesiąc temu #733029 przez anuskka
hej-chyba mi sie doba skurczyla

Gumis te tasiemki razem z dlugopisem do podpisywania mozna kupic w mercerii-ale tez pewnie w hipermarketach. Przez internet to nie wiem...
No ja tez bede sie zabierala za podpisywanie ubranek. To kiedy Ryanek zaczyna guarderie?
No my tez pewnie bedziemy wyc pod zlobkiem:(((

Kasiah-trzymam za WIELKI DZIEN
No pierwszy zabek dobrze podokucza-choc to takie "gow***ko"
Ale fajnie ze Pszczola raczkuje-taka juz z niej "dorosla" dziewczynka
Oj nie chce coreczki-bokserki

Toska co sie dziwic Dominikowi-tyle nowych osob,nowe miejsca. kazdy czulby sie niepewnie.
Bawcie sie dobrze w Polsce i wracajcie do nas.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #733092 przez gatita
Anuskko kochana! Z okazji Twojego święta życzymy Ci wszystkiego, co tylko sobie wymarzysz!!! :kiss: :kiss: :kiss: mówią, że prawdziwe życie zaczyna się dopiero po 40tce :evil:

a najpiękniejszy prezent sprawiła Ci Milenka - to musi być cudowne usłyszeć słowa 'kocham Cię' od własnego dziecka, jeszcze od takiego małego szkraba :lol:

Toska - bawcie się dobrze w Polsce!

Agathe i Gumis - trzymam kciuki za Was i za Zosię i Ryanka, bo do żłobka już na dniach! i za Milenkę oczywiście też ;)
Przesyłam wirtualnego przytulaska! BĘDZIE DOBRZE :kiss:

Kasiah - będziemy z Tobą myślami i serduszkiem :) Życzymy najwspanialszego ślubu na świecie i czekamy na fotki pięknej Panny Młodej :kiss:

a ja tak na szybkiego napiszę tylko, że MAMY w końcu 2 pierwsze ząbki :woohoo: :woohoo: :woohoo: 2 dolne jedynki :)

11 lata 3 miesiąc temu #733107 przez gumis24
Czesc dziewczyny dzieki bede musiala szukac tych tasiemek..
My zaczynamy zlobek od16 do 20 wrzesnia na godzinke popludniu ze mna a pozniej od 23 sam..chyba na pocztek go posle na 2 godzinki rano a pozniej na 4 po jakims czasie...jestem dobrej mysli..;)
Kasiah zycze cudownego dnia!!:):)
Gratuluje zabkow Jamalkowi! :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #733372 przez gatita
Gumiś fajnie masz z tym złobkiem, że możesz z Ryanem na początku chodzić, no i na pewno mu dobrze zrobi te kilka godzin - będzie miał kontakt z innymi maluchami, a Ty w tym czasie czas dla siebie :D

ja też myślę, że jak wrócimy do Barcelony, to zapiszę Jamala, nawet na kilka godzin w tygodniu żeby miał się z kim bawić hihi :) a jak skończy 2 lata to już regularnie, bo mam zamiar wrócić do pracy :)

aha i zapomniałabym o najważniejszym - RACZKUJEMY :D i próbujemy wstawać hihi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #733419 przez kamila7-26
Hejka ja nie musialam nic podpisywac do zlobka a rzeczy daje tylkko jeden komplet i jak ja musza przebrac to donosze nowy!! Ja jestem bardzo zadowolona ze Carolinka jest w przedszkolu wiem ze poczatki byly straszne choroby placz itp ale teraz widze ze sie oplacilo przeczekac Carolinka duzo sie uczy :) no i ma kontakt z innymi dziecmi!!
Anuskka my bedziemy 9 wrzesnia prawdopodobnie w madrycie odbierac paszport moze uda nam sie w koncu wypic kawke?? GAtita gratuluje zabkow no i Jamalek na zdjeciach wyszedl bosko :) i jak pieknie raczkuje :)jeszcze troszke i chodzic bedzie :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 3 miesiąc temu #733436 przez gumis24
Znalazlam polska stronke kochane polecam www.podpisane.pl

11 lata 3 miesiąc temu #733472 przez gumis24
Teraz mam chwilke:)
Jamalek juz raczkuje?Boziu jaki slodki..:)ni to teraz sie zacznie he he :laugh: widze juz juz nozke wystawia tak jak Ryan wczesniej..:)
Kamila na oewno masz racje jesli chodzi o zlobek !ja na pewno rez bede tak mowic za jakis czasu coz wczesniej czy pozniej trzeba bedzie przez to przejsc..a dlugo Camilka plakala?swoja droga jaka ona juz duza panna!i ten kucyczek slodki! :kiss: a jak Ty sie miewasz?

11 lata 3 miesiąc temu #733522 przez gatita
Kamila - nie mogę uwierzyć, że Carolinka już taka DUŻA :cheer: a jaka śliczna, jakie oczy ma wielkie :lol: oj, będzie czarować kawalerów :)

Gumiś dziękujemy za miłe słowa :D nooo samej mi sie nie chce wierzyć, że już raczkuje hehe a za 1,5 miesiąca będzie obchodził swój pierwszy ROCZEK :lol: już szukam przepisów na tort :D chcę sama zrobić jakiś wystrzałowy hehe chociaż nigdy jeszcze nie robiłam :P

11 lata 3 miesiąc temu #733794 przez anuskka
ale sliczna Carolinka. na ostatnim zdjeciu to juz dorosla panna :blink: :lol: :lol: :lol:
Jamalek slodki-az sie lezka kreci tak szybko rosna te bable.juz chyba tylko Zosienka i Andres nie przemieszczaja sie(chociaz turlanie to tez przemieszczanie:))))
Gumis fajna stronka:)

Trzymajcie kciuki mam dzis rozmowe w sprawie pracy(Praca w domku-chcialabym zeby sie udalo)

Buziolki dla wszystkich malych i duzych

11 lata 3 miesiąc temu #733814 przez gatita
Anuskka - trzymamy kciuki :kiss: daj znac potem jak poszło! B)

a gdzie się podziewają Cata, Larita, Lenita, Ania83... ? Smutno tu bez Was! :(
i nawet Agathe i Annaem ostatnio coś ucichły! KTOKOLWIEK WIDZIAŁ, KTOKOLWIEK WIE !!! :unsure:

11 lata 3 miesiąc temu #734104 przez kamila7-26
Dziekujemy za mile slowa :):) fakt Carolinka juz duza panna i coraz bystrzejsza i pyskata haha
Gumis Carolina plakala jakies 2 tygodnie i pozniej juz sporadycznie a teraz sama wystawia rece do swojej pani i na mnie juz nie patrzy tylko na dzieci (wtedy bylo mi smutno ze plakala a teraz ze nie placze :P no ale jak ja odbieram to radosc nie z tej ziemi :))
Anuskka trzymam kciuki daj znac jak poszlo!!
Gatita ja raczej do pieczenia nie mam reki czasem cos zrobie ale za torty sie nie biore lepiej wychodzi mi gotowanie :)
Gumis a co u mnie hmmmm w pracy super godziny mi odpowiadaja ludzia smakuje jedzienie wiec jest dobrze

11 lata 3 miesiąc temu #734172 przez kasiah
Hej laski

Ja tylko na chwile aby zamelfdowac ze zyje.
Jestem zabiegana jak nie wiem i do tego bardzo zmeczona.
Jutro wielki dzien. Trzymajcie kciuki!!!

11 lata 3 miesiąc temu #734349 przez anuskka
hej Gatita co powiesz na taki tort? babyonline.pl/karmienie_slodycze_i_deser...pis.html?cbr_id=2084

odezwe sie potem dziecko mi dzis przespalo tylko godzine i teraz jest placzliwe

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka