- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
rano mialam napisac ale zebralam sie na zakupy i sie wkurzylam z leksza bo byly wczoraj w biedronce akcesoria kuchenne na stojaku ktorych nie wzielam a dzis nie bylo ale trudno zawsze gdzies mozna kupic ale ja dzis nie mam czasu bo wybieralam sie juz na zakupy a przyszla sasiadka i tak godz do tylu a teraz czekam na tego fachmistrza chyba bedzie 3-4...kuchnia fajna sprawa ale moja w 100proc bedzie gotowa za jekies 2 mies jak moj wroci ale bedzie:)
Marysiu a gdzie Ty masz balagan na zdjeciach nie widac??? chyba nie wiesz co to znaczy balagan wiec zapraszam do mnie szczegolnie teraz jak bede miala kuchnie nie dokonczona a zabawki malego w kartonach i wogole ale czekam az wroci siostra to zajmie sie malym a ja to ogarne chyba...
Gratuluje Waszym chlopcom postepow!!!
moj chodzi ale za rece a tak to sie jeszcze boi ale mam nadzieje ze juz nie dlugo zacznie smigac bo mi rece opadaja:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Kochane, to co na zdjęciu dla NORMALNEGO człowieka to nie bałagan, ale ja mam pedantyczną naturę i boli mnie taki widok, w domu na błysk ogarniam rano i ok 22-23, bo boli mnie sama myśl, że rano wstanę i będzie burdel... oprócz tego sprzątam na bieżąco w ciągu dnia. W ogóle to sprzątam przez większość swego życia, taki już ze mnie typ człowieka Właśnie obudził mi się Bartek po 30 min snu, od razu z rykiem, bo jak się nie wyśpi, to później jest już nie do życia Na drugim spacerze pozbierałam małemu jagód, będzie na 2 słoiczki kompociku, bo jagody już przetrzebione, i uzbieranie ich zajęło mi dobrą godzinę ale, czego się robi. Mamuśki, nie od dziś wiadomo, że każde dziecko rozwija się we własnym tempie, więc i za chwilę będziecie umierać ze strachu, jak chłopaki zaczną się puszczać mebli. A na wcześniaki, to trzeba brać już konkretną poprawkę
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wczoraj ledwo wyslalam posta i juz byl koles i siedzial do 20 i dzis bedzie konczyl
moj tez jest okropny dzis mial atak placzu 10 min co mu sie nigdy nie zdarzalo porazka jakas i moja cierpliwosc sie skonczyla na tym
Marysiu to mialas z Bartochem hehe chyba dobre jak nie chcial oddac:) moj wczoraj kamyka wepchal do buzi
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na dobrą sprawę gdyby dzieciaki to zjadły- karmę, kamyk czy coś tam podobnego- to wielkiego dramatu może by i nie było, ale nie daj Boże, żeby tym się zachłysnęły czy poraniły To tak jak w pewnej anegdocie: jak pierwsze dziecko połknie monetę, to matka dzwoni na pogotowie i domaga się prześwietlenia, jak drugie dziecko połknie monetę, to matka "czeka" na nią aż wyjdzie z drugiej strony, a trzeciemu dziecku odlicza od kieszonkowegoMarysiu to mialas z Bartochem hehe chyba dobre jak nie chcial oddac:) moj wczoraj kamyka wepchal do buzi
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
ale tekst super kiedyś Monia na sierpniu cały tekścik napisała jak to wlasnie jest z tymi dziecmi
my dzisiaj juz po zarobku i 115 zł wpadło a jutro znowu las i tak w kółko . czasem chce z wami tu posiedziec ale padam jak mucha . zmykam ,bo moje czwarte mnie woła pa do pózniej
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i chumorek dopisuje bo mam swoja wlasna kuchnie:))))
ale kolacyjke juz sobie zjadlam robiona w mojej kuchni i byla pyszna:))
a moj nie polknal kamienia tylko wzial do buzi;)
ach padam a moj maly tylko rece i rece a jak go odlozylam do zabawek mial 10 min atak placzu i musze z nim sie przemeczyyc ale wyglada na to ze mu 2 zeby gorne na raz ida i chyba dolne ale jakos damy rade:(
niuniek spi mialam posprzatac ale kregoslup daje mi dzis we znaki wiec jutro porobie...
milej nocki bo juz mi sie oczy zamykaja
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Batmanik, nówka kuchnia, to moje największe marzenie odnośnie zmian w moim mieszkaniu, na pewno cokolwiek nie zrobisz, to smakuje wyśmienicie, we własnej pięknej kuchni, bez wścibskiego oka teściówki...
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co prawda nie umiem gotowac ale lubie:)
ja nie wiem jak jest przy 4 i chyba nie chce wiedziec i musze mojemu wybic z glowy nawet 3cie dziecko- choc moze za pare lat jak lobuzy te pojda do szkloy to chcialabym takie malenstwo ale znow trzebabylo by 2ke zeby mialo sie z kim bawic
ale tak jak ja teraz 24 godz na dobe z dzieckiem jest przeginka ale daje rade jeszcze- zobaczymy jak dlugo hehe
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aj tam mam chwile jak spi:) to wtedy mam czas porobic chyba ze pozwoli mi wczesniej cos zrobic to wtedy tez odpoczywam przy forum jak on spi
a juz wszystko mamy opanowane co i jak i kiedy robic- dajemy rade hehe
a pisalam Wam jak mi pod biedronka odjechal tym wozkiem na zakupy i pajac maly nie krzyczal tylko jakas kobitka go zlapala dwa auta obok juz byl a ja akurat tel w aucie szukalam a niby parking prosty:)\
uciekam lulki jutro zagladne napewno!!!
milej nocki!!!