BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 8 miesiąc temu #104377 przez Martuska
A dla Jasia zdrówka życzę!!!! Mój mały też ma katar pokaszluje ale narazie gorączki nie przyobserwowałam no i noce całe przesypia;) Ale jest za to w ciągu dnia strasznie ruchliwy wrzucę wam jutro filmik na youtube co on potrafi robić na leżaczku bujaczku. A w łóżeczku cały czas się przekręca, muszę pod poduszkę dać kocyk żeby zasnął bez wygibasów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #104447 przez raczek10
cześć dziewczynki . U naS TO SAMO NOC DO :( Jasiek jak widzi ,że go klade do lózeczka to placze kak by go ze skory ktoś obdzierał :dry: ale ja się nie poddaję i tyle razy go klade ,aż za którymś przytula się do podusi i spi . DZISIAJ ZROBIŁ POBUDKĘ 20 PO 4 :S
ALE RANO TROCHĘ ODESPALAM I DOPIERO WSTAŁAM :)
Mika nasz Jas też miesiąc temu był chory na zapalenie oskrzeli i na antybiotyku byl więc wiem co to znaczy i szybkiego powrotu do zdrówka życzymy Jasiowi :)

milego dnia

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 8 miesiąc temu #104464 przez Batmanik
Witam!!!!
Martuska trzymamy kciuki!!!daj znac jak poszlo!!!
Mika zyczymy duuuuuuuuuzo zdrowka dla Jasia!!!!!
Raczek dziekuje czuje sie ok jakbym nie byla w ciazy od przedwczoraj apetyt mam za dwoch:)
mam wizyte 19tego ale ide po L4 i chyba nie bedzie mnie badal a chcialabym zobaczyc szkraba mojego:) a martwi mnie to najbardziej ze nastepna wizyta dopiero ok20 maja jak sie L4 skonczy czyli od ostatnich badan minie 1,5mies;( ale jak musze to wytrzymam...
moj tez w nocy swiruje budzil sie non stp masakra i po 6 juz pobudka mysle ze to przez zeby bo kiedys sie tak nie budzil co godz a od jakiegos miesiaca tak jest co noc:(juz sama nie wiem dlaczego on sie tak budzi...
dzis mamy szczepienie kluja malego ale okropna jestem bo i tak lubie chodzic i zobaczyc ile wazy czy jest oki:)
u nas pogoda do d...;(gdyby nie szczepienie to nigdzie nie wychodzilabym...
a co do wozkow to te dwa sa fajne ale obdzwonilam hurtownie no i to sa chinskie;( a przeszukalam wszystkie str polskich producntow i znalazlam ciekawe az 4 ale po wczorajszej ponownej selekcji wybralam 1 napislam do nich emaila i jak sie okazalo trzeba na niego czekac 3tyg!!!zmiana kolory50zl zmiana kol na pompowane kolejne 50zl i razem 598zl ale czekaj 3 tyg i dalej jestesmy bez spacerowki;(
milego dnia!!!

13 lata 8 miesiąc temu #104465 przez Batmanik
dodam ze wozek gleboki tez robilam na zamowienie i zam go w piatek a we wtorek juz byl w sklepie do odbioru i nie trzebabylo doplacac za kolor pomimo ze fotelik gondola i spacerowka byla zmieniana na inny koloro torbie nie wspomne a tu sama spacerowka i tyle mam czekac:)

13 lata 8 miesiąc temu #104470 przez Martuska
Dajcie spokój to jest jakaś żenada;/ Czułam się jak na wybiegu mody.. Wszyscy (nawet faceci) gadali o ubraniach jakie kto ma spodnie, buty, rozmiar w pasie itd. Gdy czekałam na Pana który mnie miał w to wszystko wprowadzić usłyszałam "przydałby się jakiś stażysta byłoby komu nosić kosze ze śmieciami i szorować podłogi". Dodam, że nikt nie wiedział kim jestem i poco tam przyszłam, także fajnie takie coś usłyszeć na początku przyszłej pracy. Ponadto ten Pan to taty kolega i miało być wszystko ustawione a potraktowali mnie jak zwykłego szarego człowieka... Dałam skierowanie na staż ten Pan poszedł do pokoju coś tam powiedział i wrócił z tym skierowaniem po czym powiedział że mam przyjść w środę na spotkanie. Czyli jednym słowem odprawili mnie z kwitkiem nie wiem poco wogóle pojechałam tam;/

13 lata 8 miesiąc temu #104473 przez Batmanik
daj spkoj ja kiedys tez bylam na rozmowie w spr pracy rozmowa trfala 3 min a jak sie pozniej okazalo ze rozmowa byla tak o tylko bo i tak juz mieli na to miejsce osobe babe ktora wczesniej pracowala w sklepie a ja po przygotowaniu do pracy biurowej moglam pomazyc no ale nie bylam zona jednego z nich jak ten babsztyl

13 lata 8 miesiąc temu #104477 przez raczek10
Tek to już traktują stażystów :dry: ale trzeba być dobrej myśli może będzie ok.
Batmaniku to fajnie ,ze u ciebie wszystko ok. A na spacerówkę najwyżej poczekasz te 3 tygodnie ,a może wcześniej zrobią . Nasze chłopcy to płaczą po nocach jakby się zmówili :dry: :) Jasiek przyszedł do mnie w chodziku i marudzi .żeby go wziąć więc spadam :side:

13 lata 8 miesiąc temu #104497 przez Marysia27
Można się spisać przez internet, faktycznie badanie pełne trwa kilka góra kilkanaście minut, ale jeśli któraś trafi na badanie reprezentacyjne, to na 4 osobową rodzinę jest co najmniej godzina roboty , i to wcale nie najłatwiejszej.
Martuska, niestety jeszcze nie jedno rozczarowanie pewnie się przytrafi zanim znajdziesz dobrą pracę. A niestety na stażach tak jest, że traktują cię z góry, z resztą nawet w " normalnej" robocie" trafisz na Państwa "jestem bardzo ważny gość" który nawet nie zaszczycie Cię spojrzeniem, o rozmowie nie wspominając. Ale nie ma to tamto, w końcu znajdziemy odpowiednie prace :laugh:
Mika dużo zdrówka dla twojego brzdąca. U nas odpukać mały nie choruje, nawet od dwóch dni specjalnie nie marudzi, śpi dalej ładnie, ale ząbków brak. No i moje leniwe dziecko nie myśli jeszcze o raczkowaniu, ale jego tatuś tez nie raczkował, jak skończył 8 mcy zaczął od razu chodzić, więc może i Bartkowi jest to pisane.

13 lata 8 miesiąc temu #104905 przez Marysia27
Miałam dobry humor ale to już przeszłość. Dostaliśmy z banku list że podnoszą oprocentowanie kredytu hipotecznego, więc nie mam powodów do radości, zważywszy na to że mam kredyt we Frankach :angry: Zadzwonił do mnie mój mąż, żeby powiedzieć mi że mało nie zginąłby w drodze do pracy, do facet jadący busem wpieprzył mu się na jego pas z podporządkowanej, i M. musiał odbić kierownicą na drugi pas skąd jechały samochody. Sam też nie jest bez winy bo jechał 30 km za szybko. M. był naprawdę zdenerwowany, a ja jak pomyślę, że mogliśmy zostać sami z Bartkiem to mam łzy w oczach. I do ogólnie zepsutego humoru dorzucę tylko, że w ramach swojej beznadziei, pomyślałam, że Bartek przyszedł na świat w złym czasie... :angry: a później weszłam na wątek o poronieniach, i zrobiło mi się wstyd, że brak pieniędzy kieruje mnie do takich myśli, choć mam zdrowe, piękne dziecko, kochanego męża, a te kobiety tracą swoje dzieci, choć na to nie zasłużyły :(

13 lata 8 miesiąc temu #104915 przez raczek10
Marysiu ja też czytałam ten wątek tylko nie umiałam nic napisać :( ,bo brak słów .
Moja mama pochowała też 2 aniolki jeden moj braciszek miał 8 miesięcy a drugi 3 miesiące ale to bylo bardzo dawno ,bo mnie na świecie nie było ale mama zawsze wspominała :(
A teraz jak juz jest w podeszłym wieku to mowi ,że chłopcy jej najukochańsi na nią czekają i ,że ona nie boi sie umierac ,bo wie ,że oni tam czekają. A jak ja w to tak głęboko się zamyślę to tez myślę ,że te prawdziwe życie to jest tam na drugiej stronie a to tu i teraz to nasza droga do domu OJCA :) i my wszyscy zostaniemy przywitani tam bardzo wyjątkowo i poznamy tych których nie znaliśmy a są nam bliżsi .

Każdy z nas ma jakies swoje doly i doleczki ja tez kiedyś myslałam ,że po co mi ta ciaża byla z JASIEM i że sobie nie poradzimy bo 4 to ciężko jest wychowac ale jednaj sobie dajemy radę i glowa do góry dacie radę i jeszcze zaswieci sloneczko :)

13 lata 8 miesiąc temu #104917 przez Marysia27
:kiss: dzięki Raczku!

13 lata 8 miesiąc temu #104963 przez Martuska
Ja też dziś mam jakąś chandrę nie umiem się odnaleźć. Niby przez znajomości może będę miała ten staż a jak mnie potraktowali. Teraz już nawet znajomości się chyba nie liczą:(( Tato do mnie przed chwilą dzwonił i uświadomił mnie że mam iść na rozmowę bez kolczyka w wardze bo Pani lubi eleganckie poważne osoby...;/ To co mam iść z wielką dziurą po kolczyku? Jeszcze bardziej nieestetyczne

13 lata 8 miesiąc temu #105005 przez Marysia27
Wiesz Martuska, jeśli tak Ci ojciec doradził, to pewnie nie wziął sobie tego z kosmosu... Może dziura w wardze nie będzie rzucała się tak w oczy jak sam kolczyk ....:unsure: Niestety prezencja czasem liczy się bardziej niż umiejętności czy chęci... :pinch:

13 lata 8 miesiąc temu #105131 przez raczek10
witam u nas trochę lepiej JAS 1 raz się obudził :)

Też uważam ,że pracodawca właśnie patrzy na wygląd jak kto się prezentuje i to ma duży wpływ na to ,czy ktoś dostanie pracę tak to już jest :dry: ja bym wyjęła kolczyk a dziurkę spróbuj fluidem zamaskować :) :blink:

ŚMIGAM DO MOJEJ MAMY OKNA MYĆ :) PA.

13 lata 8 miesiąc temu #105137 przez Batmanik
Witam!!
my po wczorajszym szczepieniu ale jest ok...
wazy 8650g lekarka powiedziala ze nie dlugo zacznie raczkowac bo tak sie u niej ladnie na lozku odepchal-urwis tylko w domu nie chce...i lada chwila niby bedzie mial zeby...no zobaczymy no i przy lekarce tak ladnie powiedzial mama :) a spokojny byl i przy badaniu i na szczepieniu nie plakal:) ciagle sie cieszyl jak zwykle bo on ciagle buziaczka cieszy a jak inne dzieci widzi to tak zaczepia:)
daj spokoj Marysia przez takich idiotow wlasnie mialam czolowke 8 marce minelo juz 2 lata pajac wyprzedzal mnie przed zakretem a z zazakretu auto wyjechalo i ratowalo sie moim pasem i skonczylo sie czolowka i auta do kasacji a sprawca nawet kolpaka sobie nie zarysowal ale na szczescie oprocz aut nikt nie ucierpial...
chandre to ja mam juz od dwoch dni tak mi sie znow przykrzy za D a teraz igorek jest maly ale bedzie mial ze 2 latka to dopiero bedzie koszmar jak D wyjedzie no ale coz...cos za cos :(
Marysia nie lam sie bedzie oki...glowa do gory!!!
Martuska trzymamy kciuki za Twoj staz!!! a co z oszolomem???
Milego dnia!!!
u nas wkoncu sloneczko widac na horyzoncie:)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka