BezpiecznaCiaza112023

Witajcie Dziewczynki :)

11 lata 9 miesiąc temu #692338 przez nuśka09
dziewczyny zgadzam się z Wami :P ja w maju miałam taki znaczny przyrost wagi i już gorzej się czuję, jak mojemu D. zaczęłam się wypłakiwać że już taaaka wielka jestem to ten na to że to dopiero początek i żebym się nie martwiła bo nie wyglądam tak źle,po za tym on stwierdził że jest super bo mam piersi większe...
no i wiadomo o co im chodzi :P
ale przynajmniej nie narzekam na nudę w łóżku :)a u Was jak te sprawy?:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #692375 przez KarolciaZumba
Moje piersi też są gigantyczne i jak to facet nie narzeka:P mnie się nie podobają takie wielkie!!
jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to chcicę mam niepojęta aż mi czasem głupio :P

11 lata 9 miesiąc temu #692377 przez Gosica
Nuśka09 haha mój to samo o piersiach mówi i z tego ma największą radochę :P

Te sprawy umnie to akurat niestety kiepsko :/ zero ochoty na jakiekolwiek zbliżenia mogła by teraz ta sfera życia dla mnie nie istnieć, tak mi się paskudnie porobiło :/ a jak juz dojdzie co do czego to tu boli, tam boli w w ogóle nie ma z tego przyjemności tak jak dawniej :( zazdroszczę kobietkom którym w ciąży to "lepiej smakuje " :)

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #692407 przez srenka_918
Gosica to masz tak jak ja, mnie też seks przez całą ciążę nie kręcił, bo na początku mdłości, potem problemy zdrowotne i wstrzemięźliwość i tabsy dopochwowe a potem to już za duży brzuch oraz wszystko mnie bolało, teraz to ledwo się ruszam a w ogóle jak chwilę poleżę to podnieść się nie mogę...

11 lata 9 miesiąc temu #692411 przez Gosica
Srenka_918 ale nam się trafiło :( ja nawet dolegliwości żadnych bardzo uciążliwych nie mam i nie miałam a i tak lipaj est :pinch:

[/url]

11 lata 9 miesiąc temu #692490 przez nike84
Widzę, że poruszyłyście temat spraw łóżkowych :woohoo: u nas tylko w I trysestrze, byly problemy bo ja trochę plamiłam, a poza tym miałam takie mdłości i wymioty, że nie miałam na nic siły. Ale jak dolegliwości minęły, to wszystko się momentalnie polepszyło. Mój mąż też jest zadowolony z większych piersi, i ciąża ani brzuszek mu raczej nie przeszkadzają. Mnie z resztą też nie :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #692517 przez srenka_918
nike grunt to nastawienie ;) nastawisz się że będzie fajnie to raczej będzie ;)
Ja teraz w okolicach terminu chciałam trochę przyspieszyć poród w ten sposób, ale mojej szyjki macicy to nie rusza :( a ja mam nie lada problem żeby znaleźć pozycję żeby "wytrzymać" do końca...

Mam jedną muchę w pokoju a taka upierdliwa że szok ;) jakby 100 much wokół mnie latało a najlepiej siadać mi na nos, no normalnie lądowisko sobie urządziła

11 lata 9 miesiąc temu #692633 przez KarolciaZumba
No to może po ciąży będziecie mieć lepsze wrażenia :D
Srenka a jak się dziś czujesz?

11 lata 9 miesiąc temu #692656 przez srenka_918
Skurcze przepowiadające wróciły, bo kilka dni ich nie było więc jestem dobrej myśli ;) mam nadzieję że w nocy coś się rozkręci ;)

11 lata 9 miesiąc temu #692659 przez KarolciaZumba
A ile jesteś po terminie?

11 lata 9 miesiąc temu #692700 przez srenka_918
1 dzień, ale żeby była nadzieja porodu naturalnego to do niedzieli muszę zdążyć ;) inaczej na pewno cesarka, a tak tylko w razie powikłań cesarka... Lekarze boją się moich mięśniaków, mam 2 symetrycznie osadzone koło trzonu macicy

11 lata 9 miesiąc temu #692737 przez nuśka09
srenka to oby do niedzieli mały się zdecydował na wyjście!:) trzymam kciuki :)

11 lata 9 miesiąc temu #692820 przez nike84
srenka ależ ten twój synek jest uparciuch :P coś mu się tutaj nie śpieszy i najwidoczniej w środku mu dobrze :) Trzymam kciuki, żeby jednak do niedzieli zmienił zdanie :blink:

Ja miałam dziś tak aktywny dzień, że nawet nie zauważyłam, żeby mój synuś coś tam w brzuchu wariował, więc muszę się umyć, położyć i czekać na kopniaki. Za to niespełna 2 letni synek mojej koleżanki, dzisiaj głaskał mnie po brzuchu i cały czas mówił "dzidzi" :cheer:

11 lata 9 miesiąc temu #692976 przez KarolciaZumba
srenka_918 no to trzymamy cały czas kciuki :) :*

nike84 moja siostrzenica 5 letnia Zuzia, uwielbia dotykać mój brzuszek i go głaskać, zawsze leżymy razem oglądamy bajki a ona mnie smera :D

11 lata 9 miesiąc temu #693044 przez srenka_918
Fajne te dzieciaki jak mówią do brzucha ;) mój bratanek też raz spróbował (5lat) i przestraszył się jak mu "noga wyszła" ;)

Czekam na męża jak skończy pracę i jadę na badania do szpitala, możliwe że położą mnie na oddział, zamiast skurczy czuję przeraźliwie kłujący ból z prawej strony brzucha, mam nadzieję że wszystko w dzidzią w porządku, słabiej i rzadziej się rusza... żadnego plamienia nie ma więc mam nadzieję że z łożyskiem wszystko w porządku i to mięśniak dokucza, może jednak cesarka w moim przypadku będzie lepszym rozwiązaniem, bo jeszcze mogłoby mi się coś stać...

Moderatorzy: kasiora
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka