- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
ALE RANO TROCHĘ ODESPALAM I DOPIERO WSTAŁAM
Mika nasz Jas też miesiąc temu był chory na zapalenie oskrzeli i na antybiotyku byl więc wiem co to znaczy i szybkiego powrotu do zdrówka życzymy Jasiowi
milego dnia
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Martuska trzymamy kciuki!!!daj znac jak poszlo!!!
Mika zyczymy duuuuuuuuuzo zdrowka dla Jasia!!!!!
Raczek dziekuje czuje sie ok jakbym nie byla w ciazy od przedwczoraj apetyt mam za dwoch:)
mam wizyte 19tego ale ide po L4 i chyba nie bedzie mnie badal a chcialabym zobaczyc szkraba mojego:) a martwi mnie to najbardziej ze nastepna wizyta dopiero ok20 maja jak sie L4 skonczy czyli od ostatnich badan minie 1,5mies;( ale jak musze to wytrzymam...
moj tez w nocy swiruje budzil sie non stp masakra i po 6 juz pobudka mysle ze to przez zeby bo kiedys sie tak nie budzil co godz a od jakiegos miesiaca tak jest co noc:(juz sama nie wiem dlaczego on sie tak budzi...
dzis mamy szczepienie kluja malego ale okropna jestem bo i tak lubie chodzic i zobaczyc ile wazy czy jest oki:)
u nas pogoda do d...;(gdyby nie szczepienie to nigdzie nie wychodzilabym...
a co do wozkow to te dwa sa fajne ale obdzwonilam hurtownie no i to sa chinskie;( a przeszukalam wszystkie str polskich producntow i znalazlam ciekawe az 4 ale po wczorajszej ponownej selekcji wybralam 1 napislam do nich emaila i jak sie okazalo trzeba na niego czekac 3tyg!!!zmiana kolory50zl zmiana kol na pompowane kolejne 50zl i razem 598zl ale czekaj 3 tyg i dalej jestesmy bez spacerowki;(
milego dnia!!!
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Batmaniku to fajnie ,ze u ciebie wszystko ok. A na spacerówkę najwyżej poczekasz te 3 tygodnie ,a może wcześniej zrobią . Nasze chłopcy to płaczą po nocach jakby się zmówili Jasiek przyszedł do mnie w chodziku i marudzi .żeby go wziąć więc spadam
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Martuska, niestety jeszcze nie jedno rozczarowanie pewnie się przytrafi zanim znajdziesz dobrą pracę. A niestety na stażach tak jest, że traktują cię z góry, z resztą nawet w " normalnej" robocie" trafisz na Państwa "jestem bardzo ważny gość" który nawet nie zaszczycie Cię spojrzeniem, o rozmowie nie wspominając. Ale nie ma to tamto, w końcu znajdziemy odpowiednie prace
Mika dużo zdrówka dla twojego brzdąca. U nas odpukać mały nie choruje, nawet od dwóch dni specjalnie nie marudzi, śpi dalej ładnie, ale ząbków brak. No i moje leniwe dziecko nie myśli jeszcze o raczkowaniu, ale jego tatuś tez nie raczkował, jak skończył 8 mcy zaczął od razu chodzić, więc może i Bartkowi jest to pisane.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mama pochowała też 2 aniolki jeden moj braciszek miał 8 miesięcy a drugi 3 miesiące ale to bylo bardzo dawno ,bo mnie na świecie nie było ale mama zawsze wspominała
A teraz jak juz jest w podeszłym wieku to mowi ,że chłopcy jej najukochańsi na nią czekają i ,że ona nie boi sie umierac ,bo wie ,że oni tam czekają. A jak ja w to tak głęboko się zamyślę to tez myślę ,że te prawdziwe życie to jest tam na drugiej stronie a to tu i teraz to nasza droga do domu OJCA i my wszyscy zostaniemy przywitani tam bardzo wyjątkowo i poznamy tych których nie znaliśmy a są nam bliżsi .
Każdy z nas ma jakies swoje doly i doleczki ja tez kiedyś myslałam ,że po co mi ta ciaża byla z JASIEM i że sobie nie poradzimy bo 4 to ciężko jest wychowac ale jednaj sobie dajemy radę i glowa do góry dacie radę i jeszcze zaswieci sloneczko
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też uważam ,że pracodawca właśnie patrzy na wygląd jak kto się prezentuje i to ma duży wpływ na to ,czy ktoś dostanie pracę tak to już jest ja bym wyjęła kolczyk a dziurkę spróbuj fluidem zamaskować
ŚMIGAM DO MOJEJ MAMY OKNA MYĆ PA.
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my po wczorajszym szczepieniu ale jest ok...
wazy 8650g lekarka powiedziala ze nie dlugo zacznie raczkowac bo tak sie u niej ladnie na lozku odepchal-urwis tylko w domu nie chce...i lada chwila niby bedzie mial zeby...no zobaczymy no i przy lekarce tak ladnie powiedzial mama a spokojny byl i przy badaniu i na szczepieniu nie plakal:) ciagle sie cieszyl jak zwykle bo on ciagle buziaczka cieszy a jak inne dzieci widzi to tak zaczepia:)
daj spokoj Marysia przez takich idiotow wlasnie mialam czolowke 8 marce minelo juz 2 lata pajac wyprzedzal mnie przed zakretem a z zazakretu auto wyjechalo i ratowalo sie moim pasem i skonczylo sie czolowka i auta do kasacji a sprawca nawet kolpaka sobie nie zarysowal ale na szczescie oprocz aut nikt nie ucierpial...
chandre to ja mam juz od dwoch dni tak mi sie znow przykrzy za D a teraz igorek jest maly ale bedzie mial ze 2 latka to dopiero bedzie koszmar jak D wyjedzie no ale coz...cos za cos
Marysia nie lam sie bedzie oki...glowa do gory!!!
Martuska trzymamy kciuki za Twoj staz!!! a co z oszolomem???
Milego dnia!!!
u nas wkoncu sloneczko widac na horyzoncie:)