- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- mamusie pazdziernik2010:)
mamusie pazdziernik2010:)
- Joanna-Rona
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- poziomka32
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 12.10.2010 narodziny mojego Antosia...
Pozdrawiam Mamcie!!!!!
- Joanna-Rona
- Wylogowany
- budujemy zdania
- poziomka32
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- sparrowkot
- Wylogowany
- gaworzenie
Dołączam z wielką radością do tego wątku !!
Jestem w 33 tygodniu ciąży i już tylko kilka tygodni dzieli mnie jak i was od tego dnia w którym to zobaczę moją córunię ...
Cieszę się że tu trafiłam i licze na waszą przyjaźń !!
Termin mam na 2gi października aczkolwiek z ostatniego usg wyszlo mi na 29września ...
we wtorek idę do lekarki ale kurcze nie zrobiłam za wczasu badań jakie mi zleciła i robiłam je dopiero teraz (tak mi ten czas leci ostatnio szybko ) a okazało się że muszę je powtórzyć bo coś im się poknociło w laboratorium czy jakoś tak się tłumaczyli ... no i będę w poniedziałek szła dopiero na badania a więc wyniki będą we wtorek po południu dopiero A ja mam do lekarki na 9 ... i nie wiem teraz co jej powiem - głupio mi kurcze .. tak się zagapiłam ...
uffffff
Pozdrawiam :*
- alaq
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mama małego Krzysia :) i mniejszego Jasia :))
A co do badań może jest taka możliwość jak u mnie w przychodni, że można poprosić o przesłanie faksem wyników? I wtedy przed wizytą odbierasz wyniki. Albo po prostu przesuń o 1 dzień wizytę i problem z głowy:)
pozdrawiam
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7073
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=13274
- sparrowkot
- Wylogowany
- gaworzenie
Pójdę i powiem jej że zaniedbałam bo gapa jestem nooo!!!
Z drugiej strony kurcze mam dwie kumpele które nawet nie wiedziały że są w ciąży jedna aż do 8 miesiąca a druga do 6 i nie robiły badań a dobrze wszystko ..
ojojojjj .... no cóż zrobić .. ja to jestem taka roztrzepana a czas mi ucieka jak perszing ostatnio ...
Co przygotowujecie dziewczynki dla swoich pociech? Ja szyję pościele i dziergam kocyki oraz sweterki teraz akurat wymyśliłam sobie wzór serduszkowy na kocyk i robię w takim kolorze brzoskwiniowym - na drutach będzie do wózeczka albo do leżaczka ładniutki
Już się nie mogę doczekać aż przytulę w ramionach moją kruszynkę. Jej braciszek też czeka z utęsknieniem na nią
- alaq
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mama małego Krzysia :) i mniejszego Jasia :))
Ale nie martw się o te badania - ja też raz zaniedbałam, bo obudziłam się w ostatniej chwili, tak się czasem zdarza, a do tego jeszcze ten upał niemiłosierny. Właśnie zażartuj lekarce, że to przez ten upał wyparowało Ci z głowy:) chybaże tam skąd Ty jesteś to nie ma upału;(
pozdrawiam
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7073
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=13274
- poziomka32
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja mam już całą wyprawkę tylko czekam jeszcze na materac do łóżeczka :)Jakoś tak wolę wcześniej mieć wszystko tym bardziej ze mój mały może wcześniej pojawić się na świecie w związku z tym ułożeniem pośladkowym.
Pozdrawiam!!
- sparrowkot
- Wylogowany
- gaworzenie
mamy do niej pościel oczywiście całą. Meble zmieniliśmy bo w naszych nie było za dużo miejsca a teraz mamy inne i się dużo więcej pomieści więc na naszą kruszynkę jest już - ubranka mam odkupione od pewnej dziewczyny - z ogłoszenia mam w rozmiarach 62 i 68 - za 90sztuk zapłaciłam 60zł więc się opłacało. Do szpitala mam jeden narazie komplecik czyli śpioszki+kaftanik+koszulka+rękawiczki+czapeczka mam pieluchy spakowane już wszystko w torbie, dla mnie te wszystkie rzeczy też. Teraz zamówiłam sobie fotelik-leżaczek-bujaczek taki do samochodu 0-13kg bo w tym chcę dzidzię wynieść ze szpitala jak będę wychodziła ... wózka jeszcze nie kupiłam ale na to jest czas..
- sparrowkot
- Wylogowany
- gaworzenie
Co to ma być za leniuchowanie hę?? Pozdrawiam i miłego dnia życzę !! Idę właśnie do gina - bez wyników ;/ będzie krzyk i zgrzytanie zębów ... ojoj .... ale zobaczę znów swoją małą
Pozdrófffki
- Joanna-Rona
- Wylogowany
- budujemy zdania
sparrowkot Miło, że do Nas zawitałaś. Jak masz mądrą Pania ginekolog to na ciężarną krzyczeć nie będzie Swoją drogą mi też ostatnio na cito faxem wysyłali wyniki moczu
Poziomka32 To córcia szczęśliwa z wyprawki szkolnej. Ja choć nie lubiłam szkoly to te pierwsze dni po wakacjach zawsze były wesołe Ech no i te nowe książi zeszyty, dopiero później się przykszyły. Jak Antek ? Dalej robi ewolucje
Wczoraj Kochane poskładaliśmy łóżeczko i troszke przemeblowaliśmy pokój, jutro ma przyjść przewijak a reszte wypraki takie już tam drobiazgi kupimy w sobotę. Mieliśmy załatwić w tą, ale samochód nam padł i na lawecie zabrali go do salonu tak więc nie byłam w niedziele nawet u teściów na obiedzie.
Co do tego łóżeczka to musze zobaczyć na allegro za materacykami, to znaczy kupimy go pewnie w hurtowni ale to nasze łóżeczlo ma taki troche nie standardowy wymiar 116x53 (dawniej takie robili a to dostaliśmy właśnie w spadku)
Całuski
- sparrowkot
- Wylogowany
- gaworzenie
Widziałam moją księżniczkę- raz jeszcze się upewniałam czy jest napewno księżniczką a nie królewiczem ale nie ma siły żeby nią nie była więc - hurra!! Mam synka a teraz córunia - w sam raz ! No nie? My łóżeczko złożymy sobie około połowy września, liczę że będę rodziła w terminie - bo u nas w rodzinie zwykle tak bywa dwa dni w tą czy w tamtą nie robi różnicy jednak wolałabym wcześniej niż później hihi ...
Już się nie umiem doczekać a tu jeszcze czeka mnie przywitanie roku szkolnego z moim drugoklasistą i chodzenie z nim na treningi .. łojojo... tyle się jeszcze będzie działo a ja już myślę tylko o tym 2 października
- Joanna-Rona
- Wylogowany
- budujemy zdania
No więc jednak będziemy mieć problem z tym łóżeczkiem. Standardy się zmieniły między czasie a to jest łóżeczko po starszym dziecku. Nie wiem czy opłaca się nam kupować materacyk na zamówienie A już się cieszyłam.
sparrowkot Wcale się nie dziwie, że myślisz o październiku, mimio całego zamieszania jakie na Ciebie czeka. Fajnie że masz teraz Córcie
Całuski
- sparrowkot
- Wylogowany
- gaworzenie
więc kombinuj dziewczyno i się nie poddawaj
Na allegro kupiłam