- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja po szkole poszlam na staz za 470 zl na reke pozniej poszlam do pracy na brodukcje do tych LG pod wrockiem i wychodzilam o 5 rano i wracalam o 17 a nie raz i o 19tej i to za 900zl pozniej przyjelam sie do LM i tak narazie zostalo i jest oki mam prace stala i nie szukalam niczego innego takze mozez sie tu przyjac a szukac czegos innego ja tak wlasnie robilam a daleko od siebie nie mieszkamy i wcale nie ma u mnie innej sytuacji na rynku pracy...
a nie wiem jak to bedzie boo mysle ze po nastepnym macierzynskim pojde na wychowawcze dopoki dzieci nie pojda do przedszkola i moze bede szukac innej pracy od pn do piatku od 8-16 zebym mogla odbierac dzieci i byc z nimi bo obecna praca jest 7 dni w tyg no i jest na dwie zmiany ze po popoludniowce jestem w domu ok 22 bo mam 25km do domciu niestety ale jak bylam sama nic mi nie przeszkadzalao bylam na tel ktos zawalil to dzwonili po mmie i zbieralam sie zaraz do pracy ale lubilam prace i taki tryb zycia mi pasowal teraz wiadomo bardziej wolalabym zostac dluzej i byc szybciej w domku przy dzieciach ale jak teraz nie pracuje to nie usiedze dlugo w domu i zaawsze mnie gdzies ciagnie bo w domu swira dostaje:)
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
probowalam dzis malego wykapac w wanience bo myslalam ze wanny sie boi a tu d...plakal znow;(
tak samo jak Mama umie powiedziec i zadziwia mnie bardzo bo wola ze mna mama a dzis uczylam go mowic tata to zaczol rozgladac sie po pokoju i skonczylo sie placzem...
ale jeszcze troche i tatus wrooci szkoda ze na pare dni ale zawsze to juz coc...
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
Dziś szybko mi dzień zleciał ale za to mam okna pomyte ,choć na święta trzeba będzie poprawić ,bo deszcz pada u nas A mnie się wydaje ,że jak od siebie trochę się odpocznie to lepiej dla związku
miłego wieczoru i dobrej nocki dla siebie też tego życzę
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem czy odpoczywanie od siebie jest dobre uwazam ze rodzina powinna byc razem szczegolnie gdy sa dzieci...
odkad jestesmy w uni i mnostwo osob wyjezdza i np 1 rodzic w innym kraju przewaznie sie rostaja a dzieci sa eurosierotami...
wiadomo ze tez nie mozna byc ze soba non stop i pracowac w 1 miejscu razem ale zeby zyc na dwa domy to nie jest rozwiazanie bo to nie jest delegacjia gdzies w Polsc ze na week zjedzie do domu tylko jak pojedzi po swietach to moze zobaczymy sie dopiero w czerwcu a moze i nawet pozniej
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Mika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
my już mamy czwarty ząbek i mam nadzieję, że będzie już spokój na jakiś czas. Chociaż ten 4 wyszedł bez problemów, już się chyba Mały przyzwyczaił
Ja pracuję z mężem razem. Już prawie 4 lata. Tutaj się poznaliśmy i szczerze mówiąc bardzo mi to odpowiada. W dzisiejszych czasach w pracy spędzamy najwięcej czasu i dzięki temu dłużej się widzimy w ciągu dnia i często sobie w pracy pomagamy. Chociaż nie ukrywam, że czasem problemy z pracy przynosimy do domu i nie jest to przyjemne.
Dodam jeszcze że pracujemy w firmie, gdzie jest około 12 osób więc kontakt mamy bardzo częsty.
Na złość raczej sobie nie robimy, szkoda na to energii a jak mamy czasem "ciche" poranki to w pracy często już nam mija bo jakoś musimy razem pracować.
Ja polecam pracę razem, jest naprawdę fajnie. Przynajmniej u nas:)
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my nadal nie mamy;(
znalazlam wkoncu spacerowke ktora najbardziej mi si epodoba i jest dostepny moj kolor:) ale cena ladna www.adamex.pl/sklep/prod.php?idg=1&id=175
za to jak na moje oko ta jest chyba nawet taka sama ale moze kolor zrobia mi na zamowienie no i kola pompowane ( w oby dwu) swiatmalucha.com/wozki-spacerowe-quatro-...p,122864#description
no i trzeci na zasadzie no ujdzie od biedy
www.sklepdziecka.com/index.php?products=product&prod_id=337
jeszcze chce to skonsultowac z moim facetem
co do pracy w jednym miejscu z facetem to w sumie nie mam zdania ani doswiadczenia w tym ale osobiscie nie wiem czy chcialabym nawet ze wzgledu ,,przynoszenia,, pracy do domu