- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
a moj jakos przeprosil sie jak narazie z mlekiem...
ale ciagle ze smoczkiem w buzi siedzi tak go te zabki mecza...
a dzis mialam przygode bylam malemu po chusteczki i kaszke i stala zagubiona babcia i pytala kasjerki co ma zrobic bo jej wnuk czy tam wnuczka nie chce mleka..no i ta kasjerka jej tam mowi o kaszkach a ta babcia pyta sie mnie co ja bym poradzila a ja mowie ze zupki bym dawala a ona ze on ma dopiero 3,5 mies a ja na to ze ja dawalam jak tylko skonczyl 3 a ona a to niech pani mi pokaze co mam dawac to jej pokazalam do tego wziela kaszke ryzowa...
a przy kasie stoi i mowi a bo dzieccko nie chce mleka a widac ze jest glkodne bo tak sie kreci a oni go glodza:)
myslalam ze padne ze smiechu jak te babcie wszytsko wiedza lepiej:)
za to jak patrze na moja tesciowa to doslownie trafia mnie jeszcze nikogo tak nienawidzilam jak ja!!! to juz chyba obsesja bo tak jestem do niej uprzedona
a mj szkrab pospal na dworze sporo chyba ze 2 godz...
a co do przesilenia wiossennego to ja wczoraj mialam kryzys przechodzilam caly dzien w pizamie i nawet na zakupy nie pojechalam;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Raczku po antybiotykach ginekolog przepisywał probiotyki i wszystko szybko wracało do normy. Naprawdę są skuteczne.
A do tego mojego podłego humoru dołączę tylko stękanie, że okres mi się spóźnia 4 dni, a zawsze był jak w zegarku Wszystko do d**y. Na przekór miłego dnia życzę.
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moze jeszcze zadz ten gosciu o ta prace nie ma co przekreslac tego...
ja zaraz po szkole o niczym innym nie marzylam tylko miec staz na Policji i wyobraz sobie ze zarejestrowalam sie w urzedzie pracy 11 maja i akurat bylo miejsce dla stazysty na Policji zaraz w ten sam dzien zlozylam podanie i dupa nie bylo odpowiedzi w czerwcu od zaraz dostalam propozycje stazu z ktorej zrezygnowalam bo kierownik ARMIRU ( bo akurat tam bylo wolne miejsce) jakos mi nie podpasowal a tu w LIPCU!!! niespodzianka pamietam ok 20 lipca tel z komendy czy jestem nadal zainteresowana stazem na policji powiedzialam ze tak i babka miala zadz kiedy bedzie casting i pamietam jak dzis zadz do mnie w moje ur 20 lipca ze bedzie casting dokladnie nie pamietam ktorego ale przeszlam go pomyslnie i od 26 lipca zaczelam staz na POlicji:) talze nie jest powiedziane ze gosciu jeszcze nie zadz..
a u nas pogoda popsula sie;(
chyba cisnienie spadlo bo usypiam juz;(
milego popoludnia!!!
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ze stazu zrezygnowalam po 11mies i poszlam z dnia na dzien do pracy na produkcji gdzie popracowalam pol roku i tez zrezygnowalam oczywiscie z dnia na dzien i od razu nowa praca jako doradca handlowy w markecie budowlanym dzial hydrauliczny:) i tak juz zostalam i mam nadzieje ze to sie nie zmieni a jak sie przyjmowalam nie wiedzialam co to sa ksztaltki?
Marysiu pisalas ze masz3 fakultety a mozna wiedziec jakie??
bo widze ze ze szkoly startujesz do banku???
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no mam nadzieje ze nie bedzie tak zle jak wroce bo niby czekaja i chlopak ktory jest na moje miejsce ma w umowie wpisane dopoki ja nie wroce i kadrowa mowila ze jak bede chciala wrocic to zebym dala jej dac znac z mies wczesniej bo musza wypowiedzenie dac temu chlopakowi...ale to sie okaze jak bede miala wrocic a raczej jak wroce...
no wiesz marysiu zadna praca nie hanbi ale fajnie miec prace biurowa ale to nie dla mnie bo to co moge zrobic przez caly dzien robie w godz a pozniej baki zbijam a na produkcji 8 godz na nogach i to chodzac doslownie i 2 przerwy po 5 min a jedna 15min no i teraz kiedy sie poobijalam w pracy to sie poobikalam ale nie raz to nawet ciezko bylo wyjsc na przerwe ale ja wtedy czuje ze zyje... i zawsze bylam pod tel a raczej bylam pracusiem ale naprawde wtedy to dopiero mialam energie z kazdym dniem wiecej a jak mialam 2 dni wolnego pod rzad to nie moglam sobie miejsca znalesc a teraz to mi tego brakuje
podziwiam Cie za Twoje wyksztalcenie ja jestem po pierwszym roku zarzadzania i na tym koniec jak narazie
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nom smaczek jest na ziemniaczki a tu trzeba czekac i czekac na nie no dokladnie ja jeszcze lubie takie odsmazane w talark8i na drugi dzien az sie glodna zrobilam
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Raczek to odpoczywa albo dopchac nie moze sie do kompa bo dziewczyny maja wolne od szkoly a no i na weekend jej slubny wraca wiec wiesz
a przypomnialo mi sie jak pan pozal sie Boze prezes kaczynski powiedzial ze biedronka jest dla ludzi ubogich- cham i prostak z niego!!!!chyba kazdy racjonalnie myslacy idzie tam gdzie tanie moze zaplacic za te same produkty niz w innym skleppie...