BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 8 miesiąc temu #94797 przez Marysia27
U nas co prawda kropiło rano, ale teraz świeci słońce i na bank zabiorę małego i psa na spacer. Niestety ja nie daję rady popisać z małym na kolanach bo od razu wali w klawiaturę i nic nie mogę napisać.Co do dziewczyn też ostatnio myślałam czy mają taki zapierdziel z dzieciakami, czy po prostu zapomniały o naszej społeczności? Bartoszek jak zasnął wczoraj o 22, tak wstał o 8 rano, Raczku, mam nadzieję, że Jasiek też się do tego zastosuje. a dzieciaki teraz chorują, bo cieplej i wilgotno to idealne warunki dla grzybów wirusów, a jak był mróz to wszystko wytłuczone albo uśpione.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #94808 przez Marysia27
napisałam do Kasi86, bo loguje się nadal na forum, ale nic nie pisze, zostawiłam jej wiadomość na privie, zobaczymy czy się pokaże :)?
napisałam też na priva do innych wrześniówek które jeszcze się logują na forum, będę mobilizować:) a niestety Roxana usunęła profil, jakoś tak smutno się zrobiło :(

13 lata 8 miesiąc temu #95395 przez Batmanik
siema1!!
co tam u Was slychac???
u nas nocka nawet w miare minela jak zwykle przebudzal sie zaraz po zasnieciu...
i jak Marysiu odezwaly sie dziewczyny??
u nas cos pochmurno moze tak jak wczoraj bedzie i sie przejasni kolo poludnia...
milego dnia!!

13 lata 8 miesiąc temu #95412 przez raczek10
HEJ .
u nas dzisiaj pochmurno i brzydko :angry:
Aco do dziewczyn ,to faktycznie roxana usunęła profil a i nie które się logują a do nas nie zaglądają :( a mogły by się od czasu do czasu pochwalić swoimi maluchami .
Aja dziś znowu w rozjazdach a już mam ich dość :angry: dzisiaj muszę jechać do pracy po papiery do wychowawczego i dzisiaj muszę złożyć wniosek o ten dodatek 400 zł w go psie .

miłego dzionka życzę również :)

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 8 miesiąc temu #95577 przez Marysia27
Odezwała się Mika, zagląda do nasi czyta pobieżnie, ale nie pisze, nie ma czasu, przygotowuje się do powrotu do arbaitu, przesyłam od Niej pozdrowienia :laugh: Raczku a rozjeżdżasz się autem czy PKSem? bo jak tym pierwszym, to przynajmniej wygodnie i szybko.U nas od wczoraj padało, pogoda raczej kiepska, ale się rozpogadza, kto wie, czy na spacer z Małym się jeszcze nie wybiorę.

13 lata 8 miesiąc temu #95995 przez raczek10
cześć .

Marysiu ja mieszkam na końcu świata i takie coś jak pks to do nas nie dojeżdża jedynie co to można autem wszędzie dojechać albo PKP :huh:

Jasiek nie chce się dostosować do spania w nocy i znowu wstaje 2 razy :dry: Jedyna dodra rzecz to to ,że złożyłam te wszystkie papierki na ten dodatek i mam już święty spokój .
Dziękujemy za pozdrowienia od MIKI i buziaki dla Jasia :kiss: :kiss: :kiss:
u nas dzisiaj dalej paskudnie i czekam może słoneczko wyjdzie zza chmur :dry:
jA CHYBA TEŻ COŚ BĘDE SZUKAĆ JAKIEJŚ PRACY TAK ,ŻEBY COŚ DOROBIĆ DO TEGO DODATKU 400 ZŁ bo to co oni dadzą to kropla w morzu :( a wydatki są duże . DZIECI rosną i wydatki też a wypłaty w miejscu :angry:

co tam u was ja to tylko rano zaglądam tutaj ,bo wieczorem to padam jak mucha i zasypiam na stojąco :S ale może się poprawie :lol:

13 lata 8 miesiąc temu #96000 przez Marysia27
Kochana, kto jak kto, ale Ty najlepiej wiesz przy gromadce, ile co kosztuje! co to jest 400 zł? obłęd. Koniec końców miał dzwonić facet z banku wczoraj, ale się nie odezwał, ale na poniedziałek umówiłam się na spotkanie w sprawie pracy w innym miejscu, 10 min na piechotę od domu, i mam nadzieję, że tam coś pyknie w dobrą stronę :unsure: Poza tym będę starała się o przywrócenie mnie do pracy w szkole, bo ja nie łysa kobyła, co by po mnie miał ktokolwiek jeździć. Zobaczymy co na to powie pan Dyrektor, ja tak łatwo nie zrezygnuję. Słoneczka u nas brak, ale nie pada i jest ciepło, więc pójdę na spacer, wczoraj nie byłam, bo wiatr była bardzo silny, i nie było sensu wyłazić, nawet na takie słoneczko. I jeszcze wczoraj była dziewczyna mierzyć moją suknię ślubną, w poniedziałek ma dać mi znać czy ją weźmie, bo jeśli tak się uda, to spłacimy zadłużenie na karcie kredytowej :side:

13 lata 8 miesiąc temu #96003 przez Batmanik
Witam!!!
Raczek nie narzekaj bo moj to budzi sie co godz masakra jest i o 7 juz wstaje:(
u nas dzis pochmurno i pada ja nadal bez auta i dupa siedzimy w domu;)
Mika dziekujemy za pozdro i wzajemnie przesylamy pozdr i buziaczki... jak znajdziesz chwile napisz co tam u Was czekamy z niecierpliwoscia... w pon mam do lekarza a my mieszkamy blisko miasta mozna nazwac ze to obzerza miasta ale pech chcial ze to lekarz akurat jest po drugiej str miasta jak bede bez auta to bedzie wesolo:)

13 lata 8 miesiąc temu #96006 przez raczek10
Masz rację Marysiu trzeba dopinać swego ,bo jaj się trochę popuści to już koniec. Ja też z takiego założenia wychodzę ,że nie można dawać po sobie jeździć . a co do pracy to ja mam taki stosunek kto szuka ten znajdzie :)

13 lata 8 miesiąc temu #96009 przez Marysia27
W takim razie mam jedno do powiedzenia : Boże, dziękuję Ci za przesypiane noce przez Bartka i jego rodziców :blink: :woohoo: Bez telefonu, internetu i auta to jak bez ręki. Ja na szczęście w razie nagłej konieczności mam pod nosem szpital i przychodnię, ale naszego pediatrę mamy w centrum, na szczepienia jak muszę podjechać a nie ma mojego męża, to proszę zaprzyjaźnioną sąsiadkę- mieszkamy drzwi w drzwi- i ona nas zawozi swoi autem :)

13 lata 8 miesiąc temu #96010 przez Batmanik
Marysiu oby sie udalo suknie mialas sliczna!!! ten mi siedzi na kolanach i szarpie sie do laptopa:(
jak to mowia dobre i te 400zl ale co za nie mozna zrobic tak jak z tym rodzinnym na mies to nawet na pampersy nie starcza;(

13 lata 8 miesiąc temu #96012 przez Batmanik
no dokladnie a ja mialam wczoraj pare zalatwien to tato mi auto zostawil a dzis juz po nich dzwonilam zeby przyjechali 15 km w jedna str zeby mi paczke wyslali bo nie mam jak sie wybrac dzis...
Marysiu wielki skarb taka sasiadka!!!

13 lata 8 miesiąc temu #96013 przez Marysia27
Raczku, to prawda że kto szuka ten znajdzie, ale mi zależy napracy w której dostanę najmniej 1300-1400 na rękę, bo jak przyjdzie mi oddać 600 zł opiekunce, to do domu przyniosę grosze zakładając że dostanę w banku pensję najniższą krajową. Ważne dla mnie jest także, żeby pracować np. od 7 do 14, bo można jeszcze skorzystać z dnia, a jak będę siedziała w robocie do 18, zanim wrócę do domu, to dziękuję, trzeba będzie kłaść małego do spania. Nie zostanie mi dla niego dużo czasu, i tego się boją najbardziej :(

13 lata 8 miesiąc temu #96014 przez raczek10
Batmaniku ja nie narzekam na Jasia tylko nie moge się doczekać kiedy on będzie spał całą noc choć przez tydzień. Pocieszam się ,bo moja kolezanka ma 3 synków 8,6 4 lat i jeszcze ma 2 córeczki bliźniaczki które mają 7 miesięcy i ona to dopiero ma przerąbane . Jak się budzą w nocy ,to obie na raz :huh:

13 lata 8 miesiąc temu #96016 przez Marysia27
Batmaniku, sąsiadkę mam świetną, jak jest potrzeba żebym wyskoczyła z psem czy na miasto to z małym zostaje, albo załatwia coś dla mnie, żebym się ruszać nie musiała :woohoo: A sukni trochę mi szkoda, mam sentyment, ale mam też deficyt w finansach i sentymenty odkładam na bok.

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka