- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
ładniejszy? to nie możliweBo przykładowo chętnych do pracy jest 20 no to zawsze znajdzie się ktoś lepszy od ciebie, albo bardziej ładniejszy bo dla szefa liczy sie jakos;/
Ja mam o 11 lat młodszą siostrę,ale Ona mi nie podskakuje Sara ma świadomość, że ja mam paskudniejszy charakter, i niezawodną pamięć do grzeszków, szczególnie innych osób
Właściwie, czemu Batmanik się nie wyprowadzicie od tej zołzy? Ty złota kobieta jesteś, podziwiam Cię że zachowujesz zimną krew przy tym babsztylu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
no dokladnie moja siostra jest najmlodsza i zawsze bylo mowione a zrobie to z nia bo ona mala jest a zostaw ja przeciez ona mala jest-tylko ze dla rodzicow zawsze bedzie mala a nawet rece do d..jej przyrosly i chleba sobie nie zrobi- ale to wina mojej mamy jak tam mieszkalam i juz pracowalam to zawsze 6 rano budzila mnie i juz sniadanie i kawe mialam przy lozku a jak bylam w ciazy wstawala o 4 rano szykowala siebie do pracy tacie sniedanie do pracy kawusie w domu i mi podstawiala gotowe sniadanie w pokoju tylko oczy otworzylam juz mialam pod nosem...ale ja bylam w wieku moniki jak ona sie urodzila i zajmowalam sie nia mialam 10 lat jak mama byla w szpitalu tato w delegacji i sama sie nauczylam zupe gotowac a ta z ledwoscia pokroi sobie wedline ale nie musze pisac jakiej grubosci
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany, Batmanik, jakbym czytała o własnej rodzinie moja siorka tez nic wokół siebie nie zadziała, bo ją matula rozpuściła, o ojcu nie wspomnę, ale mama i dla mnie jest równie "łaskawa" bo mając tyle lat na karku, jak jestem u mamy, to jak wstaje rano, to zawsze śniadanko gotowe, bo mama wcześniej wstaje dla nas, i jak wraca wieczorem ze sklepu, to zawsze ma dla nas jakiś owoc lub słodkość. Strasznie Ją kocham, chciałabym być taką mamą dla Zyśka, jak Ona była i jest nadal dla mnieno dokladnie moja siostra jest najmlodsza i zawsze bylo mowione a zrobie to z nia bo ona mala jest a zostaw ja przeciez ona mala jest-tylko ze dla rodzicow zawsze bedzie mala a nawet rece do d..jej przyrosly i chleba sobie nie zrobi- ale to wina mojej mamy jak tam mieszkalam i juz pracowalam to zawsze 6 rano budzila mnie i juz sniadanie i kawe mialam przy lozku a jak bylam w ciazy wstawala o 4 rano szykowala siebie do pracy tacie sniedanie do pracy kawusie w domu i mi podstawiala gotowe sniadanie w pokoju tylko oczy otworzylam juz mialam pod nosem...ale ja bylam w wieku moniki jak ona sie urodzila i zajmowalam sie nia mialam 10 lat jak mama byla w szpitalu tato w delegacji i sama sie nauczylam zupe gotowac a ta z ledwoscia pokroi sobie wedline ale nie musze pisac jakiej grubosci
A ja swoją pierwszą zupę ugotowałam z mrożonki
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moaj mama robi przepysznego kurczaka w smietanie mi tez jakos nie wychodzi a robie dokladnie jak ona...
ale za to jak gotuje D mama nikt tak nie gotuje pomidorowka ma tylko kolor pomidrow;)
- Mika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
przeżyliśmy drugi dzień w pracy i nawet nie było krzyku.
Jasio był grzeczny, nie płakał i nawet chyba nie tęsknił, bo moja mama Mu na to nie pozwoliła, cały czas coś robili. Jak mnie zobaczył to od razu się dossał.
Batmanik gratulacje !
Ja podziwiam, na razie ciężko mi się zorganizować z jednym a co dopiero dwójka.
Poza tym ja i tak muszę odczekać min. rok po cesarce, no i biorąc pod uwagę, że końcówkę przeleżałam poczekam aż Jasio trochę podrośnie.
Chociaż też okres ciąży wspominam z wielkim sentymentem i zazdroszczę trochę
Co do mieszkania z teściową to też podziwiam, ja sobie nie wyobrażam mieszkać z teściami, chociaż złego słowa na nich nie mogę powiedzieć.