BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

14 lata 1 tydzień temu #91540 przez Batmanik
Ja tez Was czasem traktuje z malej litery ale wybaczcie bo to przez mojego smyka bo trzymam go na kolanach i mam tylko jedna reke wolna...
to milej nocki!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 tydzień temu #91756 przez Batmanik
witam!!
ale u nas cisza??
wlasnie ze dowiedzialam ze kolezanka jest w 7 mies i maja juz 3 letniego chlopca a teraz bedzie w 70 proc dziewczynka ale sie ucieszylam i znow bedzie ,,wysyp" dzieci heh a juz dawno pozamykali zlobki przedszkola i teraz jest problem a obecnie zamyka sie szkoly i jak nasze szkraby dorosna to tez bedzie dupa ze szkolami bedzie jak teraz ze zlobkami...

14 lata 1 tydzień temu #91780 przez raczek10
No w końcu udało mi : się zalogować :laugh
ale się rozpisałyście ja to ostatnio nie ogarniam forum . Jak mam czas to zasypiam na stoj ąco i nawet nie dam rady wieczorem tu zajżeć . Wczoraj wizyta u dentysty, no i moja mama w szpitalu to do niej też zajżałam .

a Mój em. to ten tydzień jest w domu to wiecie :laugh: :P .
Ja to ostatnio do niczego się nie nadaję i chodzę jak ztruta :S
A te w rządzie to oni chyba nie wiedzą co mówią ,bo w dzisiejszych czasach to i na biedronke ubogich nie stać wrrrr :ohmy:

ja w sumie byłam zadwolona ze swojej pracy a zawsze miałam doczynienia ze słodkościami :side:
lece coś gotować na obiad :blink:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #92459 przez raczek10
Hej laseczki . Czy wy też tak macie ,że wasze chłopaki marudzą po nocach ? Ja już nie wyrabiam Jasio jest płaczliwy i nic mu nie pomaga :( Kiedy te ząbki w końcu wyjdą ja już nie daje rady śpię po 3 godziny ,a jak mały zaśnie to ja nie mogę usnąć i się taczam po łóżku z boku na bok :dry:

Mnie nie przeszkadza ,że mnie z małej literki piszecie :laugh: przecież sama tak się podpisałam :P

Jak po niedzieli ja nadal czekam na wiosenną temperaturę .WCZORAJ byłam na małych :) zakupach dla Jasia ,bo mój chłopczyk rośnie a spodnie dżinsowe to na 80 kupiłam i myślałam ,ze będą dużo za duże a w domu pod czas przymiarki to wyszły na styk . :ohmy:

14 lata 1 tydzień temu #92476 przez Batmanik
HEJKA!!
EE TO JASIU TAKI DUZY JUZ JEST MOJ TO JESZCZE NA 68 SMIGA ALE JEDNA KURTECZKE UBRALAM MU NA 74 I JEST OK A JEDNA NA 9 MIES I TEZ JEST OK :)
TAKIE TO ROZMIARY SA
IGOREK TEZ JEST MARUDNU MASAKRA WCZORAJ PO KAPANIU JAK NIGDY PLAKAL I PLAKAL MASAKRA I W NOCY ZNOW O 2 ,3 POBUDKA POZNIEJ TO NAWET NA ZEGAREK NIE PATRZYLAM
I WCZORAJ W NOCY TAK SAMO I NA DODATEK O 6 RANO POBUDKA A DZIS ZEBY MNIE TAK WCZESNIE NIE OBUDZIL TO POZASLANIALAM ROLETY I KRECIL SIE ALE GO KOLYSALAM I WSTAL PO 8...
JA TEZ CZEKAM WIOSENNEJ POGODY...
A NIEDZIELE PRELENIUCHOWALAM WYSLALAM TATE NA SPACER Z SYNKIEM I ODSYPIALAM NOC:)
MILEGO DNIA!!!

14 lata 1 tydzień temu #92491 przez raczek10
Ja sobie nie po śpię :angry: Jasiek wstaje o 5 rano i nie ma zamiaru spać z rana a potem to dziewczyny do szkoły i Zuzia też ma swoje humory :angry: Jak tata jej płatki zrobił z rana to kotu oddała :dry: i trzeba pilnować ją ,bo ze wszystkim z kotem się dzieli :laugh: ona uwielbia naszego kotka a on ją :) jednym słowem miłość bezwarunkowa :P

a ta rozmiarów-ka to też zauważyłam ,że jest różna . a i nasze chłopaki rosną :woohoo:
Nasz Jaś nauczył się robić kosi kosi :woohoo: i jak mu śpiewam to on tak fajnie to robi i się cieszy a ja głupia razem z nim :lol:

milego dzionka ide może Jasia ululam :blink:

14 lata 1 tydzień temu #92634 przez Marysia27
O, to ja muszę mojego też kosi kosi uczyć, a co, gorsza nie będę :P Bartek znów śpi całą noc, kładę go o 20, ale wstaje różnie czasem po 6 a czasem po 7 i jest wyspany, mimo że moje oczy ledwo widzą :S Tusiek też przepada za naszym pupilem, i to właśnie za nim najchętniej podnosi się do siadania, gdy go usłyszy, a jeszcze nie może zobaczyć.Większość ubranek Bartka jest na 80, i mają oznaczenia 6-9mcy i w sumie jak mam porównanie z innymi dzieciakami, to się by zgadzało :blink:
A co do szopki z zakupami, jaką odstawił Kaczyński, była ona żenująca, i dobrze że on teraz w rządzie nie siedzi, bo byłoby pewnie jeszcze bardziej żenująco. I osobiście kupuję w Biedronce, a nie uważam się za najbiedniejszą. Znów chciał być hej do przodu a coś mu nie pykło. Co lepsze oglądałam na TVN 24 taką konfrontację rzeczywistości i tego co zarzucił Kaczyński Tuskowi, i cóż można to podsumować jednym stwierdzeniem- gówno prawda.

14 lata 1 tydzień temu #93604 przez Marysia27
Dziewczyny pewnie rozłazicie się z maluchami na świeżym powietrzu? pogoda dziś jest bajeczna, cudnie kojarzy mi się z czasem wakacji :woohoo: Jutro rano mam rozmowę w sprawie pracy, zdam relację jak poszło :huh: miłego pięknego dnia :woohoo:

14 lata 1 tydzień temu #94060 przez raczek10
witam :)

Marysiu trzymamy łapki ,żeby ci się powiodło i czekamy na wieści .
u nas nocki bez zmian Jasiek dalej marudzi i nie da sobie do buzi zajrzeć :dry:
brakuje mi czasu wzielam się za porządki wiosenne na podwórku :laugh: Wiecie tu zagrabiam ,tam zamiatam kwiatki i takie tam bajery ale po zimie trzeba do porządku to wszystko doprowadzać a to czasu trochę zajmuje .

BATMANIKU co u ciebie :)

miłego dnia :side:

14 lata 1 tydzień temu #94076 przez Emme
Marysiu też trzymam kciuki mocno, mocno :lol:

14 lata 1 tydzień temu #94518 przez Marysia27
Dziękuję dziewczynki, za dobre słowo, a jak mi poszło? zaproponowano mi pracę jako mobilny doradca kredytowy, bo ponoć lepszy zarobek i dużo więcej czasu dla malucha, bo pracuje się w godzinach dogodnych , a nie narzuconych. napisałam prośbę o opinie o tej formie zatrudnienia w wątku nasze zawody, bo nie podjęłam jeszcze ostatecznej decyzji, i mam mętlik w głowie... Mogę też siedzieć w placówce ale tam jak się nie wyrobi planów w 100% to nie mam kasy z premii, i na czysto jest tylko 950 zł, a siedzi się tam 8 godz dziennie od pon do pt, czyli 600 zł dam za nianię i nadal jestem w głębokiej dupie...U nas pogoda nadal fantastyczna, czuję już wiosnę moje drogie :woohoo:

14 lata 1 tydzień temu #94569 przez Batmanik
Witam!! troche mnie nie bylo bo znow porzyczylam laptopa a u nas wszystko po staremu...
tez czuc wiosne dzis niuniek byl juz w samej bluzeczce nawet jak byl na balkonie to bez czapeczki a dla pocieszenia ma byc jutro jeszcze ladniej:)
a nam sie auto zrypalo jakby tego bylo malo;(
Igorek rosnie w naocy spac nie daje czyli norma...
Marysiu zycze Ci podjecia udanej decyzji... nie mam osobiscie doswiadczenia ale zawsze mozesz sprobowac a jak Ci nie bedzie pasowac to w miedzy czasie bedziesz sie rozgladac za nowa praca ale decyzja nalezy do Ciebie
milej nocki!!!

14 lata 1 tydzień temu #94580 przez Marysia27
Bez laptopa jakbez ręk i. a
5tctg4

to był Bartek, nie moge odp, bo przeszkadza m

14 lata 1 tydzień temu #94721 przez raczek10
Hej dziewczyny
Ja nie wiem jak wy co kol-wiek możecie pisać z maluchami na kolanach :woohoo: mój JASIEK to by mi całą klawiaturę zjadł :lol: nie ma takiej opcji ,żebym co kol-wiek napisała trzymając go na kolanach :huh:
u nas wczoraj była tez cudna pogoda a dzisiaj ma być też fajnie ,więc spacer obowiązkowo .
Dzisiaj znowu jadę z Asia do ppp.i do mamy do szpitala .wiosna całą parą a ja czasu mam mało . nic może jakoś w kwietniu lepiej się zorganizuję :side:
Janek dzisiaj w końcu przespał od 23 do 6 rano bez pobudki i niech tak zostanie błagam :blush:
Zuzia złapała jakieś choróbsko kaszle i katar ma a do tego gorączka :dry: męczy się strasznie ,bo by chciała po dworze biegać ale teraz musi ze 2 dni w domku być . Ja sama nie wiem co to jest jak był mróz po -15 to mi nie chorowały maluchy a teraz jak jest ciepło to na zmianę . mieszkanie wietrze i staram się nie przegrzewać a i wraz jakieś choróbska się pałętają . :angry:

idę coś działać

na razie :blink:

14 lata 1 tydzień temu #94738 przez Batmanik
witam!!
u nas dzis pochmurno;(
tez chcialabym zeby igor przespal choc jedna noc a tu pobudka co godz masakra;(
dokladnie Marysiu bez laptopa jak bez reki no i bez auta szlak mnie trafi kiedys ciagle jakies nieplanowane wydatki;(
jakos udaje mi siie pisac z igorem na kolanach gorzej jak rozmawiam przez skypa i mam sluchawki zalozone to wtedy ciegnie jak konia za lejce:)
pogoda teraz taka zdradliwa raz cieplo za chwile zawieje i przeziebienie gwarantowane- dlatego dzieciaki choruja...
tylko Nas 3 na forum zostalo a co zreszta dziewczyn tak mnie ciekawi co u nich???
my dzis w domku posiedzimy bo jak patrze jak jest pochmurno to az wychodzic mi sie nie chce;(
milego dnia!!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka