- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziękuję dziewczyny jeszcze raz za mile słowa aż się zawstydzilam:-D
u nas też noce jakieś gorsze... mlody budzi się z płaczem po kilka razy i ogólnie jest taki nie spokojny...
a tak poza tym to skumal dziś że jak złapie się za szczebelki to będzie mógł usiąść i zawzięcie próbuje jeszcze mu to nie wychodzi no ale prawie prawie
jeśli chodzi o potrzasanie zabawek to robi to już bardzo długo:-D i wali o wszystko i wszystkim czym się da :-D
my robimy kolejna próbę białka... dałam młodemu wczoraj jogurt ten z nestle po 6 miesiącu no i właściwie nic mu nie jest... poczekam jeszcze z dzień dwa i podam mu jeszcze raz
anitkad - udanego wyjazdu! zrób dużo duże zdjęć i wypocznij też za mnie :-D
monia - udanych imprez! i 100 lat dla Julki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Dagnes super ze sie tak latwo udalo Wikusie do lozeczka przetransportowac
anitka wypocznij troche dziewczyno i wroc z nowymi silami gratulacje dla Hani z postepow w siedzeniu
kasiek rzeczywiscie nie fajna masz tesciowa...nie rozumiem takich ludzi ale to oni najwiecej traca...;/
ja tez sie wczoraj na moja wqrzylam bo urodziny mialy byc o 15 a ona nie przyjdzie bo za goraco i dopiero o 16 i jjuz sie tak umowila z szwagierka i jej rodzinka no i chcac nie chcac musialam wszystkich na 16 przelozyc bo by mi sie tort rozplynal przez godzine na tym upale...
a do tego mialam takie wielkie plany ze sama wszystko popieke i bede taka dumna z siebie i dupa blada !!!!
jedyne co mi wyszlo to muffinki z przepisu remis...zrobilam polowe z kakako i polowe bez wyszlo chyba 24 szt
ciastko kruche lezalo mi caly dzien w lodowce bo Zuzka sie obudzila i koniec pieczenia wiec wieczorem bylo twarde jak kamien jakos wylepilam te foremki ale jedna partia mis ie przypalila;/
murzynek mial byc przekladany smietana to mi nie wyrosl i jestem mega o to zla bo szwagerce zawsze pieknie rosnie i ma taki puszysty a mi taki zakalec wyszedl porazka!!!! ale go chyba zostawie posypalam cukrem pudrem
jednak nie nadaje sie na robienie przyjec !!
jeszcze salatke owocowa musze zrobic i nalozyc budyn do babeczek ciekawe co w tym zepsuje...?
- Bella27
- Wylogowany
- rozmowna
Dagnes, Jasiek jeszcze z nami śpi i nie mogę się zabrać do odzwyczajania z własnego lenistwa ale po Twoim wpisie, że łatwo Wam poszło chyba w końcu sie przełamie!
Monia, sto lat dla Julci i dużoooo zdrówka.Nie przejmuj się, że coś czasem nie wyjdzie!Mi ostatnio wszystko z rąk leci, w czwartek myłam okna i wylałam miskę wody na panele na szczęście opanowałam szybko sytuację ale potem spadła mi doniczka i cała ziemia się wysypała a na końcu wylałam jagody z blendera i do tej pory nie chce zejść plama z płytek
Ale ale dziewczyny wczoraj robiłam pierwszy raz tiramisu(niestety ze względu na Jaska zjadłam tylko troszkę) i wyszło pychaaaa i nie myślałam, że to takie proste i szybkie w wykonaniu:P:P:P
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Dziewczyny fotke wstawilam na facebooku tam mozecie zobaczyc.
Kasiek21- wspolczuje tesciowej, ale moze wkoncu zrozumie ze traci bardzo wiele. Ty masz problem z tesciowa, a ja mam problem z moja mama, ktora wogole sie nie interesuje co u jej wnuka. Nie dzwoni I nie pisze, bo wykreca sie tym ze nie umie pisac smsow. Ja rozumiem tez ze telefon wanie z Polski do Anglii, ale moglaby sie wysilic I raz na jakis czas zadzwonic, ale nie. I wkurza mnie to, bo jak przyjechalam tu do Anglii pierwszy raz to przez ponad 4 lata miesiac w miesiac wysylalam im kase to wtedy znali moj numer telefonu I dzwonili. I jest mi przykro bo mojego K rodzice bardzo sie malym interesuja w przeciwienstwie do mojej mamy.
MoNiaaa- sto lat dla Julki. Udanego przyjecia Zycze.
- niteczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Anitulka Leos lapal kubek d razu ale on to do wszystkiego raczki wyciaga;)
Anitka odpoczywaj i zbieraj sily.a moze na wyjezdzie Hania lepiej pospi? U nas tez ostatnie kilka nocy budzi sie po kilka razy z placzem imysle ze to zabki sie odzywaja.ciekawe ile to jeszcze potrwa.
Monia ach te poblemy z kasa.no coz samochod wazny wiec trzeba bylo kase wyciagnac.oby bylo juz dobrze.i sto lat dla Juleczki! Mnostwa prezentow i usmiechu na bbuzce:*
Niteczka to fajnie ze sie wkoncu udalo wyjasnic w tym sklepie.a sernikna zimno tez czesto robie bo moje chlopaki lubia a ja tak srednio.ja wole karpatke;)
- Dagnes
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 15
Ja jestem pod wrażeniem jak dzieci szybko się uczą. Trzy dni temu mała podniosła się sama do siadu. Siłowała się przy tym okropnie, a dziś już chwila i siedzi spryciula jedna. Dziś też jakieś pompki na czworaka zaczęła ćwiczyć i pupą śmiesznie przy tym machać
Kasiek współczuję teściowej. Jakaś rąbnięta jest.
Monia przeważnie tak jest że jak się człowiek stara to jak na złość nie wychodzi. Mój ostatni wypiek też okazał się zakalcem. Wszystkiego najlepszego dla Julci
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jedyne co to oczywiscie wystroilam dziewczynki zeby miec jakies ladne zdjecia a tort przyjechal tak nagle ze julka dmuchala w stroju kapielowym Zuzia gola w reczniku a ja do jedynego wspolnego zdjecia zamknelam oczy...;/trudno na chrzcinach nadrobimy bo jednak na dzialce trudniej ogarnac wszystko i wszystkich a tort juz plynal w srodku taki upal ale byl piekny i pyszny.
Zuzia troche sie przespala i pozniej poszla po 22 spac niestety rano wstala jak zwykle
nawet moje wypieki smakowaly
- kasiek21
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
żabko ja dostalam normalnie
Igor wypadł dzisiaj poraz pierwszy z bujaka! :-o ale nie płakał. był przypiety, wyszłam do kuchni zrobić mu herbatke a on w bujaku usiadł i bawił się na siedząco i nagle słyszę że marudzi! ja biegnie do pokoju a on nóżki w bujaku a głowa i ręce na podłodze! całe szczęście że wysoko nie jest no ale i tak jestem wściekła sama na siebie!
Ah! no i mamy drugiego zabka
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Bella, gratuluję decyzji
Monia, tort piękny, a zdjęcie rodzinne bardzo ładne
Anitka, miłego wypoczynku, ładuj akumulatory
Niteczka, dobrze ze wszystko się wyjaśniło i że Julek zadowolony
Kasiek, najważniejsze że impreza sie udala, a teściowa widocznie taka z natury nierodzinna i jak to się mówi 'srał ją pies'
Dagnes, Wiki silna dziewuszka, gratuluję postępów
My dzis mialysmy szalec w basenie a po poludniu jak zaczelo lac, to koniec... dobrze ze wczoraj wykorzystalysmy pogodę
Poza tym Polcia probuje raczkowac, ale w tył i na czworaka dupcią buja , no i dziś cały dzien piszczy- gadac dalej nie chce...
Buziaki :*
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Bella slubu nie ma sie co bac.gratulacje!
Kasiek jak opisalas Igorka przygode to jakbym o Leosiu czytala.z tym ze u nas stal na dywanie i mial miekkie ladowanie;) pierwszy raz mi tak zrobil,Remik nigdy.nawet nie wiedzialam ze tak mozna.
Anitulka bujaczke Leos ma po Remiku.Lubi ja w przeciwienstwie do brata.a naklejki tak tymczasowo sa.za rok chce mu juz fototapete na cala sciane dac tak jak ma Remik.narazie niech ma to.fajnie ze Ci sie spoobaly. A Polcia to spryciula.smiesznie to wyglada jak dziecko tak sie buja.U nas narazie etap unoszenia tylka i opierania sie na kolankach alw bez bujania.
Dagnes no to Wiki rozwija sie jak samolot ponaddzwiekowy.Wow! Super ze taka silna.U nas podciaga sie jak lezy na brzuszku to przekreca sie na boczk podpiera raczka a druga sie ciagnie ale tylko do polowy dochodzi i chlap;) a jak go posadze to chwilke posiedzi i na boczek poleci.takze jeszcze nie jego czas wiec nie sadzam.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tort robila moja kuzynka na chrzciny tez mi bedzie robila w ksztalcie poduszki a na niej buciki itp jak jej wyjdzie
dzis sa te wlaaciwe urodziny julki pamietam dopiero jak na porodowce bylam a tu 4 lata !!! pewnie niedlugo tak o Zuzi powiem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna