BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 2 tygodni temu #87062 przez raczek10
To czekamy na fotki IGORKA I BARTOSZKA :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 2 tygodni temu #87593 przez Batmanik
Witam!!
u nas chyba wiosna wraca dzis bylam na odpuscie i kupilam malemu wiatraczek i taki helikopter na kijku heh ale odczepil ten kijek i z tych zabawek najbardziej mu to odpowiada reszte ma gdzies:) moj brzdac wielce obrazony na mleko je jedynie w nocy chyba dlatego ze na pol- spiaco:)
zabkow tez brak a jak u Was?? dorzucam fotki miedzy inymi z wczorajszej kolacji:)

14 lata 2 tygodni temu #87596 przez Batmanik
moze teraz bedzie ok... :unsure:

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #87598 przez Batmanik
a moze tym razem;)
i tez nie...
Załączniki:

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #87601 przez Batmanik
wkonccu:)
Załączniki:

14 lata 2 tygodni temu #87610 przez Batmanik
zmienila swoje zdjecie i niby wczytalo i d... ja widze ciagle to co mialam wczesniej ale mnie to wkurza bo nigdy nie udalo mi sie bezproblemowo tego zrobic :angry:

14 lata 2 tygodni temu #87847 przez raczek10
:)
Batmaniku ale fajny pucuś :laugh: z IGORKA TO DUŻY FACET :woohoo:
nasz Jaś ZNOWU ZŁAPAŁ JAKIEŚ CHORÓBSKO :( czy to się już nie skończy nasza doktor mówiła ,że to przez ząbki jest taki wrażliwy na choróbska :dry: i wszystkie infekcje łapie :(
A mleka tez nie chce pić już od dłuższego czasu to jest na bakier z butelką.
u nas dziś z rana świeci słoneczko ,ale my z Jasie na dwór i tak nie wyjdziemy :(

14 lata 2 tygodni temu #87854 przez Batmanik
no witam!! no pucus z niego poliki ma jak chomik ;) heh ale to tylko poliki tak to nie jest az taki grubiutki jak go rozbiore...
a nasz mial katarek ale juz mu przeszlo u nsa tez dzis sloneczko swieci zaraz znow jedziemy z tatusiem do lekarza bo rano juz byl na usg...
milego dnia!!!
ps...a u nas to cisza na forum jak cholera heh a listopadowki to mnie zadziwiaja tak drukuja na forum ile ona czasu maja :)

14 lata 2 tygodni temu - 14 lata 2 tygodni temu #87924 przez Marysia27
Komp jeszcze chodzi, więc chwalę się moim maluszkiem, On jest taki sam chomik z polikami jak i Wasze chłopaki :laugh: Bartkowi przyplątał się katarek, i kaszelek, ale nie jest specjalnie męczący, więc się o systematycznie pozbywamy, jeszcze chwila, i nie będzie śladu po przeziębieniu. U nas ząbków nadal nie widać, ale Bartek wrócił do przesypiania nocy od 20 do 8 rano mamy spokój :side:
Załączniki:

14 lata 2 tygodni temu #88201 przez Batmanik
Marysia ale blondynek z Bartka:) no a policzki musi miec pucowate bo by z wrzesnia nie byl;)

14 lata 2 tygodni temu #89243 przez Batmanik
Witam!! a co tu taka cisza jak makiem zasial???
czyzby nasze forum wygasalo powoli???
u nas dzis pogoda dopisala ale Igorek cos smutny dzis jechalismy autem a ten ni stad ni z owad zaczal plakac:( azmi smutno bylo:( byl u nas wczoraj gosciu prezentowal odkurzacz jechal z 60-70 km specjalnie do nas hi hi tylko jechal na darmo bo my nie mamy dywanow:)
milej nocki!!!
nadawajcie co tam u Was!!!

14 lata 2 tygodni temu #89324 przez raczek10
jestem jestem ,tylko czasu mi brak :silly:
Zacznę od BARTUSIA superaśny chłopczyk i widać ,że wrześniowy :lol: mały pucuś jak JAŚ I IGOREK . Szkoda ,że tylko 3 nas zostało :( z naszego wątku a mnie ciekawi jak tam dzieciaczki naszych wrześniówek się chowają / Jak Kinia Katarzynki i cała reszta .
Unas już Jasiowi lepiej i wczoraj byliśmy 2 razy na spacerku no nie mogłam się oprzeć ,bo taka ładna pogoda była . U mnie też dywanów w tym tygodniu brak :P bo wiszą na dworze i schną po generalnym praniu ,czyli wiosna panie sierżancie :woohoo:

Wczoraj byłam dopiero po wynik cytologi i mam 2 i nie wiem czy to oki / niby mówiła ,że nadżerki nie mam ,tylko jakieś małe zmiany zapalne i że odczyn naprawczy ,iże nie wymaga żadnego leczenia.@ była i sobie poszła biorę sobie tabletki naraya i na razie jest oki . W tym tyg muszę zaliczyć jeszcze dentystę i ząbka trzeba skoczyć leczyć.

nam też coś komp szwankuje ,bo nawet programu blutu nie chce wczytać i zainstalować i nie mam jak zdjęć wrzucać :angry: chyba Windows nowego wgrać :dry:

u nas dziś znowu pięknie . miłego dzionka :side: wieczorem lukne tu HI hi :laugh:

14 lata 2 tygodni temu #89421 przez Batmanik
Witam!!!
a u nas cos pochmurno jest;( nawet z domu nie chce mi sie wychodzic jeszce ten maly urwis daje popoalic cos marudny jest :unsure: ja tez musze wybrac sie do dentysty ale odkaldam to bo boje sie jak cholera :huh:
mielgo dnia!!!lece na kawe bo dalej spie...

14 lata 2 tygodni temu #89636 przez Marysia27
Dzięki Bogu jak mam poleczone wszystkie ząbki, ale z jedynki mój synek wybił mi malutką plombę bo walnął we mnie główką. A dopóki my okupujemy forum, ono nie padnie :blink: Teraz ja jestem zasmarkana, i czekam na @, małemu póki co nic nie przechodzi, ale tez nie jest gorzej. Odebraliśmy wyniki, potwierdziły odczyn alergiczny, reszta super :woohoo: Co do cytologii, też kiedyś miałam tak jak Ty Raczku, tylko leczyłam stany zapalne antybiotykami, i wszystko jest ok. Jutro idę na rozmowę w sprawie pracy- trzymać kciuki :side: I na koniec- Tusiek ma białe włosy po tatuśku, z daleka wygląda jakby był łysy, a włosów ma od groma i długie na dodatek :)

14 lata 2 tygodni temu #90294 przez raczek10
witam . U NAS POGODA JEST DO D..Y :angry: wszystko przez to mnie złości i nie przytomna chodzę :dry:
Jaś w nocy nie spal co chwile się budził i marudził mleka nie chce pić a jak juz zacznie ,to smoczek dziąsłami ściska . Jakoś te żele nie pomagają na jego ząbkowanie .

Mi doktorka nie kazała leczyć antybiotykami stanów zapalnych ,bo antybiotyk wyjaławia organizm ale myślę ,że będzie ok ,bo nie mam żadnych złych objawów .
dziś mnie dopadło jakieś przesilenie wiosenne ,bo na nic nie mam ochoty . Dziś pozbierałam rachunki do zapłaty i 1200 pójdzie się je ..ć wrrr..... oby do lata ,to będzie mniej .
dzisiaj znowu jadę z moją Asią do PPP na korepetycje a tak mi się nie chce nigdzie jechać z chęcią bym się zaszyła w domu pod ciepłym kocem i kawusią w ręku ale można sobie tylko pomarzyć :dry:
My nadal czekamy wiosny może w końcu wróci!Ja jak zacznę sobie coś działać na podwórku to dopiero poczuję ,że żyje .
co tam u was laski ?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka