- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamusia WRZESIEŃ2010
Mamusia WRZESIEŃ2010
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Scribo ergo sum ;) KAF'ka!!!
A Raczek to teraz chyba wiśniowa dziewuszka? coś mi się kojarzy?
Jeśli któraś wybierze się na wakacje nad Bałtyk i zapragnie wędzonych rybek, trzymajcie się z daleka od ryby maślanej- jadłam jej tylko kawałek a
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ,,Rączki malutkie a chwycą Cię za serce na zawsze"
ja dzis jestem nie przytomna a spalam jak niemowle...
a co do ryby to wczoraj robilam na obiad ale babka w sklepie polecila mi przyprawe cytrynowa i tylko nia posypac wiec tak zrobilam pychotak byla mniam mniam...
a mi przyszly meble z czego sie ciesze bo znajac sklep w ktorym pracuje rzadko to sie zdarza ze przyszly po 2 dniach a mialy byc na 4 sierpnia ale cale szczescie ze w kartonach sa do skrecania to jak je odbiore to gdzies upcham bo moj chyba we wrzesniu wroci:(
dzis mnie wlasnie poinformowal...
a bez niego nic nie robie bo zrobilam male przemeblowanie to powiedzial ze tak byc nie moze bo do okna sie nie dojdzie ale co tam uchylic zawsze moge;)
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj smyk spi ja tez z checia leglabym sie kolo niego ale obiadek robie ale jak sie uwine to zadaze jeszcze wskoczyc choc na 15 min:)
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
no i cholerne ogórki robiłam pirze tak brzydko ,bo mam ich juz dośc dzisiaj 30 słoiczków poleciało i 10 zakisiłam
a ty BAATMANIKU tak nie szlej z ta robota i meblami bo ty musisz odpoczywać
spadam bo moj JASIU woła
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Raczku, trochę się człowiek teraz namęczy, ale za to jakie zapasy na zimę, a spróbuj kupić w supermarkecie ogórki, to nie wystarczy że drogie, to jeszcze te kiszone nawozem śmierdzą.
Fajnie, że na wisienkach możesz zarobić, wiadomo, kasy nigdy dosyć, szczególnie przy dzieciakach. Miłego wieczoru mamuśki
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a moj sie zreflektowal wyslal mi kase na urodziny i pewnie dlatego wczoraj czekal z zyczeniami az kasa dojdzie tylko bank dzis zaksiegowal i teraz ja wyszlam na czuba hehe ze tak naskoczylam na niego ale trudno;)
moj smyk juz spi...ja tez zaraz uciekam lulkac jutro mam wizyte mamy z rana bo jade z nia na targ po ogorki i chyba nie tchne nawet mizerii przez miesiac;)
milej nocki!!!
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Dziś do pracy przyjęła się dziewczyna której dzieciątko razem z moim lezało na oddziale w jednym pokoju tyle że ta mała nie miała tak dużo szczęścia ponieważ urodziła się mając 700 gram. Rozmawiałam z nią i mówi że jej mała ma roczek i waży 6 kg masakra biedulka Ale myślę że nadgoni z wagą
BATMANIK SPÓŹNIONE ALE SZCZERE ŻYCZENIA ZDRÓWKA ZDRÓWKA I JESZCZE RAZ ZDRÓWKA NO I RADOŚCI Z ŻYCIA PRZEDE WSZYSTKIM BO TO JEST NAJWAŻNIEJSZE!! A W TWOIM STANIE SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA
Ja dziś z Małym dwa razy się ległam w ciągu dnia i powiem Wam że jestem wyspana za wszystkie czasy a mój Miki taki mamin synek się robi że tylko jak zobaczy mamusię to jest płacz i wzrok kota ze "Shreka" żeby mamusia go wzięła KOCHAM GO!! Już chyba nie umiałabym wyobraźić sobie bez niego ani jednego dnia życia
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
Raczku jak tam z tą pracą za granicą? Mąż się zdecydował na założenie firmy?
Batmanik jak tam brzusio? Może wstawisz nam jakąś fotkę brzucha..
Marysiu jestem dumna z Ciebie że tak zaczęłaś Małemu pokazywać gdzie powinien spać to ważne u malutkich dzieci bo od początku uczą się że trzeba się kogoś słuchać a nie taka samowolka Napewno wyrośnie na super faceta wkońcu mamusia należąca do wspaniałej kadry pedagogicznej
P.S. Ja nie mogłam patrzeć nigdy jak moja mama wychowuje mojego brata a zaczynało się tak niewinnie spanie z mamusią przy cycu teraz chłop ma 8 lat i dalej tak śpi strasznie to a pedagogicznie!! Dobrze że my mamy wrześniowe mamy umiar
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do Twojej pracy, zazdroszczę, że masz "drugie życie" i masz szansę i odpocząć i zatęsknić za Mikim
- Martuska
- Wylogowany
- rozmowna
- Marysia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Batmanik
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o widze temat wychowania...
hm...no coz moj spi ze mna i dla wlasnej wygody go biore bo musialabym cala noc przestac nad lozeczkiem bo moj sie budzi bez zmian po kilka razy w nocy....
ale zlapalam sie nie raz na tym ze jak usnal w kojcu i ja juz sie klade to jakos mi tak dziwnie ale dopoki sie nie obudzi nie biore go do siebie...
dokladnie praca daje nam mozliwosc odskoczenia od rzeczywistosci - czujemy sie potrzebni bo jest po co wstac z lozka, wypicowac sie do pracy a nie tak jak widze po sobie roznice jak pracowalam a teraz jak jestem w domu z Igorem...
ale najbardziej boje sie jak pojde rodzic ten czas w szpitalu bez Igorka ach...ale wiadomo tesknic bede ale bardziej przeraza mnie mysl ze mojemu bedzie ,,pomagac" jego matka i juz sobie wyobrazam Igora az sie boje....ale znalazlam na to sposob stwierdzilam ze wykupie pojedyncza sale i wtedy odwiedziny mam na sali i mozna siedziec ile sie chce to moj bedzie mi przyprowadzal Igora oby moj plan sie powiodl:)
ach zjechala moja siostra ach jaki kochany zrobil sie siostrzeniec mowie Wam jaki pocieszny i wogole ach szkoda ze tak rzadko sie spotykamy bo tyle smiechu jest z Igorem i Alankiem:)
milej nocki!!!!