BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 9 miesiąc temu #140634 przez Martuska
My się lenimy ale zaraz zaczynam porządki sobotnie ;) Miki rozrabiara wstał sam z łóżeczka po szczebelkach ale jestem z niego dumna :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #141098 przez raczek10
witam w ten deszczowy poranek ;) ale cisza na wrzesniu :dry:

Batmaniku jak wizyta ,bo chyba byłaś teraz wszystko oki . U mnie wsio gra tylko ja trochę zmęczona chodze :S

co u was laski :blink:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 9 miesiąc temu #141128 przez Martuska
My wstalismy przed 7 i bylam tak zaspana ze szok nie moglam sobie dac rady, malemu robilam na spiaco mleko i dopiero pozniej sie rozbudzilam. Maly po kupce , teraz szaleje z tatusiem ;)

13 lata 9 miesiąc temu #141181 przez Batmanik
Witam!!!
ja chodze od dwoch dni spiaca wogole nic nie kumam:(
na wizycie wszystko oki tyle ze dzidzia pokazala sie ale lekarz powiedzial ze nie widac bo obraz jest nie wyrazny bo mam za duzo tkanki tluszczowej :side: ale mysle ze 27tego na 4D bedzie widac dokladnie co ma miedzy nozkami:)
hi hi a mojemu napisalam ze chlopak hehe gdybyscie widzialy jego reakcjie hi hi ja tez nie widzialam ale pewnie sie nie cieszyl wywnioskowalam to z tego co napisal:)
u nas zimno jak cholera:(
milej niedzieli!!!

13 lata 9 miesiąc temu #141435 przez Martuska
Wiecie co no straszne pustki na forum jeszcze nigdy odkąd tu jestem nie było tak:( Zbierzmy się Laski w garść i napiszmy chociaż raz dziennie co u każdej słychać;) Marysiu gdzie Ty się podziewasz? Mika jak w pracy? Lola pewnie sie wygrzewa na słoneczku z Małym. :laugh: :laugh: A ja idę dziś pierwszy dzień do pracy :blush:

13 lata 9 miesiąc temu #142702 przez Batmanik
Witam!!
ale tu cisza...
Marysi to chyba komp padl a Raczek spolka w pracy:)
a ja kupilam pieluszki z biedronki i niestety ma po nich jakies wokol jajek chrostki:( ale za to przekonalam sie do husteczek z biedronki bo kiedys kupilam na promocji to az z nich cieklo.. a teraz rewelacjia a z pieluchami jestesmy dalej w kropce...bo jak nigdy nie bylo problemu to teraz jest...bo sleep&play w nocy nie wytrzymuja , biedronkowe wytrzymuja( dzis sie przesiusial tylko) ale mu cos wyskoczylo( jak byl maly po dadzie nic nie mial i moglam kazde pieluchy stosowac) co wiecej teraz przebieram go co 2 godz bo tylko sie z sika i od razu marudzi - jaki delikatny jest jak dziewczynka:))
oj u nas zimno od soboty:(
Raczek a jak tam Jasio zdrowy??
halooo dziewczyny?????

13 lata 9 miesiąc temu #142728 przez Lola84
no hej wkońcu chwila na poczytanie :) my wkońcu się szykujemy do chrzcin i kurcze nie wiem co mu kupic do ubrania i wogóle :( mamy już 6 zębów :) co do pogody to ostantio nie za ciekawie u nas z tą pogodą się zrobiło niestety w międzyczasie obciełam włosy pofarbowałam i zrobiłam generalne porządki w swojej szafie i przeszłam na dietę a zaraz muszę uspać tego smrodzika mojego bo już zaczyna marudzić więc istnieje nadzieja że jeszcze dzisiaj tu zajrzę :)

13 lata 9 miesiąc temu #142733 przez Batmanik
Lola jak swietnie ze zajrzalas:)) ale fajnie my juz chrzciny mamy za soba i to byl grudzien wiec z ubrankami az takiego szalenstwa nie bylo...
moj tez juz spi ale dal dzisiaj czadu- skad on tyle sily bierze- ja tyle potzrebuje teraz spokoju i wypoczynku przede wszytskim a taki lobuz z niego:)) ale jak mowi MAMA - wszystko tym wynagradza mi:))
ooo cho cho ale zmiana w Twoim zyciu wszystko na raz:)) zagladaj do nas czesciej:))

13 lata 9 miesiąc temu #142799 przez Martuska
Witam dziewczyny!
Mój Mały też już padł i śpi jak zawsze miał tyle energii ale dziś już za dużo tego wszystkiego było :( Ja po drugim dniu w pracy i nawet fajnie ale kadrowa jest zajeb...stą świnią!!! Dziś miałam podpisać umowę i spóźniłam się przez ojca do pracy 5 minut wchodzę do niej mówię dzień dobry słodziutkim tonem a ta wiedźma mi odpowiada do widzenia takim tonem jakbym jej całą rodzinę wymordowała;/ Ale co tam grunt żeby pieniążki czerpać z pracy, a pracuję od 16:30 do 19:30 i nie jest źle. Miałam się pytać Batmanik gdzie Ty masz tą swoją pracę bo jak w Świdicy to mogłabyś kiedyś zawitać do mnie bo ze Świdnicy jest blisko ;)
Lecę spać bo K. dziś po 24 do domu dopiero wróci bo ma jakieś liczenie towaru. Buziaki słodziaki ;***

13 lata 9 miesiąc temu #142804 przez Batmanik
nie ja w klodzku pracuje...
to kadrowa Ci sie trafila fest- jak w prosto w serce jest takka kadrow- jak ogladacie to bedziecie wiedzialy bo ja nawet zapomnialam jak sie nazywa w tym filmie- bo tak to gra ja chyba agata kulesza???
ale co tam jak nie masz z kadrowa do czynienia na codzien to najwazniejsze ze kasa bedzie...

13 lata 9 miesiąc temu #142809 przez Martuska
Nio strasznie niemiłe babsko no ale cóż tam każdy wyżej postawiony traktuje Cię jak śmiecia, ciekawe czy jakby wiedziała że jestem córką komendanta policji tak samo by mnie potraktowała ;/;/ Ona jest śmieciem , zobaczymy jak kiedyś po studiach będę i przyjdzie do mnie zrobić sobie sztuczną szczękę to jej zrobię sztuczną szczękę ale na mózgu ...

13 lata 9 miesiąc temu #142811 przez Batmanik
ojoj to wspolczuje jej jak kiedys trafi na Ciebie;)

13 lata 9 miesiąc temu #142818 przez Martuska
Ja też jej współczuję ale no coż zemsta jest słodka! Idę spać bo zaraz padnę naprawdę ;( A jutro jeszcze brata pilnuję bo ma zakończenie roku szkolnego a rodzice w pracy... Także do jutra

13 lata 9 miesiąc temu #142825 przez raczek10
hej laseczki no ja wczoraj psota napisałam i wysłałam ale mi error wyskoczył i dupa nie mogłam wejść ,żeby coś napisać a się wkurzyłam . U nas oki Jasiu był oki ale dzisiaj znowu katarek ale to u niego norma . Moje dziecka samo stoi i to jakiś czas i próbuje dawać pierwsze kroki. ja chodzę trochę zmęczona ale nie jest źle . trochę was poczytałam ale potem nadrobię obiecuje

milego wieczoru i do jutra

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 9 miesiąc temu #142828 przez Batmanik
moj to dopiero 2 razy sam stanal ale my nie mamy takich mebli zeby on mogl zlapac sie dobrze i stanac sam -mylse zejakby siedzial w lozeczku to dawno by wstawal ale tutaj mam kojec:( a jak go sie za rece prowadza to smiga ladnie:)a w chodziku to nie wspomne jak zasuwa rozpedza sie i podnosi nogi i przed siebie sunie:)
ach moze jasiowi wkoncu przejdzie i nie bedzie mial katarku ale widocznie to alergia...
moj skonczyl prace zaraz chwilke popiszemy i tez uciekam spac o Igor sie juz kreci- on chyba nigdy nocy nie przespi:(
milej nocki papa

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka