- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
a teraz mi strasznie nudno
on by na to nie poszedl nawet nie pojechal by ze mna
a skad ja to znam jak byl snieg to siedzial w domu a odkad jest cieplo to calymi dniami robi cos przed domem a ja z dzieckiem calymi dniami i jak gotuje mu zupke to biegam gora dol bo nie znosze tam dziecka a tez jest od paru dni marudny nie da sie z nim w domu wytrzymac nie chce sie bawic ciagle na rekkach i wierci sie ciagnie za wlosy szczypie ciagnie za lancuszek masakra ale za to zawsze D mamusi zniesie wieczorem przed kapaniem masakra ale moze w sobote poleci juz to wracam do rodzicow a tu siie nie pokaze dopoki D nie zjedzie
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
J a miałam trochę luzu jak mój był w domu a teraz już wrócił do pracy i siedzę sama w domu z dziećmi ja byłam u fryzjera ale przed świętami pojadę jeszcze raz
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj w sobote wyjezdza wroci na swieta...
a ja do fryzjera nie ide zapuszczam wlosy jedynie zafarbuje sobie...
moj to w nocy wydoil 2 butelki picia po 300 ml i nad ranem musialam mu jeszcze pol dorobic...i budzil sie bardzo czesto...u nas dzis pochmurno i mam 2 dni szalu ten nagly wyjazd sprsaawil ze musze posprzatac na swieta juz i spakowac wszystkie rzeczy igorka i swoje...
- Mika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Czekamy na tego czwartego i mam nadzieję że na jakiś czas będzie spokój.
Ja Wam zazdroszczę że Wasze Maluchy tak fajnie śpią w nocy. Mój ciągle się budzi co 2 godziny a ostatnio przy tym ząbkowaniu to nawet co godzinę.
Jeszcze nie wiem dlaczego co drugi dzień zawsze o 4 rano muszę go przebierać bo jest mokry. Zawsze z boku u góry, pieluszka nie jest jakoś strasznie mokra a ucieka mu to górą. Już sprawdzałam wszystko. siurek do dołu, pampers zawsze zapięty tak samo. nie wiem o co chodzi.
Co do fryzjera to mój mąż zafundował mi nową fryzurę i kolor na włosy przed pójściem do pracy, żeby lepiej mi się wracało. No i faktycznie trochę lepiej się czuję po tym.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- rabarbar8210
- Wylogowany
- gaworzenie
Nie mam czasu na nadrobienie wszystkich wpisów, ale chciałyśmy z Zosią serdecznie pogratulować Tobie, Batmaniku:) Wspaniałe wieści! Podziwiam i trzymamy kciuki.
Melduję, że u nas ząbków wciąż brak. Zosia jest wspaniałym, roześmianym dzieckiem. Trochę marudzi i ślini się niemiłosiernie, ale da się wytrzymać. Po kąpaniu ( czyli koło 18.30-19.00) i mleczku sama zasypia w łóżeczku, o 2-3 budzi się na papanie i zasypia przy butli:) Ale do rana już śpi z nami. Rozgadała nam się panna. Bużka jej się nie zamyka:) Najlepiej wychodzi jej "baba" i "mem" oraz pochodne "nie" Apetyt dopisuje, na razie nie ma sygnałów o alergiach więc jest dobrze. U mnie w pracy bardzo ok, choć tęsknię za Zosią strasznie ale mam zawsze wolne weekendy i nadrabiamy. Codziennie Zosia kilka godzin jest z nianią i oszalały na swoim punkcie z wzajemnością Zaczęliśmy też wspólnie z Zosią chodzić na basen. 30 minut w tygodniu. Wybrałam basen z ozonowana wodą w Rzeszowie, bo mieszkamy niedaleko. Radochy, pisku i śmiechu przy tym tyle...że naprawdę warto:)
Serdecznie Was wszystkie pozdrawiam i ściskam Wasze pociechy:)
Pozdrawiamy:)
"To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Paulo Coelho
- Mika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ucałowania dla Zosi.
Co do basenu to ja też polecam, właśnie dzisiaj jedziemy po pracy, Jasio jest zachwycony, bardzo mu się podoba i uwielbia wodę.
Ja Cię rozumiem rabarbar z tym powrotem do pracy, u mnie to dopiero pierwszy tydzień ale też tęsknię bardzo. Właściwie to cały czas myślę co robi i czy nie płacze. Może z czasem to minie bo trudno jest tak pracować
- rabarbar8210
- Wylogowany
- gaworzenie
"To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Paulo Coelho
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nasz tez nie przesypia nocy budzi sie roznie co godz co dwie i pije bo inaczej nie zasnie no i po wypiciu takiej ilosci wstaje zsikany masakrycznie...
dopiero mi usnal urwiss maly jest pare dni juz tak nie dobry- jak to przez zabki niech wychodza i bedzie z glowy...
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
Ja jakbym mogła w pracy więcej zarobić to pewnie tez bym wróciła ale na razie szukam coś dorywczego na popołudnia Moja kol . pracuje w pizzerii na popołudnia i jak to się mówi na czarno ,bo ona też jest na wychowawczym na swoja córę ale zawsze coś sobie dorobi . Ja myślałam o cukierni ,bo to w końcu mój zawód i muszę po świętach się rozejrzeć ,czy przypadkiem nie szukają kogoś na jakiś czas na zastępstwo ,czy na podmianę a mnie taka praca by odpowiadała na telefon
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Mika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja też się pocieszam że jest w dobrych rękach bo zajmuje się nim moja mama i teściowa ale mimo wszystko mam takie poczucie jakbym go porzucała. Wiem że to śmiesznie brzmi ale muszę po prostu się przyzwyczaić do tej sytuacji