- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
A tak z innej beczki.mowia sylaby waszd dzieci? U nas cisza.a Remik jak mial 7 miesiecy to tata wolal i baba krotko pozniej.Leos tylko agu gli i takie tam ale bez czystych sylab.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A czytałam, że przy skoku może być i brak apetytu, no widisz, nie wiadomo. Zobaczymy, jak będzie dalej. Póki co cycki to mi zaraz rozerwie. A kataru raczej nie ma, tylko jak długo wyje, ale to wiadomo. Samo z siebie nic nie cieknie, nie charczy.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U nas ostatnie 3 noce jakies inne niz wszhstkie.zawsze byla pobudka moedzy 1-2 n cyca, no od swieta spal do 5 bez jedzenia.a te 3 ostatnie spi cala noc od 20.00 do 6.05! Szok! Zobaczymy czu to chwilowe czy jiz ni potrzebuje w nocy.ale nie ludze sie ze bedzie juz tak kplorowo.Zato Remik tej nocy nie spal od 24.15 do 3.00.byl jakby wyspany.ni marudzil, tylko nawijal jak szalony i sie krecil.maz go wkoncu o 2.15 do na przhniosl ale j o 3 zanioslam go do jego pokoju i po paru minutach usnal.ale co to bylo to nie mam pojecia.jakby ze 3 litry kawy wypil;)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

a Zuzi wyszedl zabek

Zuzka tez mowi tata i inne sylaby probuje ale tata kroluje

- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ladna pogoda dzis a w sumie zadnych planow na ten dzien nie mamy.moze cos na spontanie wyjdzie.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Dzis gotowalam rosol z wiejskiej kury...mniam juz dawno takiego pysznego nie jadlam.
Jutro poniedzialek ,nie lubie poniedzialkow.zawsze po rodxinnej sielance w weekend maz do pracy. Szkoda ze to co dobre trwa tak krotko.no ale coz tak ma kazda z nas wiec nie mam co narzekac.
Ostatnio pofolgowalam sobie ze slodyczami i 2 kg prawie przybylo.jejku jak to trzeba uwazac.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monia jakie u Was poczatki w przedszlolu byly? Remik idzie od wrzesnia i juz sie czasem martwie.On jest samodzielny ale woli doroslych niz dzieci.
- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja chętnie bym posiedziała na działce przy baseniku, ale niestety u nas jest totalna rozróba póki co

Remiś - kurczę, tak wymusza Remiś. Na każdego taki wiek chyba przychodzi, ciekawe, jak to będzie z maluchami naszymi. Co do karmienia - odkryłam pozycję, w której łapie pierś. Także dzisiaj jakoś karmiłam, chociaż wolałabym nie cyrkować. Generalnie jest jakaś niespokojna, straszna afera na wieczór była, jakby ją brzuszek bolał. Już nie wiem, co jej jest. Biedulka, jaka szkoda, że nie może po prostu powiedzieć. A mówi tylko "nienienienienie". W ogóle dzisiaj się uśmiałam, bo byłyśmy rano w kościele i jak był pieśni to Hania też coś śpiewała

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Remis, bosko wyglądasz

Polcia nasza bardzo leniwa jesli chodzi o gadanie, tylko piszczy i charczy, czasem nieeee albo maaam...
U nas lipa straszna. Coś mnie wczoraj gardło bolało, ale mądra poszlam z Polą do basenu. Czułam sie coraz gorzej i przy wieczornym karmieniu W. zmierzył mi gorączkę a tu 39st. :/ wiec z karmienia nici... w końcu wypiłam gripexa, bo na tych lekach dla karmiących nigdy nie moge się do końca wykurować. A że jesteśmy u mamy to biegusiem do domu po laktator i zamrożone mleko. Basen ją tak wymeczyl że o 22 już spała, ale po godzinie sie obudzila żeby dojesc (poprzytulac cyca ) i mi placze z zamknietymi oczami i szuka

Sorki że tak haotycznie pisze, ale zawsze moge zawalić na chorobę.

- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
remis u nas podobnie jest z Julka na wieczor ja oglada dobranocke i chce wiecej to tez chisteria a ja wychodze z siebie...;/
u nas Jula chodzila do zlobka wiec latwiej z przedszkolem bylo

anitka zapraszam do nas na dzialke

Anitulka to sie zaprawilas

ja nie wchodzilam do basenu bo pech chcial ze dostalam okres ;/
a nie karmisz ze wzgledu na leki??
u nas chyba ten lek separacyjny dobiega konca po malutku

a fotki mam jak zawsze

- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

Fotki super