BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 5 miesiąc temu #152898 przez Marysia27
Mały uciekinier :lol: :lol: :lol: dobrze, że kobitka zwróciła na niego uwagę, że od mamusi mały gałgan odjechał :side: Kochana, czyli pieczesz o jedno ciasto więcej niż ja :lol: Dobrej nocy dziewuszki, odpoczywajcie przed jutrem :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #152906 przez raczek10
Cześć kobitki :)
A teraz trochę sielanki :lol:

To moje pierwsze dziecko

A to moje czwarte :P

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #153000 przez Martuska
Ale piękne masz dzieciaki Raczku;)
Ja to się boję czy nie zaciążyłam bo biorę normalnie cały czas tabletki ale zmieniałam na inne i dziś jest 4 dzień odstawienia i nie mam żadnego krwawienia ;/ Będzie lipa coś tak czuję w powietrzu...że będę miała pecha;/ Wczoraj już myślałam że dostałam ale fałszywy alarm no a teraz czekam jeszcze parę dni i pędzę do ginka

13 lata 5 miesiąc temu #153053 przez Batmanik
Witam!!!
my po nie przespanej nocy :( chyba na te zeby- byle szybko mu przeszlo :dry:
Raczku dzieci super!!
moj moze zaraz pojdzie spac to skoncze ukladac wczoraj nie dalam rady juz a mam gdzies i tak nikt nie przychodzi a jak ktos przyjdzie niech sie buja wkoncu zostalam sama z dzieckiem ii remontem na glowwie :P
Martuska moze nie bedzie tak zle moze cos sie poprzestawialo tylko...
a ja w przyszlym tyg bede miala moja siostre wkoncu spowrotem hehe ale na nia liczyc nie moge bo ma tu kolezanke akurat jest na wakacjach tu na wsi u taty wiec juz monika sie zapowiedziala ze bedzie tu i mam jej namiot rozlozyc hehe a zraz smiga na kolonie
jak jest to mnie monia drazni za jej glupie myslenie ale juz jej od 25tego czerwca nie ma i mi sie teskni za nia bo teraz jest w belgii u siostry...
a dziewczyny kupilam hugisy w biedronce i sa git!!!a husteczki z dady jak otworzylam paczke byly oki a teraz sa tak mokre ze ho ho :( tez tak trafilyscie czy tylko ja tam mam bo wzielam te fioletowe???
a musze sie dowiedziec bo ponoc dzoiewczynek nie mozna wycierac husteczkami nawilzajacymi bo moga dostac zapalenie pecherza :huh:

13 lata 5 miesiąc temu #153287 przez Martuska
Dziewczyny jednak z tą ciążą to fałszywy alarm dostałam cioteczkę na szczęście bo nie wiem co by było;( Ja dziś robię spaghetti ale coś nie mogę się za nie wziąć po drugie Mały marudzi dzisiaj jakiś taki ma dzień że wszystko robi na złość nie chciał mi jeść zupki zamykał buzię jak nie on normalnie... no i udaje że się dławi ale to cwana bestia!
Koleżanka mi dziś napisała że jest jakiś interes którym mogłabym być zainteresowana ale o jaką branżę może chodzić to nie mam pojęcia !! Ciekawość mnie zrzera :angry: Idę się wziąć za te spaghetti bo zaraz do pracy trzeba będzie lecieć

13 lata 5 miesiąc temu #153375 przez Marysia27
U nas noc też byłą do d**y, mały kręcił się i kopał mnie, jakby miał owsiki :angry: Co lepsze muszę jutro z samego rana jechać 100 km do Szczecina, do dziekanatu, bo moi szwagrowie zostawili mi na głowie sprawę ich studiów i zawinęli się na sezon, a ja jak ta potłuczona dzwonię załatwiam, i jeszcze koniec końców muszę osobiście jechać, bo ani jeden, ani drugi nie przeczytali regulaminu składania papierów, i wysłali odpis notarialny dokumentu, a nie oryginał :angry: Matołki, oni siedzą nad morzem i mają to w dupie, a jak mi choć dziękuję nie powiedzą, to im nogi z dupy powyrywam :ohmy:
Martuska, ja też mam stresa, jak się spóźnia, a u mnie teraz tak jest dziwnie, że każda miesiączka przychodzi ok 4-7 dni później niż każda poprzednia. Nie biorę tabsów, i za każdym razem myślę, czy to "awaria systemu" czy może mała Marysia :blink:
Batmanik, z siostrami też tak mam- jak są u mnie dłużej to wkuźwiają, a jak nie ma to tęsknimy :) akurat w niedziel przyjeżdżają siostry z rodzicami i moim dziadkiem, więc mam święto lasu, i już dwa słoiki zakwasu na żur od poniedziałku stoją, bo to sztandarowe danie w mojej rodzinie.
Raczek, jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to moje skojarzenie = Raczek wygląda jak nastolatka :side: :lol: resztę doczytałam pod zdjęciem :woohoo: a synalek słodziuchny :kiss: Dziołcha też jak się patrzy, a gdzie reszta dzieci? taka to sprawiedliwość :P

13 lata 5 miesiąc temu #153572 przez Batmanik
Marysiu ja tez myslalam ze to Raczek ale dobrze ze dala podpis hehe :side:
moj juz lulka dalam mu czopka i zobacze jak minie noc dzisiejsza
z wieczora wyszlam z nim na ogrod a tu ranczo jest kury psy koty koza i prowadzalam go za rece a ten ledwo chodzi za rece a biegl doslownie za psem :))a ja z tym brzucholem za nim:)
wesolo bedzie juz byla jedna pobudka:( ciekawe co bedzie dalej :unsure:
robie liste na zakupy i smigam bede korzystac poki moge:)
milej nocki!!!

13 lata 5 miesiąc temu #153714 przez Marysia27
A ja jutro na Szczecin, a się troszku nałoiłam Jackiem Danielsem, to moja ulubiona whisky,dobrze że Marcin zajmie się małym, bo ja nie podołam, jutro 5.30 pobudka, ob y m dała radę... :side: Dobrej nocki mamuśki :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #153852 przez Martuska
Marysiu to w jaki sposób się zabezpieczacie? Spirala czy plastry a może metoda gumka gumka;)? Ja tam nie będę ryzykować bo nie dałabym sobie rady pieniężnie z dwójką nie mamowy więc posłusznie łykam tabsy. Wczoraj mnie K. tak tragicznie wkurzył że szok po pierwsze zmienił konto w banku i wypłata wpływa na inne konto do którego ja nie mam dostępu( ale z tym to sama sobie troche zawiniłam bo wycofałam go jako pełnomocnika w moim koncie i przez 2 miechy mu wyliczałam kasę a on nie miał do niej dostępu) a po drugie stwierdził wczoraj że mogę przestać łykać tabsy bo on chce mieć małą dziewczynkę....;/ No ja pierdzielę o 12 lat młodsza jestem od niego ale jaka rożnica jest niesamowita... Ja całkiem poważnie podchodzę do życia myślę logicznie że nas na to nie stać a on żyje chwilą;/ Gdyby był inny to on by rozporządzał kasą ale jak on ciągle podbiera i ciągle wydaje a później nie mamy na jedzenie to niech się nie dziwi. Co do Mikołajka to jest wiercipięta straszny pełza jak szalony i już ostatnio nawet się puścił chodzika i stał sam parę sekund;) Teraz sobie smacznie śpi a jak się obudzi to się wybieramy do galerii pochodzić :P

