BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 9 miesiąc temu #80612 przez raczek10
WIDZĘ ,że tak jak ja nie możecie się doczekać PANI WIOSNY :) ja też mam fajnie jak otworzę okno to mam las w zasięgu 50 metrów i bardzo lubię jak wszystko się na wiosnę budzi i ten zapach lasu :) U nas na wsi to na wiosnę ,a szczególnie przed świętami to czuć zapach porządków ,bo ktoś pali jakieś gałęzie lub suchą trawę no i można jeszcze wyczuć zapach wędzonki ,bo ludzie swoje wyroby robią na święta . Ja bardzo lubię te zapachy ,bo to też wspomnienie mego dzieciństwa :laugh:

Zrobiło się tak sielankowo :lol:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #80760 przez Martynka__89
Z utęsknieniem wyglądamy wiosnę, ale dziś uciekła :(

Moja Kropeczka:(9.02.2015

13 lata 9 miesiąc temu #80855 przez Batmanik
Witam!!
znow siostrze pozyczylam laptopa...
raczek w pon bedzie miesiac jak @ nie ma :unsure: we wtorek ide do gin zobaczymy co bedzie...
ja tez nie moge doczekac sie wiosny a bardziej wlasnego mieszkania nawet kawalerki przez ta stare puzdro masakra jest taka zlosliwa robi mi na zlosc a pozniej przy D..robi wszytko zeby pokazac jaka to ona dobra nie jest tylko ja zla a ten nie chce nawet mieszkania wynajac i jestem w kropce jak tak dalej bedzie to odejde od niego tylko boje sie ze nie dadza mi dziecka tylko jemu bo juz tak wszystkiego mam dosc :(
robi mui tak na zlosc ze przegiecie w pon nie ugotowala zupy ani obiadu wiec ja wieczorem ugotowalam na wtorek bo wiedzialam ze nie bedzie mnie caly dzien wracam we wtorek a ona zupe ugotowala i jak D...wzial mojej to ta mu obok postawila swoja( on niby tlumaczy ze sam sobie tak nalozyl) a jak powiedzilam D co ona wyprawia wto on sie jej zapytal a ona na to ze ugptowala bo jej rosol z niedzieli zostal- tylko szkoda ze nie ugotowala w pon tylko zeby mi na zlosc zrobic jestem zalamana nawet z lozka wczoraj nie wstawalam a ona lata i pyta sie co ja jej zrobilam-jeszcze ma czelnosc pytac robi na zlosc a pozniej udaje ze sie martwi-PORAZKA!!!
a co tam u Was??
u nas dzis padalo ale wzielam folie przeciwdeszczowa i i tak poszlismy na spacer

13 lata 9 miesiąc temu #80959 przez Martynka__89
Oj przykro mi Batmanik, my dziś zamiast spaceru mieliśmy przejażdżkę na szczepionkę.

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81013 przez Marysia27
Jezu, Batmanik, co to za wstrętny babsztyl z teściówki?! pół żartem Ci podpowiem co należy zrobić : popchnąć teściówkę na schodach i zapytać " dokąd się tak mamusia spieszy ?" :silly: to tak na poprawę humoru.

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81372 przez raczek10
witam . Batmaniku kochana ja ci bardzo współczuje ,że musisz mieszkać z tym babskiem pod jednym dachem i myślę ,że jak twojemu zależy na tobie to zrozumie i coś znajdzie do mieszkania w takich warunkach nie da się normalnie funkcjonować :ohmy:

ONA taka zazdrosna o syna jest czy na zemstę robi ,a może nie chce ,żebyś była jej synową ? OJ trudna sprawa a twój to powinien z nią porozmawiać i powiedzieć ,żeby trochę zrozumiała ,że to jest wasze życie i wy macie prawo je przeżyć po swojemu .

trzymam kciuki ,żeby wam się wszystko pookładało :)

Ja znowu chora jestem zatoki mnie bolą i na antybiotyku jestem :( Już mi było lepiej ale głowa mnie bolała i nie wiedziała od czego . A teraz wszystko jasne .

milego dnia dziewczynki :woohoo:

Marysiu wy to nie złe ciało macie na nowym wątku :woohoo: Ja to szaraczek jestem ,bo ja tylko cukiernik :P no i MAMA też z zawodu na 4 etatach :P

13 lata 9 miesiąc temu #81376 przez Marysia27
Ciało wybrakowane, bo bezrobotne :silly: a z Ciebie Kochana to w takim razie jest słodka dziewczyna, ja chciałabym mieć mamę cukiernika...eh, ja najprostsze ciasto spartaczę... :angry: Mnie też często męczyły zatoki, niestety dobrze znam Twój ból.

13 lata 9 miesiąc temu #81387 przez raczek10
HA HA SŁODKA :laugh: RACZEJ KWAŚNA JA LEMONKA ,BO MOJE DZIECI W DOMU JUZ ZE 2 MIESIACE CIASTA NIE WIDZIALY , PRZEZ TE MOJE KILOGRAMY :woohoo: ALE DZIS NA WADZE BYLAM I MAM 76 JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO NA ŚWIĘTA BĘDZIE PYSZNE CIASTO JAK SIE PATRZY :woohoo:

13 lata 9 miesiąc temu #81397 przez Marysia27
Biedne dzieciaki, cierpią za mamuśkę :silly: czyżbyś miała tak jak ja, że nie możesz sobie odpuścić słodkości? ja sobie tylko powtarzam...ostatni, ostatni... a wcinam aż do "obrzygania" oczywiście jak teściowa upiecze, bo ja nie :S I teraz wciągnęłabym sobie jakieś ciasto, moja teściowa zrobiła ostatnio porzeczkowiec, o matko jaki był nieziemski...pycha!!! A czy z kilogramami to nie jest tak, że więcej kochanego ciałka? :woohoo:

13 lata 9 miesiąc temu #81499 przez Batmanik
HEj!!
nie mam pojecia o co jej chodzi ale juz niedlugo moj wyjezdza to wroce do rodzicow to troche od niej odpoczne :) ale za to bedziemy tesknic za tatusiem :(
wiecie co jestem przerazona tymi cenami w sklepie i w tv sie slyszy ze jeszcze to pojdzie w gore to tamto u nas cukier juz po 5,95 zl masakra o paliwie nie wspomne ile kosztuje i chleb ma zdrozec a pensje w miejscu jeszcze troche to bedzie jak w 70r te strajki beda i tak to sie skonczy bo ilez mozna zniesc...jestem w szoku wogole ale coz...
milego dnia!!!
Raczek wracaj szybciutko do zdrowia!!! 3mamy lapki za Ciebie!!!

13 lata 9 miesiąc temu #81553 przez Batmanik
www.youtube.com/ratujcieszymona?gl=PL&or...%3Fgl%3DPL%26hl%3Dpl

slyszalyscie o tym szymonie co go matka bila ostatnio dosyc glosno o tym bylo w tv a to link do tego ale juz nie pokazuje scen tylko sa napisy ale i tak jest szokujace ja to bym ja kroila i solila!!!!

13 lata 9 miesiąc temu #81586 przez Martynka__89
Nie słyszałam, o Boże ... :( brak słów.

13 lata 9 miesiąc temu #81693 przez Marysia27
Batmaniku, właśnie dla tego cieszę się że od wielu lat już nie słodzę, czysta oszczędność, niestety auto na wodę nie jeździ a zatankować do pełna benzynę, to jest ból portfela. Co do linka, to nie zobaczę, bo nie mam tam konta i nie planuję póki co zakładać :dry:

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #81726 przez Batmanik
ja wlasnie poi to zarejestrowalam sie zeby to ogladnac ale jeszcze mozna to ogladnac na stronie celownika bo byl emitowany program 17.02 ja jestem w szoku :ohmy:
no i tez nie slodze ale niestety tankowac tez musze :(

ps. oto link to tego programu celownik
www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporte...zny-17022011/3908734

13 lata 9 miesiąc temu #81803 przez raczek10
bATMANIKU JA TEZ CZUJE TE CENY :( Jednym słowem szał pał robio :ohmy: wykończą nas szaraczków , bo przecież to my najwięcej po kieszeni dostaniemy . MI sie kończy urlop i od kwietnia dostanę wychowawczy i rodzinne a to przecież kropla w morzu :( na 4 dzieci . mój EM,. teraz jest w wa- wie i pracuje na dachach bo tu u nas to nie da się godnie zarobić na rodzinę ale z drugiej strony ile tak można żyć :ohmy: Aż się boje i tak oszczędzamy na czym się da . A auto to też tankuję bo jazdy mam dużo :( A jak na wsi się mieszka to nawet po zakupy jechać to mus tankować . U nas NA wsi w sklepach to ceny wy....ne w kosmos i te sklepy to tylko z rencistów się utrzymują ,bo taki dziadek i babcia to do miasta zazwyczaj nie mają czym jechać i są zdani na te sklepy :huh:

JAK tak dalej będzie to będe musiała coś szukać na czarno ,żeby dorobić parę zł :ohmy: dzieci rosną a wydatki też :( ludzie tego nie wytrzymają w końcu i na ulice wyjdą ,bo przecież na podstawowe rzeczy im już brakuje :dry:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka