BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 8 miesiąc temu #96020 przez Marysia27
Wiedząc, jak Bartek potrafi dać mi w kość, jestem pełna podziwu dla rodziców bliźniaków, a jak mają jeszcze inne dzieciaki, to już w ogóle, bez super organizacji czasu, pewnie nie dali by rady.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #96021 przez Batmanik
ja tez Raczku chcialabym zeby maly choc przez troche przesypial noce a nawet 1 to bylabym szczesliwa i mysle ze tak siew przyzwyczail do wstawania przez karmienie piersia jakby byl na butli bylo by inaczej...
Marysiu no niestety sa takie czasy ze sentymenty trzeba odlozyc na bok zeby cos miec..

13 lata 8 miesiąc temu #96028 przez raczek10
JA sąsiadke też mam nawet fajną i jak mi trzeba auta to mi pożyczy. ALE JAK NARAZIE TO ŚMIGAM SWOIM .Sukni swojej nie sprzedałam ,bo mi szkoda było . Marysi ja zdaje sobie sprawe z tego ,że trzeba tyle zarobić ,żeby coś zostało i do domu po opłacie niani a ta nasza najniższa krajowa to jest do d...y... Ja jakbym miała wrócić do pracy to mi od razu zabierają rodzinne ,bo dochody mi będą przekraczać i tak więc bym zarobiła 1100 zł a prawie 900 by mi zabrali więc siedzę w domu .

ja tez podziwiam mamy bliżniaków i nie raz dzwonie do mojej siostry i pytam się jej jak ona dawała rade tyle ,że jej bliżniaki mają już po 17 lat :P A ona mi mówi ,że kidyś było inaczej i lżej się dzieci chowalo bez tego wszystkiego i o pieniądze tak się czlowiek nie martwił ,bo szło godnie zarobić a dzisiaj jakaś masakra :dry:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 8 miesiąc temu #96029 przez Marysia27
Raczku, faktycznie nie opłaca się Tobie wracać do roboty, chyba że lubisz pracować charytatywnie :silly: Ja próbuję napisać cokolwiek na forum, a moje dziecko z uśmiechem od ucha do ucha zdejmuje mi okulary z nosa :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #96030 przez Marysia27
Widzę, że prócz naszej trójki na naszym wątku jest jeszcze gość, więc apeluję- rejestrować się i dołączać do rozmowy- zapraszam :woohoo: ;) a może to któraś z naszych wrześniówek nas podczytuje, ale nie loguje się, coby nie została namierzona? :)

13 lata 8 miesiąc temu #96033 przez raczek10
no wlasnie meldować się i dołączyć tu do nas ;)

13 lata 8 miesiąc temu #96034 przez Marysia27
Lecę zrobić małemu kaszkę, bo już marudzi. A zanim jeszcze rzucę się w wir obowiązków, dajecie dziewczyny chłopakom herbatnika albo biszkopta pokruszonego do mleka modyfikowanego? moja koleżanka poleciła mi tak robić, żeby przyzwyczajać Bartka do glutenu. Dziś dam mu niewielką ilość pierwszy raz, do deserku owocowego, zobaczymy co na ten temat mina Bartka mi powie :side: Miłego dnia dziewuszki :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #96037 przez raczek10
Nasz Jasiek to na sucho wcina biszkopty i chrupki kukurydziane a w mleku też lubi . My WŁAŚNIE SKOŃCZYLIŚMY JEŚĆ KASZKĘ . Jasiek najbardziej lubi bananową
miłego dzionka :side:

13 lata 8 miesiąc temu #96041 przez Martuska
Witam jestem wrześniówką 2010!;) Chciałam poprosić gorąco o głosiki na mojego synka w konkursie , oto link pl.lennylamb.com/user/show_photo/3239 Dziękuję ;P

13 lata 8 miesiąc temu #96043 przez raczek10
WITAJ Martuska I DOŁĄCZ DO NAS :) POCHWAL SIĘ SYNECZKIEM I JAK MA NA IMIĘ :)

13 lata 8 miesiąc temu #96045 przez raczek10
głosik oddany a Mikołajek cudny :laugh:

13 lata 8 miesiąc temu #96046 przez Martuska
Oczywiście z chęcią dołączę do Was;) Mój synek ma na imię Mikołaj, jest wcześniakiem urodzony w 35 tygodniu i 3 dniu ;) Urodził się 14 września :)

13 lata 8 miesiąc temu #96047 przez Martuska
Dziękuję bardzo B) chciałabym wygrać z pewną dziewczyną, która na innym forum się panoszyła i wszystkich traktowała po łebkach... Więc glosików nigdy za dużo :laugh: Mam nadzieję, że to forum będzie o wiele lepsze od tego które odwiedzałam od początku ciąży

13 lata 8 miesiąc temu #96052 przez raczek10
fajnie ,że do nas dołączyłaś :) nas tu było trochę więcej wrześniówek ,ale zostało nas tylko 3 . Nasz Jas urodził się 10 września w 41 tygodniu ciąży więc do wcześniaków nie należy ,choć teraz wagowo to nie jest duży .

Nasze forum jest ok :laugh: i zostań tu z nami :woohoo:

13 lata 8 miesiąc temu #96053 przez Martuska
Napewno zostanę ;) Brakowało mi w pewnym stopniu forum ale do tamtego powiedziałam, że nie wrócę bo dziewczyny były przekłamane i nawet atmosfera była nie do wytrzymania. Mój mały waży ponad 9 kg a Jaś?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka