BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 6 miesiąc temu #142837 przez martela89
Batmanik napisał:

nie ja w klodzku pracuje...
to kadrowa Ci sie trafila fest- jak w prosto w serce jest takka kadrow- jak ogladacie to bedziecie wiedzialy bo ja nawet zapomnialam jak sie nazywa w tym filmie- bo tak to gra ja chyba agata kulesza???
ale co tam jak nie masz z kadrowa do czynienia na codzien to najwazniejsze ze kasa bedzie...

Ja mam do kłodzka 50km :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #142840 przez Batmanik
ooo kurcze ja mam 25km do klodzka ale widze ze Ty z nysy jestes:) ale super bo ja z pod zabkowic slakich jestem:) do nysy nie raz zagladam do tego komisu dzieciecego:)

13 lata 6 miesiąc temu #142843 przez martela89
Batmanik napisał:

ooo kurcze ja mam 25km do klodzka ale widze ze Ty z nysy jestes:) ale super bo ja z pod zabkowic slakich jestem:) do nysy nie raz zagladam do tego komisu dzieciecego:)

Kurde to możemy się kiedyś zdzwonić :)
ale fajnie by było :)

13 lata 6 miesiąc temu #142846 przez Batmanik
no dokladnie i patrz jaki swiat maly:))

13 lata 6 miesiąc temu #142847 przez martela89
Wysłałam Ci wiadomość na priv :)

13 lata 6 miesiąc temu #142851 przez Batmanik
Martela wlasnie Ci odpisalam i to super ze jestes z moich okolic:)) a bylas moze na usg bioderek?? mozna zrobic gdzies w nysie??

13 lata 6 miesiąc temu #142949 przez Martuska
Batmanik my też możemy się kiedyś zgadać bo nie mamy daleko ;)

13 lata 6 miesiąc temu #143370 przez raczek10
witam . oh jak dobrze ,że mi wszystko fajnie dzisiaj chodzi :laugh: a nie jakieś errory :angry:

my juz po zarobku i sezon truskawki zamknięty i czekamy na jagodę :woohoo:

co u was ,bo tu ciszaaaa ;)
a ja pękam z dumy ,bo mój JASIU zaczyna chodzić :lol: i sam potrafi z podłogi wstać :lol: a jeszcze nie dawno był taki malutki :ohmy:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 6 miesiąc temu #143377 przez martela89
Batmanik napisał:

Martela wlasnie Ci odpisalam i to super ze jestes z moich okolic:)) a bylas moze na usg bioderek?? mozna zrobic gdzies w nysie??

Tak ale ja robiłam prywatnie.

13 lata 6 miesiąc temu #143381 przez Batmanik
Witam!!!
kurcze bo mi ortopeda juz w lutym mowil zebym poszla ale nie bylam wtedy z malym na wizycie a z siostra i przy okazji mi o tym powiedzial bo zaden pediatra mi nic o tym nie mowil i problemu zadnego tez nie mamy ale moze dla swietego spokoju mozna bylo by sprawdzic- bo ja nic na ten temat nie moglam znalesc na necie ani gdzie esie udac:(
oj Raczek to tylko patrzec a juz bedzie Jasio smigal - moj tak jak pisalam narazie probuje wstawac najlepiej mu to w wannie wychodzi bo tak to nie ma sie czego chwycic i ladnie
chodzi jak sie go za rece prowadza...a dzis niby juz byl spiacy po kapaniu a z kolan uciekal wiec dalam go do kojca i mowie placz ile w lezie skoro nie chcesz spac (ale oczy juz tarl) a na rekach mi sie szarpiesz i skaczesz i cala posniniaczona chodze :angry:
oj u nas duchota nadal:(
ja dzis caly dzien na zakupach i teraz padam juz:(

13 lata 5 miesiąc temu #143496 przez Martuska
Mój Miki juz caly czas stoi w lozeczku nie moze wylezec i wstaje i skacze ;) My dzis jedziemy do mojej tesciowki i babuni cudownej;/ krzyska wiec z ta druga bedzie problem bo jest strasznie problemowa kobieta ale no cooooz .... Miki ma juz 6 zabkow , wyszla mu dolna lewa dwojka. przed chwila moj smyk jadl kisiel a wcinal az mu sie uszka trzesly :laugh: pozniej napisze pod wieczor Laseczki

13 lata 5 miesiąc temu #144006 przez raczek10
witam , ale u nas tu cicho :( u nas po staremu ale jakąś nerwówke przechodzę :angry: dzisiaj jadę łatwi c sobie prace za granicą :dry:wiem ,że powiecie ,że jestem szurnięta ale nie mam innego wyj scia . z kasa cienko u nas a moj w pracy kokosów nie zarabia a i na wypłate trzeba czekac i jeszcze opieprzy ,że grosze zostaną :angry: a wiecie jak jest wydatki rosna a ja się boje zimy ,ze bez kasy będziemy i tylko na wychowawczym . a moj jak na stolice pojedzie to tez będzie cienizna :(

no sama nie wiem co mam robić i mam nadzieje ,że dzisiaj coś załatwie albo dla mnie albo dla mego . :huh: mojemu umowA o prace w sierpniu się kończy ,to i tak nie wie czy zostanie w tej firmie ,bo nawet za urlopy mu nie chcą płacić dziady jedne :angry:

trzymajcie kciuki ,żebym coś załatwiła ,bo inaczej krucho z nami :dry:

a i mój Jasieniek ma ząbka 3 na dole :)
Martuska jak praca no i gratki dla MIKIEGO :)

Batmaniku co u was jak sie sprawy maja twój juz wrócił pewnie :) sorki jak cos kręce ale poczytałam tylko troche :blink:

MARYSIU wracaj do nas ,bo bez ciebie pusto :(

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 5 miesiąc temu #144046 przez Martuska
A u mnie w pracy ok wszystko szybko leci mi czas, bo od 16:30 jestem do 19#0 albbo do 20 zależy jak robota ale super bo 3, 3.5 godzinki i mam free... ;) Na początku jak przychodzę muszę sprawdzić towar czy nie jest uszkodzony, później idę na magazyn jak sa jakieś niedociągnięcia w towarze a później to już przychodzi kierowca i dyktuje mu zestawienie co klienci zamówili a on pakuje ten towar do skrzynek. Później idę dać zestawienie do druku i idę na inną trasę pomagac w pakowaniu... Praca nie jest zła i dobrze płacą bardzo się cieszę że załatwiłam sobie tą pracę bo łatwo bedzie mi pogodzić pracę ze studiami. A u nas niezły zapieprz w domu bo porządki robimy i właśnie zbiorę się za odkurzanie i mycie podłóg a Miki myślę że mi pomoże czyli nie będzie przeszkadzał :P :laugh: Do później laseczki :kiss: :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #144167 przez Batmanik
Witam!!!
no niestety Raczku jak mus to mus moj nawet nie chce pracowac w Polsce bo albo trzeba sie upominac o wlasna kase albo grosze daja:(
moj dopiero jutro w nocy bedzie i zjezdza na tydz z czego nie za bardzo jestem zadowolona bo nie mieszkami sami tylko z tym babsztylem :angry:
ja dzis chodze poddenerwowana cos a wogole pada juz u nas dzis po raz kolejny:(
a wybralam sie na strych bo kiedys spakowalam komplecik chlopiecy na lato nowy bo stwierdzilam za w lato bedzie za maly i jak zaczelam grzebac w tych kartonach to w jednym mysz byla i wciala mi ciuszki te malutkie chyba z 5 :angry: a jedne byly moje ulubione :( ale trudno skoro do tego damego kartonu schowalam herbatke na laktacjie :side:
Raczku daj znac co zalatwilas...
milego popoludnia!!

13 lata 5 miesiąc temu #144314 przez Martuska
Ja już po pracy, mójmniejszy FACET przywitał mnie niemiłosiernym płaczem ale jak zobaczył mamusię i poszedł do mnie na ręce od razu się uspokoił :laugh: Alei tak jest strasznie marudny i bardzo wielki mam problem z jego zaśnięciem na noc... Teraz już od około godziny leży w łóżeczku a ja z nim walczę, ukąpię go może zmeczy się i pójdzie spać bo dziś nie miałam w planie plumkania go. Miłego wieczorka ;*

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka