- Otrzymane podziękowania: 46
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
mirka 3maj sie dzielnie w szpitalu!! nie zazdroszcze tym bardziej ze synka w domu musialas zostawic ale moze pod koniec tego tygodnia cie wypuszcza?
a meza masz kochanego moj nie nawidzi szpitali i jak przychodzil do mnie to na 20 min i uciekal ;/
domi daj znac jak po wizycie i pokaz fotke!!!
my wczoraj na wsi bylismy nazbieralismy poziomek i czeresni tylko klesczzy strasznei duzo wrr wieczorem u corki znalazlam jednego za uchem;/ mnie maz przepoatrzal i nic nie znalazl
ja do wizyty jesczze 2 tyg ale jutro chyb apojde w koncu badania zrobic bo sie zebrac nei moge
ja juz czuje sie w pelni w ciazy brzuszek mam juz taki okragly i mam juz odruch trzymania sie za brzuch
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Jesteście całym moim światem :*
- Otrzymane podziękowania: 0
MoNia ja też już coraz bardziej okrągły brzuszek i także zaczynam co chwile się po nim gładzić hehe
Ogólnie właśnie wróciłam z usg i serducho tak pięknie biło u mojego Groszka a jak ruchliwy jest, ciągle się kręcił i lekarz mi go nie mógł zmierzyć Jestem taka szczęśliwa Zdjęcia teraz nie brałam bo i tak mało co widać a za 2 tygodnie mam to prenatalne usg To będzie niezwykły weekand !!! Impreza z okazji roczku córci a zaraz w poniedziałek,dokładne usg Maleństwa ) Najfajniejsze w tym prenatalnym usg jest to że długo trwa, i można patrzeć i patrzeć na maleństwo co wyczynia
Widziałam że swój wiek piszecie, faktycznie jesteśmy w większości w podobnym bo ja mam 26 lat , ale to chyba mało istotne która ile ma lat Jak coś to dobry pomysł z tym Fb, też mam
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nigdy nie paliłam i nie lubiłam tego zapachu, ale teraz to już oszaleć można.
MoNia, ja to od początku się po brzuchu ruszam Ale w pracy raczej dyskretnie ;P
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi nie chodzi o glaskanie brzuszka tylko jak ide albo schodze po schodach to sie tak podtrzymuje za brzuch:P
a co do smarowania to ja narazie nie smaruje ale oliwka wystarczy chodzi o to zeby nawilzyc brzuch a ja po doswiadczenaich z 1 ciazy wiem ze mam po prostu sklonnosci do rozstepow mam juz caly brzuch pociety to moze teraz wiele nowego nie wyjdzie bo juz nei ma gdzie
jejku jak mi sie ie chce w pracy siedziewc!!wtedy wszystkie dolegliwosci czuje bardziej blee
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A o brzuchu to ja czasami po prostu tak bezwiednie kładę rękę, ale na schodach faktycznie nie przytrzymuję jeszcze Ale pewnie przyjdzie i na mnie czas.
Dostałam spodnie ciążowe, ale są za duże w biodrach. Biodra tyją pod koniec ciąży czy brzuch tylko? Bo nie wiem, czy te spodnie się w ogóle dla mnie nadadzą.
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
i ani razu ich nie miałam na sobie bo nie dość że już byłam duża to do tego wyglądałm jak bym sobie wór na pupe ubrała
Zawsze można dać jak coś do krawcowej by zwęziła , mnie niestety jakoś tak zleciało że nie dałam, wolałam leginsy i tuniki
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja niby cala noc spie a i tak spiaca jestem
niech ktos przyspieszy czas do sierpnia!!!
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
za mna dalej bigos chodzi juz mowilam mezowi zeby tesciowa poprosil zeby ugotowala:P
a wczoraj pojadlam czeresni mmm pycha
- mokka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Nie wiem co to teraz będzie bo miałam się na nastepnej wizycie umowić na usg po pierwszym trymestrze, a z tego co czytałam to mozna je zrobić do 13 tygodnia, a ja 1 lipca bedę już w 14 tygodniu, a zanim znajdzie mi termin w szpitalu na usg to może jeszcze kolejny tydzień minąć. Sama nie wiem co z tym zrobić. Iść do innego lekarza czy co? Ten mój gin jest dobry, (przez to ma tez duzo pacjentek i czekać musze) więc tez na stałe zmieniac go nie chcę, no ale w tej sytuacji to juz sama nie wiem co z tym zrobić
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pipinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem wsciekła.
zrobił mi dzis cytologie. nawet nie wpisał do kart wynikow badan bo mu sie nie chciała ach GRRRrrrr
badał mnie recznie i powiedział o małe jeszcze dzidzi ....
niepytajcie jedyne co mnie ucieszyło to to ze powiedzieł zebym przyszła powiedziec jak sie czuje i czy chce nadal l4 po 24
chciała bym zobaczyc raczki i nozki jak sie wierci.. chce byc spokojna ze jest ok
ach dziewczyny no ja wytrzymam niewidzac skarba ale moj Ukochany nie widział nic na zywo jeszcze a chciał by. mnie cieszy ze on chce a widzicie poczekam do 12 tyg i pojde na 3G..a co.
ze slubem musze poczekac bo musze wyrobic dowod nowy i po slubie znowu dowod nowy...polityka polska ..
nic nie załatwiłam z czego bym była zadowolona.
ja tez siedze i czasem masuje brzusio. duzo spiewam jak jestem sama
wczoraj nawet se zatanczyłam hehehe
mi wychodza straszne plany ze słonca ja mam jasna karnacje i masakra musze uwazac na słonce.