13 lata 5 miesiąc temu #153891 przez Batmanik
Witam!!!
Marysiu ale napisac dalas rade hehe
My mamy kazdy swoja kase ale moj mi doklada do interesu hehe a dzis mnie wkurzyl bo mial mi wyslac kase i dzis pyta wyslac Ci czy masz?? :angry: odpisalam mu ze dam se rade a jak nie to wezme sobie od siostry :silly: niech sie buja gamon wkurzyl mnie wczoraj pajac jeden...
za wozek tez nakrzyczal a kase wyslal nawet nic nie powiedzial dopoki sama konta nie sprawdzilam i skaplam sie dopiero po jakims tyg :)
a propo mojej siostry miala wczoraj atak migreny i wymiotowala z lozka wstac nie mogla dobrze ze ta mlodsza u niej jest to dzieckiem sie zajela no i lekarze jej powiedzieli ze ma tak silna migrene ze moze dojsc do paralizu :( dzieki Bogu ze Monia jej pomogla ale ona juz za tydz wraca i Marta bedzie sama bo szwagier w pracy a Marta jest taka ze nikogo o pomoc nie poprosi,kiedys miala do dentysty a szwagier nie mogl sie z pracy wyrwac to zamiast zadz do kolezanki zeby zostala z Alankiem to nie poszla :angry: mam nadzieje ze wkoncu zmadrzeje :(
a co tam u Was????
Martuska apropo dzieci moj zawsze chcial wiecej niz 1 a jak mu ostanio powiedzialam ze dwojka i koniec tbo mozemy zrobic tylko dwa pokoje dla dzieci to zapytal dlaczego tak mowie :S

13 lata 5 miesiąc temu #154123 przez Martuska
Mój Krzysiek to chciałby jeszcze dziewczynkę no ale cóż jak wyjdzie nastepnym razem za "x" lat chłopiec to już więcej nie będziemy próbować bo finansowo porażka będzie...

13 lata 5 miesiąc temu #154125 przez raczek10

13 lata 5 miesiąc temu #154135 przez raczek10
a tak w temacie .to tym chłopom równo w dekiel bije :angry: u nas na razie spokój tylko nie wiem jak długo :( z kasa cienko z reszta jak zawsze :angry: ale jak znowu jakies wydatki będa to znowu się zacznie . Ja czekam na telefon od gościa kiedy mam wyjazd . a moje dzieciaczki nr 2 i 3 to wam pokarze ale musze jakies nowe fotki zrobic . powiem Asi to moze jutro coś sobie pyknie :laugh:

ja mam czwóreczkę i nie wyobrażam sobie bez nich życia choć lekko nie jest :dry: ale za to sa też plusy :lol:
dzieci to ja zawsze chciałam miec 3 ale dostałam promocje na Jasia :lol:

a co u was :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #154164 przez Marysia27
Raczku jaki z niego słodki zasuwajek, jak tornado się rzucił Twoim kierunku, czekam, kiedy Bartocha tez mnie tak zachwyci :lol: Masakra jestem taka zmęczona nie załatwiłam dziś wszystkiego, bo te morony nie doczytały że opinia lekarska na studia musi być od lekarza medycyny pracy a nie rodzinnego :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: Teściowa dziś to załatwiła na gwałt, a ja jutro zabieram się z rodzicami na Szczecin, przenocuję u siory, a z samego rana uderzam na uczelnię z kompletem poprawionych dokumentów. A w ogóle, to mało się nie poryczałam w Szczecinie, na uczelni, tak tęsknie za tym miastem, że z dnia na dzień Gryfice wydają mi się coraz bardziej zapadłą dziurą. :angry: Ja po prostu oddycham Szczecinem, gdy tam jestem, tam mam przyjaciół i ukochane miejsca, a tu kredyt mieszkaniowy i poczucie popełnionego błędu :angry: :X :pinch:
Wracając do forum, tak Batmaniku dałam radę napisać , bo mam program który podkreśla błędy napisane i klikałam tylko na poprawne wyrazy, a co lepsze rzuciłam imieniem męża, czego miałam nie robić. Po pijaku nie wszystko idzie zgodnie z planem :blush:
I na sam koniec, bo padam na pysk- Martuska, u nas albo gumki albo stosunek przerywany w dniach niepłodnych. Chcemy za rok, dwa postarać się o Mańkę, i nie chcę brać tabsów :S Dobranoc dziewuchy, na inne wątki nawet nie wchodzę, ledwie widzę na oczy... Buiaki dla Was :kiss:

13 lata 5 miesiąc temu #154165 przez raczek10
oj szybko te nasze chłopaki nam porosną :laugh:

Marysiu śmigaj spać ja to też już zmykam ;) zaległości w czytaniu miałam ale już ogarnełam nasz wątek :blink:

dobrej nocy :)

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka