- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Martuska, spróbuj przecierać wodą z sokiem z cytryny, bo to wybiela przebarwienia na skórze. Ja kiedyś kupiłam w Tesco szlafrok, rewelacyjny, ktośm się pierdzielnął z kodem, bo zamiast 150 zł, zapłaciłam 50 zł, oby więcej takich pomyłek
Raczku mnie rudy też się podoba, ale ja nie jestem przekonana, że będzie mi pasował, abnrdziej czerwień, ale to raczej nie jest już w modzie
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja dzis pozno zagladnelam do Was ale pakuje wszystko- masakra nie wiedzialam ze az tyle tego
Marysiu to zalezy w jakim kolorze czujesz sie najlepiej...
mi sie jeszcze az tak duza pomylka nie trafila w sklepie a szkoda
ale nie mam dzis natchnienia do pakowania nawet;(
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
ja często maluję się na burgund ,bo lubię ten kolor i nie patrze czy modny czy nie byle by mi było ładnie a teraz mam 2 kolory pod spodem jakieś czarne a na górze ciemne bordo no i mam włosy za łopatki ale myślę ,żeby ściąć ,bo mnie wkurzają
A co do pomyłek to w tamtym roku mi się trafiło no i zgrzeszyłam
u nas taki hiński market jest i tam można dzieciom fajne i tanie ciuchy kupić no i ja kupiłam sandałki i sukienkę Zuzi za 3o zł bo Chinka się pomyliła w wydawaniu ale ja sobie pomyślałam ,że oni przecież to nie jednego obuli
wiecie co aż mi glupio wczoraj się zrobilo jak byłam w biedronce ,bo miałam wyliczone pieniadze na zakupy i myślałam ,że mi starczy a zabraklo 90 gr. przy kasie no i oddałam ostatnią pozycję teraz idąc na zakupy to nawet z napisana kartką nie ma co się wybierać jak kasy na zapas w portwelu niema a wiecie jak się poczułam lepiej nie mówić dobrze ,że już dziś przelew mam na konto bo cienko się widzę w tym miesiącu.
ALE co tam w najgorszym wariancie z wami się pożegnam sorki ,że wam marudzę ale musiałam złośc swoją i przygnębienie gdzieś napisać
Ja osobiście bym mopa za 50 zł nie kupila ,bo jak dlamie to zaduzo kasy i wybieram miske i ściere
Martuśka JA to bym starała się nie denerwować i delikatnie okazać pewność siebie no i jak będziesz rozmawiac to patrz prosto w oczy i nie baw się rękoma np.obrączką no i powodzenia
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja na rozmowach zawsze jestem bardzo pewna siebie, ale nie bezczelna, wchodząc do gabinetu dyrektora mówię, że oto jestem, i nie musi już nikogo innego szukać na dane miejsce. Do tego uroczy uśmiech, kontakt wzrokowy- ale nie wgapianie się w delikwenta- i dobre wrażenie uzyskane Zadzwonił do mnie facet z Lukas Banku, ale nie miałam jak odebrać, ponieważ byłam w trakcie umawiania spotkań z respondentami, ciekawa jestem, co takiego ma mi do powiedzenia po takim czasie oczekiwania na odwiedź. Dzwonił do mnie kolega, i kazał w okolicznej szkole złożyć papiery, bo będą szukać przyrodnika, i historyk jest tam bez uprawnień, więc jakby się poszczęściło, to wrócę do mojej ukochanej pracy
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A z wam jak będę się żegnać to na krótko pewnie bo nie wytrzymam
Zobaczymy jak finanse nasze będą się przedstawiać po męża wypłacie ,bo w najgorszym wypadku neta będę musiała odłączyć
ale co tam aby zdrówko było to problemy rozwiążemy
Jasiek dzisiaj znowu do wiwatu dał a teraz śpi wstał mi o 4 i dopiero o 8 poszedl spać no to sobie myślę ,że trochę pośpi mały łobuz
Trzymamy łapki ,żeby ci się Udało tą wymarzoną pracę znaleźć ja JUŻ TEZ ZACZYNAM POSZUKIWANIA
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuska ty masz małego z kim zostawić jak pójdziesz do pracy ? Czy musisz tyle zarobic ,żeby na nianie starczało jeszcze .
U NAS dziewczyny jeżdżą na zarobek do pieczarek i nawet dobrze na tym wychodzą .bo nawet po 1800 wyciągajątylko ,ze trzeba być dyspozycyjnym u mnie wchodzi w grę tylko praca dorywcza bo tak na caly etat to nie da rady
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
juz do was moge zagladnac...
oj jak mi smutno a jak patrze na igorka to jeszcze gorzej tak wieczorem szukal wzrokiem tatusia ze masakra a mi serce myslalam ze peknie a morze lez w nocy wylalam
oj ale to tylko i az 2 tyg bo pozniej jak poleci to moze ze 2-3 mies nie bedziemy sie wiedzec...
trzymam lapki za wasza prace kto szuka ten znajdzie mysle ze wkoncu wam sie uda
ja znow L4 od 19 tego a do 18 urlop a w przyszlym roku nie wiem jak bedzie z praca czy bede musiala zasuwac do pracy czy bede mogla z dziecmi zostac i wrocic jak pojda do przedszkola
czas pokaze
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna