BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2014 =)

11 lata 6 miesiąc temu #683703 przez mirka26
i wróciłam z głową trochę lepiej tylko żeby znowu nie brać zastrzyków to wypiłam cole i przeszło trochę mniejsze zło.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #683705 przez mirka26
domi będzie dobrze mi też nie wychodzi nic ostatnio

11 lata 6 miesiąc temu #683707 przez mirka26
a co do daty ślubu to też musieliśmy iść dwa razy bo mój mąż nie wiedział że jak jest po rozwodzie to musi wyciągnąć akt małżeństwa z adnotacją o rozwodzi takie głupie a przytrzymało nam ślub, teraz mąż ma ur. 19 a 21 mamy rocznicę

11 lata 6 miesiąc temu #683798 przez DoMI*
mirka no tak jest z urzedami ale ja musze wyrobic 2 dowody .. i teraz niepotzrebnie bede czekac na co aby go zmienic zaraz?
AH
a ty jak sie trzymasz?
ja dzis mam podły humor.. płakac mi sie chce .. niemam co z soba poczac jak mam wolne zadnyh kolezanek znajomych,.. zadnych sportow i płakac mi sie chce.
a zawsze byłam aktywna nonstop.. sport nonstop.niechce isc na basen bo ciezko z flora u nas na dole.wiec niechce miec problemow.
a spacer samej zadna przyjemnosc.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #683802 przez MoNiaaa
domi na basen podobno dobrze tampona sobie wsadzic i bedzie bardziej cie chronil mozesz sie zapisac na jakis areobik dla ciezarnych czy cos jak jestes aktywna osoba
a czemu musisz nowy dowod miec???

mirka wiesz kiedy cie wypisza?

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #683804 przez Pipinka
DoMi nie możesz się tak stresować, pomyśl że masz w brzuszku niesamowitego groszka, który już tam się kręci w brzuszku i niedługo go zobaczysz :) no niestety nie wiem jak kiedyś kobity całą ciąże były tylko badanie i nic w sumie nie widziały! :huh: Nie jesteś jedyna, która jest sama..ja na dodatek bez męża na codzień bo w delegacji pracuje,załamka i też pochodze z zupełnie innego miasta a kupując mieszkanie nie wiedzieliśmy że mąż rozpocznie delegacje :( takie czasy zasrane;/ i też tu prawie nikogo nie mam!! Ale staram się mieć wszystko w dupce i myśleć pozytywnie :)

11 lata 6 miesiąc temu #683814 przez MoNiaaa
pipinka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ja w pierwszej ciazy mialam usg w 7 tc a pozniej ok 20 dopiero i nawet przez mysl mi nie przeszlo ze cos moze byc nie tak!

teraz za duzo czytacie o poronieniach itp.

takie rzeczy sie zdarzaja ale po co czytac za duzo? rodzas ie tez chore dzieci ale przeciez nie mysli sie przez cala ciaze ze nam sie takie trafi. po prostu nie na wszystko mamy wplyw i czeba sie cieszyc tym co jest :)

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #683817 przez DoMI*
ciezko jest kiedys,rower,konno,bieganie,skakanie,bawienie sie ze zwierzetami,siatka,rolki, duzo by wymieniac ja kobita ze wsi jestem ciezko mi wysiedziec nosi mnie.
wiem groszek jest kochany ale nie umiem sobie z tym poradzic. niechce przesiedziec 9 miesiecy na DUPSKU..i tyć i nic niewspominac...

ja niestety sie rozwiodłam jakis rok temy niedawno rozprawa sie skonczyła.. i teraz zmieniłam nazwisko i trzeba dowod wyrobic, a zaraz wyjde za maz wiec znowu...DLATEGO

jutro musze isc zdiecia wyrobic u fotografa
przesrane jak jest sie mamym...nic niecieszy

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #683819 przez emilka1103
Ja też praktycznie ciągle siedzę sama :( mieszkamy za granicą i naprawdę czasami mi strasznie doskwiera brak rodziny. Jeszcze jak pracowałam to jakaś rozrywka była a teraz- szkoda gadać. Niby mieszka tu trochę rodziny męża, ale przecież nie będę ciągle siedziała im na głowie.

11 lata 6 miesiąc temu #683821 przez MoNiaaa
no niestety z urzedem nie wygrasz ;/

domi to ze jestes w ciazy nei znaczy ze nie mozesz byc aktywna na rolkach mozesz jezdzic brzucha jesczze duzego nie masz wiec ci nie bedzie przeszkadzal tylko czeba uwazan na upadki sadze ze wiele sportow mozna uprawiac tylko ostrozniej poszperqaj napewno cos znajdziesz dla siebie a napewno basen to dobry pomysl rowniez dla maluszka

http

]

11 lata 6 miesiąc temu #683824 przez mirka26
ja jak murzyn na pasach pojawiam się i znikam hi hi, był obchód i jutro usg szyi dziś znowu dwie kroplówki a wyjdę jak wszystko minie tak że musi minąć do piątku bo moja kruszynka ma 6 latek i mama musi być. znikam tak jak mi głowa pęka bo wtedy okład na oczy i czoło i leże nieruchomo i oddycham głęboko i jest lepiej. ale jak wychodzę ze swojego m1 na korytarz to wszyscy na mnie patrzą jak na uffo bo jest 30 stopni a ja w wełnianym szalu spodniach i bluzie hi hi no cóż jak trzeba to trzeba

11 lata 6 miesiąc temu #683827 przez DoMI*
no widze wiekszosc z nas jest sama.
niechciała bym aby maluszkowi sie cos stało.ale dobija mnie siedzienie niejestem kanapowcem.

pomysle moze cos znajde.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 6 miesiąc temu #683831 przez Pipinka
MoNiaa zgadzam się!! :) teraz tak jest ze wszystkim, przez internet, wpisujesz pierdołe a się okazuje że może już się jest umierająco chorym ;| i wieczne pokazywanie chorych dzieci w tv ciągle się czegoś boimy i sobie coś wmawiamy !

DoMi ja też dużo ćwiczyłam, dla zabicia czasu , by niemyśleć o tym że w sumie wiecznie sama, i przede wszystkim by zrzucić kg po pierwszej ciąży! Póki co sobie odpuściłam ale po 23 tygodniu spróbuje aerobiku dla ciężarnych :)Dużo spaceruje, tym bardziej teraz gdy ta piękna pogoda tak motywuje! i czasem jeżdżę na rowerze, lekarz pozwolił, powoli do przodu :) Z perspektywy czasu całe nasze ciąże są jak mrugnięcie oka, szybko zleci a jak zobaczysz zdrowego i ślicznego malucha to na początku będziesz miała gdzieś to ile przytyłaś i jak wyglądasz, noo do pewnego czasu :p Później przychodzi załamka :p hehe

11 lata 6 miesiąc temu #683832 przez mirka26
a sama bym sobie pobiegała, poszła z małym do lasu, ale już niedługo, ale dzisiaj był ohydny obiad. zupa pomyje i jajko które tylko zjadłam niby sos musztardowy bez musztardy i szpinak lub szczaw nie wiem bo tak zgotowane było że blllle. a mój mąż mi przywióżł ziemniaczki z cebulką przysmażoną kapustę kiszoną i pieczoną opanierowaną martadele .mmmmmmmmm ale nie umiem jeść ale trochę zjadłam smak zabił ból hi hi

11 lata 6 miesiąc temu #683833 przez DoMI*
Mirka wspołczuje.
zycze ci z całego <3 abys wyszła zdrowa.

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka