BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 6 miesiąc temu #131306 przez Martuska
Dokładnie ja mam tak samo jak ty Raczku że już na lumpeks nawet mnie nie stać;/
Ale tato mnie trochę wczoraj podniósł na duchu a mianowicie powiedział że jest szansa żebym poszła na taą TAXI, on da mi swój samochód czyli Xsarę Picasso 2 letni samochód więc bombowo, spłaci resztę kredytu i sobie coś kupi ;)
WIęc oby się udało!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #131566 przez Batmanik
Witam!!!
u nas dzis grzalo jak cholera:(
dzis odebralam wyniki Igorka i niestety w poniedzialek znow beda kloc Igorka bo niestety czas krzepniecia i plyniecia krwi nie wyszedl bo zadzyly sie zrobic skrzepy- czyli chyba ma dobra krzepliwosc tyle ze uniemozliwilo to zbadanie:( mam nadzieje ze w poniedzialek wyjda wyniki ok i nie trzeba bedzie kloc go po raz kolejny :huh:
co do lumpaksow dzis bylam popatrzec ze jakims spodniami na dwor ale nic na nia nie znalazlam ale za to kupilam sobie sweitne spodnie ciazowe, Igorkowi spodnie , krotkie spodenki kamizelaczke i misia i za to zaplacilam cale 12zl a ciuchy Igorka to firmowki- a pozniej wzielam siostre i wybrala sobie krotkie spodenki, bluze i ja wzielam pasek do spodni i dalam za to az 7 zl :) taka mi sie okazjia trafila:)
a tak to jak zwykle samotnie spedzam wieczor zaczyna mnie to dobijac ale co tam z jednej strony ciesze sie ze D... nie ma bo jestem u rodzicow i nie mam do czynienia z tym babsztylem a z drugiej to nie jest tak super jak go nie ma:(kazda czeka az maz wroci z pracy a ja nie mam na kogo czekac- ciagle sama:(
milego wieczorku!!

13 lata 6 miesiąc temu #131597 przez raczek10
dobry wieczór dziewczyny :)
moje maluszki już lulaja na szczecie ,bo bym chyba z siebie wyszła ze złości . ACH ja jestem wredna zołza i tyle :S

Martuska ale szybko plany zmieniasz ,ze ja za tobą nie nadążę ;)

Batmaniku nam Kobietom to nie dogodzić jak sa faceci to zle jak ich nie ma to jeszcze gorzej pozostaje nam tylko powzdychać :dry: mój śpi ale opiernicz znou zebrał . U mnie @ jest to może na mnie jakoś zle działa i nerwowa chodze . A dzisiaj kupiłam sobie piwko i se 1 wypiłam a teraz wypije se 2 . o kurcze jak ja daawno piwa nie piłam ze 2 miesiące pewnie :ohmy: więc wieczór jest mój :lol:
u nas było ciepło ale nie paliło mocno ale od jutra się zacznie chyba . JA czekam na telefon od goscia kiedy robotka ruszy a po niedzieli na pewno no i moje dziewczyny wakacje będą miały przyspieszone ,bo maluchami będą musiały się zająć . chyba ,że teściowa przyjedzie na parę dni :blink:oj ciężko tak ,że nie ma się nikogo pod bokiem z kim można by było dzieci zostawić . :(

u nas dalej sytuacja napięta ale mam to gdzieś :angry:

Jak wasze maluszki ? jak z ząbkami ,bo u ns to na razie nic do przodu . Jasiu mleka nie chce pić w dzień w ogóle tylko kaszka łyżeczka ,zupka łyżeczką jakiś kisielek albo budyniek tez lyżeczką a za mięsem to aż się trzęsie i za kanapkami . jak mu zrobię z taka szynką z indyka to całą wciągnie i pic zaczął w końcu . ,bo wcześniej to nie chciał nic pic a teraz zamianę zrobił z mlekiem :blink:

co tam u was na jakich pieluchach jedziecie ,bo ja dzisiaj DADY kupiłam a wcześniej na rosmanowych ;)

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 6 miesiąc temu #131645 przez Martuska
Raczku to nie ja tak szybko zmianiam plany tylko mój tato tymi planami jakoś tak kieruje że poprostu raz mówi tak raz tak i dupcia;/ Ale wczoraj wszystkie moje wątpliwości rozwiane, mianowicie dzwoniłam do mojego byłego który był rok czasu temu taksówkarzem i odradzał mi szczerze, mówi że sam zrezygnowł bo kasy z tego nie ma żadnej a całe dnie nie ma cię w domu. Także pomysł z TAXI oddalony:( A druga sprawa wczoraj sprzedałam moje autko Seata za całe 600 zł. Szkoda mi go było i aż się popłakałam żegnając się z nim bo przecież tyle wspomnień się z nim wiązało no ale kasa niestety potrzebna bardziej... Mojemu Mikiemu wychodzi już ząbek na górze czyli będzie miał 4 ząbki a jedziemy na huggies narazie;)
Muszę Wam powiedzieć że Miki już sobie sam fajnie gada i jest bardzo ruchliwy jakby miał ADHD na dupce nie umie usiedzieć

13 lata 6 miesiąc temu #131678 przez raczek10
Witam w niedzielny poranek :laugh: oj jakby u mnie mój ojciec mi mówił co ja mam robić to nie wiem czy bym na ludzi wyszła . :blink: ja od zawsze miałam swoje zdanie i nikogo nigdy nie słuchałam i zawsze uważałam ,że najlepiej wiem co dla mnie najlepsze . Może dlatego ,że żadnego oparcia w rodzicach nie miałam ;)

fajnie że MIKI się rusza i juz niedlugo nasze chłopaki to będą zasuwać :laugh:

miłego dnia :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #131690 przez Martuska
Raczku mój tato jest komendantem policji w wchu wysoko postawiona osoba, czlowiekiem ktory baaaaaaaaaardzo daleko zaszedl i bardzo duzo osiagnal dlatego jest moim wielkim autorytetem i tak bardzo licze sie z jego zdaniem;)Korci mnie żeby z Mikołajem pójść do fryzjera i ściąć go na irokeza ale to się jeszcze zobaczy ;)

13 lata 6 miesiąc temu #131766 przez Marysia27
Też bym chciała obciąć Tuśka na irokeza, bo mój mąż też się tak nosi, będą podobnie wyglądali moi przystojniacy :woohoo:
Martuska, mój Tato też jest dla mnie wzorem, podziwiam jego twardy charakter i po prostu życiową mądrość, i stety niestety jeszcze się nie zdarzyło, żeby tato nie miał racji :side:
Batmanik, też tak lubię, wydawać grosze za wcale nie najmniejsze zakupy, a te rzeczy nie mają nigdzie pieczątki że są z lumpeksu ;) Raczku, my używamy tylko i wyłącznie huggisów. W razie gdyby mnie nie było parę dni, to system znów się rozsypuje w tym cholernym kompie :( Do miłego zobaczenia :pinch:

13 lata 6 miesiąc temu #131772 przez raczek10
Zazdroszczę wam mądrych i wspaniałych ojców :dry:

ja z JASIEM i jego włosami nic nie zrobię bo on prawie łysy jak kolano :blink: no moze troszeczkę ma włoski :blink:

a BATMANIKK NIC NIE PISZE CIEKAWE CO U NIEJ :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #131774 przez Marysia27
Może na słonku się wygrzewa, bo pogoda, przynajmniej nad morzem jest bajeczna :woohoo:

13 lata 6 miesiąc temu #131776 przez raczek10
U AS TEŻ FAJNIE I TYLKO NAD WODĘ JECHAĆ :laugh: MY MAMY 10 KM NA FAJNY ZBIORNIK ,GZDZIE MOŻNA SIĘ KĄPAĆ I MOLO JEST I DLA MALUCHÓW TEZ KĄPIELISKO JEST OGRODZONE A NAJWAŻNIEJSZE TO TO ,ŻE SA RATOWNICY . :) ALE JA DZISIAJ CHYBA SE DARUJE WYJAZD . MOJE PANNY SIĘ ROZPEŁZŁY Z KOLEŻANKAMI I SIĘ OPALAJĄ . MÓJ PAN MĄŻ OGLĄDA TV A JA SAMA NIE WIEM CO ZE SOBĄ ZROBIĆ :S

13 lata 6 miesiąc temu #131780 przez Marysia27
Odpocząć?
Moja propozycja na odpoczynek : Nie rób nic, syna oddaj mężowi pod opiekę, idź na spacer sama sobie, wrzuć słuchawki z ulubioną muzyką na uszy, i udawaj, że Cię nie ma :side: uwielbiam się tak relaksować, albo przy sprzątaniu, kocham patrzeć jak dom staje się czysty.

13 lata 6 miesiąc temu #131781 przez raczek10
NO JA TAK MAM ,ZE NIEDZIELA JEST MOJA MALUCHY Z TATUSIEM DOM POSPRZATANY TYLKO JAKOS MI SIĘ NIC NIE CHCE ALE ZARAZ POGADAM Z WUJKIEM GOOGLE :laugh: TO MOŻE PORADZI COŚ NA TE NUDĘ :side:

13 lata 6 miesiąc temu #131786 przez Marysia27
rozerwij się na stronie mistrzowie.org , uwielbiam tam siedzieć, leję ze śmiechu jak czytam niektóre komentarze, nie ma mocnych, to jedna z moich ulubionych stron :lol:

13 lata 6 miesiąc temu #131817 przez Batmanik
Witam!!!
u nas grzeje jak cholera jest w sloncu tylko 43 stopnie :huh:
wczesnej mamie kazalam jechac po wieniec pogrzebowy tak sie zle czulam ale juz jest oki :woohoo:
co do pieluch to ja mam jeszcze troche rossmanowych ale mam tez sleep&play
a te DADA sie zmienily i to bardzo na lepsze ostatnio ponoc byla promocjia za108 szt po 39,99 ale jak bylam to nic nie widzialam takiego-to chyba wymysl tej mojej dziwnej kolezanki hehe co kiedys o niej pisalam biedne tylko jej dzieci sa:(
ale wiecie dziewczyny ze przed roczkiem nie powinno sie obcinac dzieciom wloskow bo ponoc beda mialy ciezka mowe :dry:
milej niedzieli!!

13 lata 6 miesiąc temu #131849 przez Martuska
To są tylko głupie przesądy ludzi ja w to nie wierzę;) Tak samo nie mozna naszyjnika nosić w ciąży bo dziecko udusi się pępowiną. Ale to nie ma związku z tym wszystkim bo w jaki sposób miało by to wpływać na dziecka mowę? Ja dziś byłam w biedronce i jest super promocja 2 zupki po 125 ml kosztuje 6 zł z hakiem, dwa mleka bebiko 2 plus kaszka 22 zl. Ja kupiłam 6 tych mlek i parę zupek także już mam obkupionego malca;)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka