- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Leos od godziny bawi sie Remika kombajnem;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
niteczks podziwiam cie kasiek ciebie tez ja sobie w tej chwili Zuzi nie wyobrazam zostawic. mam nadzieje ze ona sie troszke zmieni i pozniej bedzie sie nam latwiej rozstac :Pale nas czeka zlobek
u nas niestety zasypianie na rekach juz probowalam wychodzic z pokoju ale bylo tylko gorzej na wieczor dosyc szybko zasypia czesto juz przy jedzeniu zasypia i przekladam wtedy do lozeczka w nocy tez jest super bo zje i wkladam do lozeczka i zasypia a w dzien jest gorzej bo czasem naprawde dlugo musze ja tarmosic
anitka 3 miechy to juz niebawem ! myslalam ze dluzej to wszytsko potrwa. zleci szybko i bedziesz u siebie trzymam kciuki zeby sie nie rzeciagnelo!
przyszly juz zaproszenia sa sliczne takie proste i delikatne teraz musimy rozwiesc a zostal miesiac do slubu
wogole to boje sie troche jak to bedzie wygladalo czaasem nawet sie zastanawiam czy chce tego slubu
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
A u mas zasypianiem tez bylnokres ze na rekach ale zawzielam sie i 2 dni strasznehoplaxzu a teraz w llozeczkuszkoda mi go bylo ale kregoslup mi siadal. We wtorek bylam u ortopedy i rtg mi zrobili.tragedii nia ale zwyrodmienia ibdyskopatia jest wiec cwiczyc zaczelam.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
- Anitulka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 4
Asia, super ze wszystko ok z Oliwka :*
Monia, pochwal się sukienka
Remis, ja właśnie na chrzciny wymyśliłam sobie sukienke w mięcie lub pudrowym różu, przymierzylam tą miete- rozmiar ok, fason tez super wiec juz mialam powiedzieć ze taka tylko w różu (strasznie sie spieszyłam), ale postanowilam jednak zmierzyc-i cale szczęście, bo wygladalam okropnie, kompletnie mi ten kolor nie pasuje... a szkoda bo strasznie mi sie podoba
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sukienka nic szalowego. najgorzej ze jej nie zmierze a ja nie mam figury modelki i roznie wygladam w roznych sukienkach ale cos musze kupic a kilka stow mi szkoda ... esh
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Anitulka no wlasnie musze poprzymierzac.masz racje.trzeba sie na shoping udac he he
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiek - też bym się nie dała Hani tarzać w papuzim gównie (za przeproszeniem). Chociaż my mamy w tym mieszkaniu wykładzinę dywanową i Hania czasem ją chyba podjada, staram się jej zabraniać, ale parę razy widziałam, jak nurkuje. No ale trudno. Zdrowa jest, to nie panikuję. Może ją to zahartuje. A u siebie robimy parkiety.
Monia - sukienka też nie w moim stylu. Wrzucę Ci, jaką ja miałam na ślub cywilny, ale muszę poszukać. Zrobiłam wykrój, kupiłam materiał i zaniosłam do krawcowej, bo samej nie wolno szyć, bo to ponoć pecha przynosi. Krawcowa znajoma wzięła 80zł (dałam stówkę), materiał z podszewką i zamkiem na pewno mniej niż 100zł, więc bardzo oszczędnie poszło. Była bardzo prosta, ale ja takie lubię. Oczywiście to jest dla Ciebie i Tobie się ma podobać.
Remiś - kocham Cię, zrobiłam babeczki, wyszły, są pyszne!!! Zrobiłam szklankę mąki gryczanej i 3/4 kukurydzianej, zamiast proszku do pieczenia dałam tę nieszczęsną sodę, bo nie ma pszenicy - i są!!! Aha - i jajka perliczek. Super, uratowałaś mi tyłek (dosłownie, może przestanie mi znikać ) Dom projektowała nam mama męża, jest architektem i ma swoje biuro. Zaraz też wrzucę fotki, jak tylko znajdę Oczywiście jest przede wszystkim oszczędny Nie mamy ani centymetra nieużytkowej powierzchni
Anitulka, zawsze dobrze sprawdzić. Ja kocham zielenie, ale jestem blada i wyglądam w niektórych odcieniach jak ciężko chora
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
ale wyjscia nie bylo.dobrze ze tak zagospodarowane bo gratow robi sie coraz wiecej;)
My mielismy slub konkordatowy wiec mialam tylko biala kiecke.
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anitkade
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Monia - nie doczytałam, że usypiasz Zuzię na rękach. Ja też tak robiłam, ale darła się jeszcze bardziej. Teraz albo zostawiam, pobuczy 15 minut i śpi, a jak wrzeszczy to biorę i zabawiam i próbuję za jakiś czas. A jak już jest dramat to do wózka i spacer. Noc za nami dramatyczna. Hania budziła się jakieś 7 razy co pół godziny z ogromnym koszmarnym najgorszym w życiu wrzaskiem. Zmęczona, więc przysypiała i się darła. Straszne. A zapalanie lampki i rozbudzanie ją uspokajało, ale na krótko, bo była wykończona i darła się znów. Ja już nie wiem, o co jej chodzi. Ciesz się, że noce u Was ok Ale psróbuj też zamknąć pokój i wyjść, zasłonić jej zasłonki, może jakąś delikatną muzykę puścić i niech się uczy sama zasypiać. Ja wracam dopiero po 10-15 minutach, jeśli słyszę, że nie rokuje. A czasem słyszę, że smędzi i przestaje, smędzi i przestaje - to wiem, że przysypia powoli, choć niechętnie Wtedy nie wracam wcale i czekam, aż zaśnie ostatecznie. Wkurzyłam się, bo jak mam usypiać godzinę, żeby pospała pół godziny potem - to kiepski interes. A jak mam to robić 4 razy na dzień to jeszcze gorszy.
- remiśleoś
- Wylogowany
- rozmowna
Ale i tak jestem zakochana w swoim domku.
Salon duzy bedziecie miec chyba co? I fajnie ze dzieciece pokoj na gorze.wszystko widze ze przemyslalas.dom jak z bajki.czekam na kolejne fotki z wyko nczenia jk mozna;)
Slicznie wygladalas na slubie jak Angelina Jolie.Pieknie,klasycznie.
Ja mialam 25 lat.slub. mielismy 09.05.2009. Moja miala szerki dol ale go podpinalam bo to byly takie kwiaty.