BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 5 miesiąc temu #155553 przez Marysia27
Miałam czekać na telefon, a na razie cisza :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #155799 przez raczek10
cześć mamuśki :) Ja też dzisiaj padnięta po lesie a jak wróciłam ,to jeszcze kosiarka do mie się usmiechała ,żeby podwórko wykosić i do ładu doprowadzić a potem to dom posprzątać,bo jutro znowu na las :dry:

moje dzieci też podobne do mojego więc jak by nawet chcial to i tak nie ma szans ,żeby się wyprzeć :woohoo:
buciki fajne i kiedyś jak byłam szczuplejsza to lubiłam w takich śmigać :) a teraz to chyba złamały by się po demną :blush:

moje dziecię znowu pół nocy wyło :ohmy: bo to nie mozna było nazwać płaczem :S ach te zęby :(

a jak wasze chłopaki tez po nocach marudzą :(

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

13 lata 5 miesiąc temu #155807 przez Batmanik
moj odpukac pare nocy budzi sie na picie i spi dalej takze narzaie spokoj odpukac...
ale wieczorem wedruje po lozku i w nocy na snie tak samo :angry: a przed zasnieciem jak tak sie wierci to masakra mowie WAm :angry:
ja mam jutro w planach zmiane poscieli i sprzatanie( zadna nowosc bo robie to codziennie) a w czwartek chyba bede robic wino mialam dzis jechac na wisnie ale jak pojechalam do kolezanki po drylownice (bo po pozyczone trzeba jezdzic sobie zeby odebrac)
to troche mi zeszlo hehe a jutro ma grzac :S to nie bede zrywac wisni...
co do bucikow sa super i dokladnie mnie tez nie uniosly by i wszytkie sie kurza tylko:(

13 lata 5 miesiąc temu #155828 przez raczek10
moje chyba śpi ,bo nie słyszę :) wieczór i usypianie JASIA należy do tatusia no chyba ,że coś mu wypadnie :blink: mamusia też musi odsapnąć :lol: choć ja i tak mało czasu poświęcam maluchom :( bo mnie ciagle nie ma a jak jestem to ciągle coś do zrobienia jest na podwórku jak nie koszenie to pielenie i tak w kółko :S ale takie uroki są mieszkania na wsi :) no i mając swoje podwórko :side:

Batmaniku to zrób więcej tego wina z wiśni :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #156017 przez Marysia27
Tak jest Batmaniku, tego wina, to tak porządnie upędź, nie ma to jak swojska nalewka czy winiaczek :silly: Ja z Bartkiem mam tak samo- wędruje po całym łóżku, kręci, wstaje i znów się kładzie i to bez przerwy, dopóki nie dopadnie go faza snu głębokiego. I drzeć się też potrafi, bo jak to Raczek napisała, ciężko to nazwać płaczem. Ja lubię mieszkać w bloku, ale im częściej widzę jak moi znajomi się budują, czy kupują domki i mają własny kawałek zieleni, to zazdroszczę, nawet obowiązku koszenia trawy- a tego smrodu nienawidzę, aż mnie muli jak czuję :X :X :X :X

13 lata 5 miesiąc temu #156077 przez Lola84
hej mamuśki wiem że mnie dawno tu nie było ale poszukuję osoby która posiada konto na allegro i mogłaby mi coś zamówić bo niestety ten sprzedający nie sprzedaje poza allegro a bardzo mi zależy na tym POMOCY PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :)

13 lata 5 miesiąc temu #156083 przez Martuska
Witam Mamusie;)
DOstałam awans w pracy bo teraz jeszcze dodatkowo zajmuję się fakturami przybijaniem pieczątek no i doczepianiem paragonów do odpowiedniego klienta... Już się w miarę wgryzłam w towarzystwo i lubię chodzić do pracy tylko tęsknię za Malutkim moim baaardzo :dry: Miki już tak rozrabia w domu że trzeba mieć oczy dookoła głowy wczoraj wziął do buzi swoje mydełko.. Dzidzia sobie śpi a ja oczywiście korzystam z czasu wolnego i oglądam mój ulubiony serial;)

13 lata 5 miesiąc temu #156110 przez Katarzynka
Hej sorki ale jakos nie mam czasu albo sily na forum ale chce się pochwalic że w lutym będziemy mieli dzidzie :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #156263 przez Marysia27
Lola84 napisał:

hej mamuśki wiem że mnie dawno tu nie było ale poszukuję osoby która posiada konto na allegro i mogłaby mi coś zamówić bo niestety ten sprzedający nie sprzedaje poza allegro a bardzo mi zależy na tym POMOCY PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :)

ja mam, ale napisz na priv o co chodzi, to może uda mi się Tobie pomóc :unsure:

13 lata 5 miesiąc temu #156265 przez Marysia27
Katarzynka napisał:

Hej sorki ale jakos nie mam czasu albo sily na forum ale chce się pochwalic że w lutym będziemy mieli dzidzie :laugh:

Fantastycznie, gratuluję :woohoo: I zaglądaj do nas częściej :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #156271 przez Marysia27
I w końcu już bez cytowania- Martuska, gratulację, fajnie jest mieć dobre wiadomości na froncie pracy :blink: I dziwiłabym się, gdybyś za Mikim nie tęskniła, a tak to wszystko w normie :side: U nas pogoda się psuje, będzie jak nic burza. Byłam niedawno na spacerze, oczywiście w lesie-, i uzbierałam 3 garści pięknych maślaczków, obgotuję i zamrożę, będzie za jakiś czas, jak uzbieram więcej do zapiekanki :woohoo: UWIELBIAM GRZYBOBRANIE :lol: :lol: :lol: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #156331 przez Batmanik
Gratuluje Kasiu i zagladaj czesciej!!!
a ja przeszlam dzis sama siebie o 11 bylam po robocie i wieczorem mialam wino robic a igor spal ja lezalam i oswiecilo mnie zeby male przemeblowanie zrobic i jak tylko wstal wzielam sie do dziela:) dzielnie siedzial na wersalce i patrzyl jak przesowam ja heh..pozniej dalam go mojego D matce na spacer i tak zrobilam wino...takze juz dzis napewno mam finito niuniek spi ja bylam sie wykapac i juz naprawde leniuchuje dzis:)

13 lata 5 miesiąc temu #156337 przez Batmanik
ach i mam zabka kolejnego do kolekcji :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #156684 przez raczek10
witam :woohoo: ale wieści :) Katarzynko gratulacje i zaglądaj tu do nas częściej :) a ja mam prośbę do ciebie wrzuć nam fotke Kini ,bo MY JEJ DAWNO NIE WIDZIAŁYŚMY :dry:

MARTUSKA super ,żę się pniesz po szczeblach i tak trzymać :) a ja też lubie zbierac grzybki tylko czasu mi brak . Cały dzień przeganiany i dopiero wieczorem mogę odsapnąć :dry:
moj JASIEK ostatnio daje popalić i juz błagam niech te zęby już wyjdą . :S
Batmaniku to Igorek ile juz ma zębolków :) my mamy 3 na dole a na górze ido na dniach tylko sobie postoj zrobiły :angry: a Jasiek wyje po nocach i nic mu nie pomaga ani żel ani czopki nie wspominając o syropie :angry:
co tam w swiecie laski słychać

13 lata 5 miesiąc temu #156695 przez Marysia27
To tylko my mamy taką biedę z liczbą ząbków- skromniutko, tylko dwa ząbalki, a reszta gdzieś daleko w drodze :dry:
Batmanik, jak z Ciebie robotna dziewucha, żebyś tylko się nie przeforsowała pomysłami typu przemeblowanie ;) ja idę do kąpieli, miałam długi dzień, choć Bartuś grzeczny był jak aniołek, całe mieszkanie wysprzątałam, warzywa pomroziłam :woohoo: może zajarzę tiu jeszcze przed snem :side:

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka