BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 11 miesiąc temu #102175 przez raczek10
Jaś ma spacerówkę po ZUZI w kolorze berzu taką zwykłą z 4 Baby i nie będę już innej kupować ,bo dzieci szybko wyrastają i nie chcą w wózku jeździć ale to zależy ,bo jak się mieszka w mieście to bez wózka ani rusz.u NAS Zuzia to szybko z wózka wyrosła miała półtora roku i już nie chciała w wózku jeździć .Jak dla mnie to musi być wózek taki co do auta łatwo się pakuje :)

Kurcze jak nam szybko dzieci rosną Ja to czasem nie mogę uwierzyć ,że mój mały JASIO to już nie taki mały bo już mu 8 miesiąc idzie :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #102181 przez Batmanik
ja musze zmienic bo ten jest za waski niestety
a co do gabarytow wozka nie ma problemu bo mamy passata kombi i jest tam kawal bagaznika no i pasazerowie z tylu maja tyle miejsca ze mozna nogi spokojnie wypostowac i z przodu na brak miejsca tez nie mozna narzekac...
a mi sie przyda spacerowka bo jeszcze drugie malenstwo bedzie smigac jak bedzie chcialo oczywiscie...

13 lata 11 miesiąc temu #102183 przez Batmanik
a dla dziewczynki to chcialabym wozek fioletowy choc ten mamy nowy i jest bardzo malo uzywany bo i czesto autem jezdzimy a w zime to na sankach igor smigal...i nie jest brzydki bo nikt takiego nie ma bo go na zamowienie robili
ale zobaczymy jak to bedzie jeszcze z mies i bede wiedzialam czy chlopczyk czy dziewczynka???jak narazie to jakos tak emocjonalnie nie podhodze do tego jak z pierwsza ciaza i juz o wyprawce myslalam i wogole a teraz wszystko na spokojnie

13 lata 11 miesiąc temu #102189 przez raczek10
ja zuzi kupiłam , bo była akurat promocja na tę spacerówkę i nawet mi się podobała ale nie myślałam ,że może jeszcze później się przydać :laugh: czasem los sam wie co robi :laugh:
a u ciebie jak najbardziej się przyda przy 2 maluszków :)

13 lata 11 miesiąc temu #102195 przez raczek10
Ja dla Jasia to bardzo mało rzeczy kupowałam dużo rzeczy miałam po Zuzi i dużo dostaliśmy na prezenty :laugh:

13 lata 11 miesiąc temu #102197 przez Batmanik
tylko jak narazie zadna mi sie nie podoba i ja chcialabym taka na pompowanych kolach i taka unikalna zeby nilt nie mial;)

13 lata 11 miesiąc temu #102199 przez Batmanik
ja igorkowi nakupowalam mase rzeczy i mowilam siostrze zeby nie dawala rzeczy po swoim smyku ale ona jak to ona nie dosc ze kupuje mu to jeszcze dorzuca po swoim takze mam maly sajgon ale za to moge go przebierac ile wlezie i nie robic prania czesto :)

13 lata 11 miesiąc temu #102216 przez Martuska
Ojojoj ale się dziewczyny rozpisały;) Ja nie miałam wczoraj neta i tak klnęłam bo myślałam, że coś na dobre się spiepszyło...;/ Ale jakoś chula na razie. To tak zawsze jest że pierwszą ciążę się tak wyczekuje itd a w drugiej to już trochę tak z dystansem. Ja mam wózek Quinny trzykołowy i jestem zadowolona z niego bardzo lekki i poręczny. Tylko wywrotny dosyć;/ Dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam ale przyjęłam się do Auchan na kasy.... Myślałam że gdzie indziej wyląduję ale lipa z tą pracą trzeba chwytać się tego co popadnie.

13 lata 11 miesiąc temu #102218 przez raczek10
BATMANIKU ale jak będziesz miała córcie to dopiero Sajgon się zacznie :laugh: ja do dzisiaj tak mam ,że jak jade na zakupy to wszystkie stoiska z sukieneczkami i spineczkami są prze zemnie prześwietlone :silly: i zawsze choć by tylko jakąś gumeczkę czy spineczkę do włosów to muszę kupić Zuzi :laugh:
Ostatnio sama się złapałam w PEPCO ,ŻE szukałam półspiochów dla Jasia a wzięłam jakieś w kwiatki i gwiazdki i dopiero przy kasie się opamiętałam ,że to dla Jasia ma być :silly:

13 lata 11 miesiąc temu #102226 przez raczek10
Martuska pewnie ,że dobrze zrobiłaś zawsze jakaś kasa wpadnie . A W naszym kraju to juz tak jest ,że trzeba Lubiec to co się ma ,bo i tego można nie mieć . ALE JUŻ JEST Późno muszę spadać coś w domu robić ,bo mój łobuz zaraz się obudzi i nic nie zrobię :huh:

później tu wpadnę :blink:

13 lata 11 miesiąc temu #102227 przez Batmanik
napewno tak bedzie ale ja jak ja ale tatus to oszaleje on chcial miec pierwsz corcie ale z synka jest dumny jak paw!!!gdzies idziemy to nie ma mowy zebym wozek prowadzila czy dziecko niosla nawet jak wychodzimy z domu to tatus bierze synka a ja graty pakuje i kto tu spodnie nosi;)
nie ma co Martuska narzekac zadna praca nie chanbi jeszcze jak zarobki sa przystepne... kto szukka ten znajdzie!!! gratulujemy!!!

13 lata 11 miesiąc temu #102241 przez Martuska
Jakbym słyszała o moim Krzyśku, on też zawsze prowadzi wózek i mówi, że to facet ma wyręczać kobietę w prowadzeniu wózka i pokazywać że on jest głową rodziny i jakiego to pięknego ma synka;)

13 lata 11 miesiąc temu #102245 przez Batmanik
moj tak nie mowi tylko tak robi...ale co niech sie nacieszy tatus...dumny chodzi wazne ze chce bo inni o sie uciekaja od tego

13 lata 11 miesiąc temu #102260 przez Martuska
A Ty Batmanik gdzie pracowałaś przed zajściem w ciążę?

13 lata 11 miesiąc temu #102303 przez Batmanik
ja procowalam i nadal jestem tam zatrudniona w leroy merln...

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka