- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!

Ale się dziewuchy rozpisałyście, postaram się Was nadgonić. A więc Fokus wykąpany, to był prawdziwy armagedon, cała chata pływała, bo ten olbrzym zaczął się trzepać po całym domu i musiałam okna pootwierać, żeby woda której nie dawałam rady mopem zebrać, wyparowała. To przesada ile sierść wody łapie. To chamskie co teraz napiszę- ale dzieciom w Afryce przydał by się taki kompan

Tak Raczku, zwierzaki mają otwarte serca i niestety tak łatwo je skrzywdzić. A dzieci uwielbiają szczególnie, ale nie wiem dla czego, może dla tego że one są prostolinijne i strasznie uczuciowe dla futrzaków?
Batmaniku, faktycznie, Twojej mamie mogła stać się krzywda, to nie ma żartów z pośliźnięciem na płytkach. A jeszcze zarąbać żebrami o wannę?! w zimę byłam ze szwagrem i psami na spacerze, stałam i gadałam z nim, aż nagle poczułam potężne uderzenie i klatką piersiową+ twarzą zarąbałam w zmrożoną ziemie, nie wyciągnęłam nawet rąk żeby się bronić, bo te dwa durnie uderzyły we mnie z ogromną prędkością, bo się skubane tak rozbawiły i rozbiegały, że nie patrzały zasrańce jak biegły...Efekt był taki, że straciłam plombę w jedynce, Mateusz chciał wzywać pogotowie, bo nie mogłam oddychać, strasznie się posiniaczyłam, ale do lekarza nie poszłam, bo było mi wstyd, powiedzieć co się stało

Raczku, zapach wiatru u psa, to prawdziwy aromat, poczuj Fokusa w padlinie, a zobaczysz co to jest

Batmaniku, mój nie staje w nocy, a w dzień wypija z 60 ml herbatki i to wszystko. Lola, jakbym miała zacząć się odchudzać, to by mnie tu już nie było, patyk ze mnie, nie kobieta

I na koniec, Martuska, piszesz o wykształceniu...ja mam 3 fakultety i problemy ze znalezieniem pracy, więc jak widzisz bycie wykształciuchem przynajmniej na razie nie było mi specjalnie pomocne. Ale się zakręciłam z pisaniem...Mamuśki, uciekajcie na dwór, pogoda jest bajeczna, miłej niedzieli

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
Marysiu to mialas czolowe zderzenie z ziemia przez psiaki...wez go suszarka wysusz:)
moj pajacyk maly wstal zupka mu sie gotuje zjemy szybciutko i smigamy na spacerek:)
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Batmanik
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ja to chcialabym nawet wynajmowac ale moj nie chce sie zgodzic a ile sie przez to klocimy czasami mysle ze to maminsynek i juz mam dosc i czasami mam mysli ze odejde od niego bo czuje sie tu uwieziona bo masakra siedze caly dzien w pokoju co zejde to ta kuchnie okupuje ja tylko zupki malemu gotuje i tyle obiadu nie gotuje od ostatniej scesji niech mu mamusia gotuje brudaska jak wod az karnu kapie zbiera do grnka kozie i zamiast z tego garnka wylac jej do miski to daje jej z niego pic a dzis ugotowala w nim ziemniaki brudaska ja jej poprostu nie nawidze!!!!

- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Marysia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martuska
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- raczek10
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rodzinka w komplecie :P

Ja mam na szczęście teściową ok . I nie wiem jak to jest mieć ją pod jednym dachem .
My dzisiaj byliśmy w kościele z Zuzią i nawet była bardzo grzeczna i nie marudziła .
dzionek był dzisiaj cudny i ciekawe jak długo tak będzie ? bo ja to na tych pogodach na 16 dni to za bardzo nie patrzę ;)Jasiek na spacerek to jeździ na siedząco w spacerówce .
my mieliśmy 3 szczepienia a teraz dopiero jak będzie miał 18 miesięcy i to będzie szczepionka przypominająca . każdy zakątek w naszym kraju ma swój osobisty urok

Dobrej nocki

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371