BezpiecznaCiaza112023

Mamusia WRZESIEŃ2010

13 lata 5 miesiąc temu #154166 przez raczek10
Marysia27 napisał:

Oto "łajzy" mojego synka, i próba odpychania się nóżkami na "rowerku" :woohoo:

i w końcu bBartoszke zobaczyłam jak buszuje u nas w domu jest cały czas bałagan jakby rodzina wielodzietna mieszkała :P

a Bartek super :kiss:

Martuska i Batmaniku dawać fotki chłopaków ale już :) :ohmy:

Kasia milczy MIKA TEŻ dziewczyny choc jeden post na tydzień pliz i jak wasze skarby :kiss: :kiss: :kiss:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #154208 przez Batmanik
Witam!!!
u nas nocka jako taka ale da sie przezyc
nad ranem byla burza:(
dzis mamy chlodniejszy dzien ale nie mam zamiaru wychodzic moze na ogrod troszke...
niuniek spi a ja gotuje mu obiadek:)

nie moge sie mojej siostry doczekac a szwagier sie zastanawia zeby ja wziasc nad morze...ale niech bierze co tam jakos wytrzymam:)
poza tym u nas nic ciekawego tyle ze Igor zaczyna smigac trzymajac sie wersalki...
Raczku ale masz sprintera w domu heh:)
milej niedzieli!!!

13 lata 5 miesiąc temu #154507 przez raczek10
witam :) ja dzisiaj mam wolne ,bo mam troche spraw do załatwienia . A moje dziecko dzisiaj wyło poł nocy ,bo zęby mu na górze ido i wyjsc nie mogą :angry:

a tek to po staremu :)

13 lata 5 miesiąc temu #154518 przez Batmanik
Witamy w ten pochmurny poniedzialkowy poranek!!!
to Ci raczku wspolczuje u nas troche sie noce uspokioly z tym ze moj lobuz zawsze sie budzi to dla mnie nie nowosc:)
wczoraj o dziwo juz bylo po22 a ten smigal z krzeslem po pokoju zamiast spac oszust jeden :ohmy:
a ja mialam jechac na zakupy ale raz ze mi sie nie chce a dwa w poniedzialek nie bede wydawac kasy bo pozniej caly tydz bede wydawac :S ale po chleb musze skoczyc...
ciekawe gdzie reszta dziewczyn???

13 lata 5 miesiąc temu #154529 przez Martuska
Wklejam obiecane fotki Maluszka
Tak zasypiam sobie w wózeczku:

To zdjęcie mnie bardzo rozczula mój UKOCHANY z mociem:

A tutaj bawimy się w raz dwa trzy babajaga patrzy :P

A tak przy końcu chciałabym się poradzić...
Napisał do mnie wczoraj kolega : szkoda że masz faceta bo mam na ciebie piekielną ochotę"
Ja mu odpisałam na to " mam nadzieję że to tylko głupi żart", On oczywiście odpisał że nie , więc że to jest przyjaciel mojego byłego zapytałam czy jak byłam z M to też miał na mnie ochotę??

Teraz mam wyrzuty sumienia że tak grzecznie pisałam z nim a nie zjeb..łam go od początku do końca za takie pisanie! Oczywiście powiedziałam Krzyśkowi o tym od razu i on chciał napisać mu tak ostro do słuchu ale go namówiłam i widziałam że nie był zadowolony wogóle ale czy mógł odczuć dyskomfort że mnie coś łączyło z nim lub łączy? albo czy mógł poczuć się odrzucony:(? Od wczoraj jestem smutna przez to bo ja mam to dupie co ta osoba pisze a K nie dał mi nawet do tego tematu wrócić tak jakbyśmy się mijali i wogóle się nie znali mnie traktował jak obca osoba;/

13 lata 5 miesiąc temu #155038 przez Batmanik
no tym mociem to slodka fotka...
a co do Twwojego faceta martuska to nie mam pojecia ale moze i cos sobie mysli teraz...
ja mojemu mowilam ze ide sobie na internet nowego poszukac to nie raz slysze:idz sobie do gacha na laptopiku popisacalbociekawe czy gach tez by tak ci zrobil to czy tamto ale ja odbieram to jako zart...
a tak to mam finasowego dola nawet pislam mojemu ze chcialabym pojsc do pracy jakos to inaczej byloby a nie tylko wszystko z jego wyplaty idzie czy ten ankeks czy auto no wszystko z jego idzie a ja sie obijam w domu ale jak to on napisal ze co ja zarobie to on wiecej przepali...ale ja chce w przyszlym roku odzdzielic sobie ogrod pokupowac hustawke piaskownice itp stol krzesla i to moje widzi mi sie a wezme od mojego...i tak jakos ogolnie mam z tego powdou dola :(
a jak Wam minal dzien??
cisza na forum :unsure:

13 lata 5 miesiąc temu #155049 przez Marysia27
Ehhh, Martuska, takie sprawy trzeba załatwiać ostro i króciutko, bo faceci naprawdę po tym się dąsają- znam to z autopsji. A później chcesz czy nie chcesz, mimo uczciwości, będzie foch :dry: Rozmawiałam z moim m na temat mojego powrotu, a raczej szukania pracy, i okazuje się że On chce żebym szła dopiero po wakacjach, a ja myślałam, że będzie mu zależało, żebym pracowała jak najszybciej. To miła niespodzianka, bo ulżyło mi, że nie postrzega mnie jako " pasożyta".Co do zdjęć, to po raz kolejny stwierdzam, że piękne są te nasze wrześniowe dzieciaczki :woohoo: ja czas z siostrą spędziłam na układaniu psa, który się do nich przybłąkał- pokazałam im co i jak, i moje rady przynoszą oczekiwane efekty- jestem dumna ze swojej wiedzy :lol: Załatwiłam tez sprawy na uniwerku, i było mi miło jak cholera, kiedy Pani z rekrutacji potraktowała mnie jako kandydatkę na studenta, choć ja studia skończyłam 4 lata temu, fajnie jest czasem nie wyglądać na swój wiek :side:
Moje dziecko już spało od 19, ale to się skończyło, teraz zasuwa po meblach, a ja myślałam, że od 22 będę miała czas tylko dla siebie, bo M na nocce w pracy. A, i z tych mniej istotnych spraw, to mam już u siebie moje piękne 14 cm czarne szpile...Są bajeczne :lol:
Dobrej nocy laseczki :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #155066 przez raczek10
cześc . no co racja to racja nasze chłopaki wymiatają :lol:
ja tam ze swojim tez żartuje i widze jak on się złości i jest zazdrosny a czasem mi móewi ,że DNA dzieciom zrobi :lol: :lol: :lol: :woohoo: a ja mu na to ale fajnie :blink: ale to tylko żarty . ale jak bym była w twojej sytuacji to nie wiem jak bym sie zachowała :S kiedyś mój kolega i mąż mojej koleżanki mi powiedział ,że
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
takie teksty to mnie nie ruszały tylko ja sobie z nim tak w żartach gadałam ale było mineło a tego kolegi juz nie ma w śród nas 2 lata :( i tęsknimy za nim ,bo na prawde fajny był B)

ja tam swemu wszystkiego nie mówię i muszę mieć swoje małe sekrety :lol: :P

moja ZUZIULKA I ASIA rozchorowały się i gorączki dostały i sama nie wiem od czego :ohmy:

miłej nocki do jutra :blink:

13 lata 5 miesiąc temu #155080 przez sylwira1721
Marysia wstaw fote szpil kocham ogladac takie cos :P a odgapiac tez lubie :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #155085 przez Martuska
Helo Laseczki!
Ja dziś jestem padnięta po pracy wyszłam o 20;10 i była masakra tyle towaru że szok naprawdę ;/ Mój Miki dziś dostał takie auto z przyczepą duże od babci i tak się ślicznie bawił nim że aż nie mogłam uwierzyć, nie było dziecka był słodziutki i cudowny taka jestem z niego dumna! Może jak dobrze pójdzie to załatwię Krzyśkowi u mnie pracę i będzie wyciągał na rękę nawet 1800 a w porównaniu z 1100 to jest duuuuża różnica no i byśmy razem pracowali ;)

13 lata 5 miesiąc temu #155253 przez Batmanik
Witam!!!
a my bylismy dzis u lekarza i jezyczek oki no i nie ma co sie martwic ze tak sie poci...
moj tez mowil ze dna zrobi hehe ale to tylko zarty:)
moj lobuz spi- wogole to w nocy na spiaco wedruje po lozku i dzis mial bliski kontakt ze sciana:)
co do pracy to ja tez chcialam isc ale moj mowi ze ile ja zarobie- ale dla mnie ile bym nie zarobila to fajnie a nie ciagle on na nas pracuje:(
ale moze i przyjdzie taki czas ze jednak bede musiala pracowac roznie to przeciez w zyciu bywa...
poki spi ide ogarnac troche pokoj...
milego dnia!!!

13 lata 5 miesiąc temu #155328 przez Martuska
Hejo! a ja mam dzisiaj jakiegoś lenia nie wiem wogóle co ze sobą zrobić siedzę sobie jeszcze w łóżku i oglądam prosto w serce bo nie oglądałam tego serialu a teraz jakoś mnie wciągnął. Miki u taty na kolanach więc trochę relaksu się należy;0

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #155333 przez Marysia27
sylwira1721 napisał:

Marysia wstaw fote szpil kocham ogladac takie cos :P a odgapiac tez lubie :lol:

Prosze :) mam tez inne do sprzedania w wątku "sprzedam" :)
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #155340 przez Marysia27
Ja też mam lenia, ale muszę się zmobilizować, bo urząd pracy czeka :dry: mój nie żartuje że zrobi małemu DNA, bo Bartek jest bardzo podobny do męża :woohoo:

13 lata 5 miesiąc temu #155384 przez Martuska
Marysiu a jak z tą pracą w banku? Przecież w lipcu miałaś obiecaną już posadkę.. Coś nie wypaliło?

Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka