BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 5 miesiąc temu #159955 przez raczek10
Marysia27 napisał:
To oryginalny Howavart, a to Fokus [/quote]
Bartuś to już duży chłopczyk i sama słodycz :kiss:

A to nasz Janek w wersji dziewczynkowej :P

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159957 przez raczek10
Marysia27 napisał:
To oryginalny Howavart, a to Fokus [/quote]
Bartuś już duży jest . Sama słodycz :kiss:

A to nasz Janek w wersji dziewczynkowej :P

ups! dodało mi się dwa razy ;)
A tutaj to już na spacerku :)

Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #159981 przez Marysia27
Tak, nasi mężowie potrafią być czasem rozmemłani, aż głowa boli...A jak ten pracodawca jest do dupy, to Twój chłop mógłby zaryzykować, jeśli jest perspektywa na lepsze pieniądze! a tak to Ty się martw babo :S Jak w powiedzeniu, kto nie ryzykuje, ten nie ma! I jak ja nie lubię takiego porównywania do kogoś innego- bo ludzie mają różną sytuację, i bez sensu jest równać Panią X do Pani Y :angry: I dobrze ,że masz możliwość od kupienia książek, bo nówki mają straszną cenę :S A co do naszych dzieciaczków, to mój jest malutkim pulpeciaczkiem, A Twojej "Janince" :silly: pięknie jest w opasce, ja czasem też Bartkowi zakładam na głowę i mówię do niego moją królewna :blush: Ciekawa jestem, do kogo Jaśko jest bardziej podobny? a nie da się ukryć, że śliczny z niego chłopczyk :woohoo:
I zupełnie z innej beczki- mamy takie same drzwi wewnątrz mieszkania :laugh:

13 lata 5 miesiąc temu #160211 przez Batmanik
Witam!!!
wkoncu mam chwile do napisania...
a no kasa to temat reka moj zarobil za sam czerwiec tyle co ja za 11miesiecy...ale nie powiem ze mamy dostatek kasy tez zyjemy skromnie szczegolnie ze zima sezon martwy z praca mojego:(
a ja dzis z rana wyruszylam na targ kupilam 30kg ogorkw i tak je zmeczylam razem z mama a nogi mi tak popuchly:(
ach Raczku jaka sliczna ,,Jasie" masz w domciu:)
Marysiu ale z Bartka pucus jest hehe i pomyslec ze Ty taka kruszynka jestes:)
och dziewczyny jutro cos wiecej napisze bo padam juz dzis:(
milej nocki!!!

13 lata 5 miesiąc temu #160270 przez Marysia27
Batmanik, jesteś dla mnie za dobra nazywając moje 174 cm "kruszynką" :silly: Fakt, moje dziecko jest duże, i sama jestem zdziwiona, że mimo takiej masy, zaczyna samodzielnie chodzić :ohmy: Batmanik, a co będziesz działała z ogórkami? kiszone, korniszone a może sałatka z ogóreczków zawekowana- rany, aż mi ślinka pociekła jak pomyślałam o takich rarytasach :lol: Uwielbiam ogórasy :kiss: Dzielna mamuśka z Ciebie, że tak ze wszystkim śmigasz i dajesz sobie radę :)

13 lata 5 miesiąc temu #160333 przez Batmanik
konserwowe robie ogorki jeszcze dwie partie do pasteryzacji i finioto na dzs:))
a slatke chcialabym zrobic ale mam tylko 1 i to nie sprawdzony przepis...takze dziewczyny jak macie jakis pomysl podeslijcie mi....odetchne z tydz po ogorkach i moze pomysle o nastepnych sloikach no i czekam az papryka bedzie tansza i obawiam sie ze w tym roku sie nie doczekam:(
ach a my juz mamy 4 zabka i pewnie znow cisza bedzie przez 2 miesiace...

13 lata 5 miesiąc temu #160393 przez Marysia27
Gratuluję kolejnego ząbka do kolekcji :)moja teściowa robi genialną sałatkę ogórkową z czosnkiem i chilli, jest tak ognista że makabra, ale tak pyszna, że nie można jej sobie odpuścić :lol: Ale obawiam się, że jako mamusia karmicielka, nie skorzystasz z niej, bo dzieciątko na pewno po piersi rozboli brzuch :dry:
a ja mam non stop errory na forum, cały czas jakieś problemy, czasem nawet nie mam jak posta wysłać, albo wejść na inną dyskusję! spokojnej nocy :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #160399 przez raczek10
hej wy juz zmykacie a ja dopiero wlazłam tu :) przez te ERRORYGRATULUJEMY ZABKA A Z SAŁATKAMI TO MUSZE LUKNAĆ CO ILE ALE NAPEWNO COŚ MAM SPRAWDZONEGO :laugh:
a moja Janinka to podobna do tatusia jak skórkę ściągną :lol:

Brawo dla Bartusia oj sosno nam chłopcy ja to w Janinie mojej to zakochana po uszy jestem :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #160746 przez Marysia27
A ja miałam napisać posta, gdy usłyszałam, że moje dziecko już nie śpi, jak weszłam do pokoju , okazało się że mały dorwał Sudocrem i wysmarował siebie i pościel, aż musiałam mu zdjęcie machnąć, tylko gałgan się ruszał i wyszło nie wyraźnie :cheer: :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #160916 przez Martuska
Raczek ja mam tak samo jak Ty ze swoim z mojego też taka dupa wołowa nic nie załatwi nawet rachunków nie popłaci nie zajmie się budżetem domowym, nie załatwi transportu na przeprowadzkę nie mówiąc już o pracy nowej wszystko ja za niego robię!! Dziś też mnie wkurwwwwwwwi.. na maksa pojechał sobie po nocce spać do mamusi i ani be ani me dzwonię do niego o 14 a on że dopiero wstał ani nie zadzwonił jak się obudził ani nic budzika też na wczesniejszą godzinę nie nastawił a u nas tak lało że wszystko pozalewało i ja do niego mówię że nie dojedzie a on h.j taki zawzięty i kłótliwy że dojedzie i i tak ma wszystko w dupie ja zaraz muszę wychodzić do pracy a on jakiś niepoważny jeszcze go w domu nie ma ;/;/ DZiecko mi cały czas płacze już mam dosyć tego życia a on ma w dupie ważne że u mamusi jest i rosołek sobie je... Jeszcze mi rzucił słuchawką nie mam na nic ochoty:((

13 lata 5 miesiąc temu #160937 przez Marysia27
Martuska przykro mi, że tak Ci na nerwy zadziałał strasznie nieodpowiedzialnie i gówniarsko się zachował :S Oby kluska z rosołu kołkiem mu w gardle stanęła :P

13 lata 5 miesiąc temu #160949 przez Batmanik
Witam!!!
oj z tymi chlopami urwanie glowy :angry:
moj mi tez cisnienie podniosl bo dzis mam urodziny a ten do 11 nie zdolal mi zyczen zlozyc co innego gdyby nie odzywal sie od rana a ten pisal ale zyczen nie zlozyl :angry: wiec sama sie upomnialam to stwierdzil ze dzien sie jeszcze nie skonczyl...
ju z popisalam wlasnie moj smyk wstal wiec dokoncze [pozniej...

13 lata 5 miesiąc temu #161097 przez raczek10
Batmaniku wszystkiego co najlepsze w życiu i naj;słodsze w dniu urodzin :) no i sto lat sto lat :)

mój to raczej stara dzielić sie obowiazkami no i chyba dorósł do odpowiedzialności tylko te jego niezdecydowanie mnie dobija :angry: czasem mu w deliel bije ale to szczegol :blink: u nas to jest tak ,że jak kasy nie ma to jest oki a jak jest to jest wojna ;)

Marysiu ja BARTUŚKA NIE WIDZE :dry: ale może później fotka zaskoczy :)

u nas zarobek slaby dzisiaj jutro jedziemy do innego pana :silly:

Martuska spokojnie te chłopy to tak maja :ohmy: :angry: ja bym na twoim miejscu tez sie wkurzyła jak bym miala iśc do pracy a mego by nie było :ohmy: oj nie wiem gdzie by sie schował wtedy B) a rosół mamusi to by mial na głowie chyba :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #161344 przez Marysia27
Sto lat Sto lat Batmanikowi :woohoo: . A oprócz długowieczności, życzymy również spełnienia marzeń oraz szczęśliwej rodzinki w komplecie :kiss:
Raczku, zdjęcia nie widzisz, bo jeszcze nie miałam jak wrzucić. Na dobranoc powiem Wam jak się wkurzyłam przy robieniu jajecznicy. Znalazłam w lesie kurki, i przysmażyłam je z cebulką, z lodówki wyciągnęłam 2 jajka, miałam je w ręku, gdy otwierałam szafkę z przyprawami, na tej szafce stało mleko, które spadło mi na głowę, i przy okazji rozgniotło jedno jajko. Ale to nic, zachowałam zimną krew, i skierowałam się z jednym jajkiem na patelaszkę, niestety nie doniosłam go, bo wypadło mi z ręki na podłogę :cheer: Na szczęście miałam jeszcze jajka, to w końcu udało mi się zrobić jedzenie i za mocno je przypiec, a ja lubię taką lekko ściętą jajecznicę :S Żeby było piękniej, kazałam psu zjeść jajka z podłogi, a ten nie chciał, bo nauczyłam go od małego, że ma prawo zjadać tylko z misek, z podłogi nie ma prawa nic ruszyć, więc nie chciał za cholerę zjeść tych jajek, i musiałam je zebrać ręką i dopiero jak wrzuciłam do miski, to zjadł z zadowoleniem :S

13 lata 5 miesiąc temu #161438 przez Batmanik
Witam!!!
Dziekuje za zyczenia!!!
ach Marysiu to mialas przygode:)ale pewnie nie bylo Ci do smiechu..
Raczek Ty dalej na jogody smigasz???Ale Ty robotna babka jestes pelen podziw :)
u nas dzis pochmurno:(
moj spi ja dzis nic nie robie nawet jak patrze za okno to nie wiem czy sie do sklepu wybiore :unsure:
milego dnia!!!

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka