- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
dzisiaj sie wyspałam i JASIU już nie płakał w nocy
a tak to po staremu . Batmaniku widzisz jak to jest ty masz tesciówke która che sie malym zajmować a mnie by taka babcia się przydała choc 1 dzien w tygodniu bo moja tesciowa daleko mieszka a mama moja juz nie da rady
do póżniej
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Zapracowana to swoją drogą ale też dlatego mnie nie ma bo Mikołaj strasznie rozwrzeszczany przez ostatnie 2-3 dni masakra ja już nie daję rady;/ Tragedia z nim jest nie chce zasypiać ani w ciągu dnia ani pod wieczór... Czuję się jak wyrodna matka dziś jak płakał w wózku to już nie podchodziłam nawet bo co bym nie zrobiła to on i tak płakał no i krzyczałam na niego i tak mu scisnelam policzki dłońmi i jak go brałam na ręcę to tak go z podmuchem podniosłam do dupy ze mnie matka nie nadaję się;/ ;(((( Jak wkońcu usnął to co parę oddechów tak ciężko całym ciałkiem oddycha jak mogłam do czegoś takiego doprowadzić żeby moje dziecko miało taką reakcję na moje zachowanie
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
PO PIERWSZE DAJE KOZIE PIC Z GARNKA W KTORYM PRZEWAZNIE ZIEMNIAKI SIE GOTUJE( JAK TO ZOBACZYLAM PRZESTALAM JADAC TU)
PO DRUGIE MYJE RECE W DESZCZOWCE-W LATO.A W ZIME DAJE GARNEK POD KRAN I TAM WODA KAPIE DLA KUR CZY KOZY I ONA TAM PLUCZE RECE A DODAM ZE TAM KOTY MARDY MACZA ZE NIE POWIEM ZE PODCHODZA I KRAN OBLIZUJE PRZY OKAZJI ( ZRESZTA WSZEDZIE ICH PELNO I NA STOLE I NA MEBLACH A JAK SIE JE TO OMAL DO BUZI NIE WSKOCZA)
PO TRZECIE JAK BRALA IGORA NA GODZ PRZED KAPANIEM TO WRACAL TAK CZYSTY ZE PORAZKA NA CIUSZKACH MIAL BRUDNE SLADY OD RAK....
I TAK MOGLABYM WYMIENIAC I WYMIENIAC
A DZIS BABCIA NAWET W PIECU NIE ROZPALILA ZEBYM MOGLA WYKAPAC DZIECKO( ZRESZTA TO JUZ NIE PIERWSZY RAZ) I DZIS PRZYTARGALAM Z LAZIENKI WANIENKE I GRZALAM WODE W GARNKU...
OJ MARTUSKA WIADOMO ZE TAKI RZECZY SIE NIE CHWALI ALE CZASAMI PUSZCZA NERWY- MOJ DOSTAL PARE RAZY PRZEZ PAMPERSA ALE NIE Z POWODU ZE PLAKAL BO GO COS BOLALO TYLKO BYL SAM Z SIEBIE NIE DOBRY....
RACZKU GRATULUJEMY ZABKA!!!!
A U NAS BEDZIE KOLEJNY- JUZ GO WIDAC MALO CO MU ZOSTALO DO PRZEBICIA SIE I ULGA ZNOW BEDZIE NA JAKIS CZAS...BO JAK MU DOLNE JEDYNKI WYSZLY W KWIETNIU TO JEDNA PO DRUGIEJ I TERAZ GORNE POJDA JEDNA PO DRUGIEJ A CO DALEJ SIE OKAZE...
ACH KIEDYS SIOSTRA BYLA U POLSKIEJ LEKARKI W BELGII I PONOC JEST TAK ZE JAK NP IGOR MA 8 MIESIECY TO ODEJMUJE SIE 7 I WYCHODZI 1 CZYLI POWINIEN MIEC 1 ZABEK
I PO TROCHU JEST W TYM RACJI BO MOJ MA 10TY MIESIAC ODJAC 7 WYCHODZI 3 I TAK MA 3 PERELKI....
MILEJ NOCKI!!!
JA RANO NA WIZYTE SMIGAM:)
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuska jesteś super mamusia i nic sie nie przejmuj przecież my tylko ludźmi jesteśmy a w żyłach płynie krew nie woda . Ja staram się swoje emocje przy dzieciach wyciszać ,bo one to szybko wyczuwają a szczególnie JASIEK i jak ktoś w domu coś głośniej powie to on zaczyna płakać . więc więcej luzu a będzie oki . JA też nerwowa jestem i jak mnie moje dziewczyny wkurzą to oj czasem niecenzuralne słowa się posypią a w dupe to im nie dam bo już duże
Głowa do góry będzie oki. Ja mam ich 4-oro i swego jako 5-te to najwyżej jemu się oberwie .
u mnie wszyscy już śpią tylko ja coś nie mogę
do jutra .
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dokladnie Raczku - moj to dostal wczoraj w tylek ale zaczal sie zmiac bo wedrowal po lozku jak glupi 23cia a ten wstal sobie i do okna zaglada sobie a ja juz ledwo na oczy patrzylam...
a dzis od 6 na nogach juz mam zupke gotowa dla niego ( oczywiscie ja tylko z lozka wstalam to on tez juz na ,,nogach"razem ze mna) bo pozniej wizyta no i musze jechac do pracy wiec musze miec zupke chociaz gotowa....
milego dnia!!!
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a my w środę jedziemy na zarobek na wiśnie więc nie biedzie tak źle
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
Batmanik, masakra jak się czyta o czystości Twojej teściówy- wybacz, ale aż nie dobrze się robi Jak będziesz miała, to wrzuć zdjęcie córy, pochwal się nam kruszynką, chcę Ci trochę pozazdrościć
Gratuluję dziewczynki ząbków, które już wyszły i tych na przebiciu, bo u nas ani widu, ani słychu, ale zachowanie Bartka jest grzeczne, więc nie narzekam
Raczku, wiesz jak ja zbieram wiśnie? jeden do duzi, jeden do kosza Uwielbiam drzem wiśniowy koniecznie z całymi owocami, moja serdeczna koleżanka robi na zimę, i zawsze pamięta żeby choć jeden słoiczek mi przywieść
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pieknie bulo widac ze to dziewczynka:))szkoda ze nie poprosilam zeby zdjecia w 4d nie zrobil a dupa ze mnie ale trudno:)
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny ja własnie się dowiedzialam ,że moge ubiegać sie o dofinansowanie dla mojej córy do książek do 1 gimn. mimo ,że nam dochód przekracza ciekawa jestem tylko ile moga mi zwrócić czy 170 zl czy 270 ale i tak super mam nadzieje ,że sie zalapie choć na te 170 zł . przynajmniej książki bym po części kupila
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuska, ostatnio też tak miałam, po prostu gruczoł się zapchał i taki bonus, nie wyciskaj, poczekaj aż sam się oczyści. A jak się martwisz, to poradź się lekarza... ja -wstyd przyznać- tak drapałam i wyciskałam, że wycisnęłam CAŁY PIEPRZYK!!! po prostu znikł, ale odbudował się sam pieprzyk na nowo, bez bonusa nie polecam czegoś takiego Raczku, mi nie szkoda że nie mam w 3 czy 4 d, bo ja i tak nie oglądam zdjęć, nie wiem czemu, tak mam, i nie miałam szczególnych chęci, żeby wydawać pieniądze, których i tak nie miałam
mam dwie dla mnie dobre wiadomości- moja wypłata to 5100 zł na rękę, więc szał zakupów rozpoczęty
Oraz dziś na spacerze z psem zaczepiła mnie pewna dziewczyna, wyraziła podziw dla mojego psa, ja jej na to że to zwykły kundel, a ona kazała sprawdzić na necie, że to jedna z rzadziej spotykanych ras psów w Polsce HOVAWART, i jak wróciłam do domu, mało z krzesła nie spadłam, bo to nie byle pies z mojego Fokusa IDENTYCZNY!!!
search.babylon.com/imageres.php?iu=http:...ovawart&babsrc=SP_ss
To oryginalny Howavart, a to Fokus
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wypłata fajna więc milych i udanych zakupów życzymy
Martuska ja zwyczajnie poszła bym z tym do lekarza a sama bym tego nie ruszała
Batmaniku ja przyznaje sie bez bicia że przeżywam twoją ciąże razem z tobą i ciesze sie ,że u malutkiej wszystko dobrze a to najważniejsze że wsio oki.
śmigam coś w domu robić do póżniej
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja z kolei za kotami nie przepadam, bo zjadają staruszki po ich śmierci A poza tym dziwnie mruczą, jednego to zrelaksuje, a drugiego rozdrażni, kota nie poklepiesz, nie przyniesie aportu, sztuczkami też się kot nie pochwali Moja mama przygarnęła kota, i wczoraj żaliła się , że Filipek gubi sierść, nawet więcej jak pies mamy Maksio. U niej nawet pies z kotem żyją w zgodzie
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
choć nie ukrywam ,że by się przydało te dofinansowanie to bym dziewczynom trochę słowników kupiła i jeszcze parę gadżetów książkowych
a mój mnie wkurzył wczoraj i dzisiaj z rana przyjecha łszfagier i chce z moim załozyc małą firme ale na razie na dziko no i kasa była by super a ten moj BARAN jeszcze sie zastanawia i trzyma się tego dziadoskiego pracodawcy jak wesz psiego ogona ja mu mówie że ma okazje to niech korzysta a ten swoje no i decyzje zostawilam do podjęcia mu . niech sam decyduje
a moj to całe zycie jest taki niezdecydowany ach jak mnie to w nim drażni
chłop powinien jasno sprawy stawiać co i jak a taen to taka