- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2014 =)
Styczniówki 2014 =)
- Asia18
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

ja już zaczynam panikować że może coś jest nie tak że taka śpiąca jest ??

Anitulka ślicznie wyglądacie

Oliwa dostaje mleko 3 razy dziennie, rano mm później kaszka obiadek deserek i na noc kaszka

a suwaczki nie działają ? bo mi jakiś błąd wyskakuje??
<3b :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anitulka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 4

U mnie suwaczki są normalne.
Wczesniej pytalas o opaske. Pewnie ze moze byc, Polka miała na chrzcinach (sciagnelam na polanie główki). Zdjecie dodalam na fb wiec mozesz oblookac sobie

Foteczka śliczna, obłędne oczka

- anitkade
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Asia - nie martw się za bardzo spaniem. JAkby za dnia więcej spała niż nie spała to może faktycznie powód do zmartwienia, ale tak - widać jej trzeba snu. Podczas snu mózg się rozwija

Anitulka - no to drzemka Poli mistrzowska. Hania śpi tak 3-4 azy w ciągu dnia po pół godziny, czasem 20 minut. Raz w tygodniu zrobi mamie niespodziankę i ma poranną drzemkę 40-minutową, ale to już absolutne szaleństwo jest. Do godziny nigdy nie dobija. Ale potrafi się pięknie sobą zająć, właściwie to większość dnia sama się bawi.
Co do opaski - też uważam, że ok, ale na polanie główki bym zdjęła. W końcu to sakrament

Anitulka - dziękuję za recenzję z drogi. Zobaczymy, jak nam pójdzie, na pewno zdam relację.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Szkoda ze wiekszosc z Was ma daleko kolezanki.ja na to nie narzekam juz kiedys pisalam o naszej paczce znajomych;)
Anitulka gwiazda z Ciebie i Polci!
Monia z basenem faktycznie sama z dwojka to ciezko.tez sama nie chodze,zawsze z kims.ale widze ze aktywna babka z Ciebie i nie lubisz w miejscu z dziecmi siedziec;) jatez nie.czesto wymslam jakies atrakcje.
W poniedzialek bylismy w zoo,wczoraj n jagodach i pol dnia w baseniea dzis na jeziorem z dziadkiem;)a jagod juz malo jest:( szkoda bo obaj bardzo lubia je jesc.
Dni u nas dlugie bo chopaki to ranne ptaszki 5 Leos na nnogach a o 6 Remik.
Leos nauczyl sie pic z takiego otwartego kubka jak na zdjeciu.
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U nas nadal cyc ale tez laktacja troche zwolnila.jemy tak : 6 cyc,9 cyc12 obisd 15 cyc 17 owoce19.30 kaszka i 2 w nocy cyc.,
Leos turla sie jak szalony, koch lezenie na btzuchu i asne stopy.nie siedzi nie ma zebow i jedt slodki jak miod;)
Anitulka fajnie ze wypad nad morze sie udal.my jeszcze przed wyjazdem.bylismy tylko w weekend z bozym cialem na mazurach .nie wiem czy pisalam bo nie amietam.chlopaki szaleli w aqua arku i bylo cudnie.z mniej przyjemnych rzeczy to Leos tydzien temu mial zapalenie oskrzeli.ale obylo sie bez szpitala bo kupilam ta tube do wziewow co maj w szpitalu ,inhalator mamy a to bylo wirusowe wiec antybiotyku nie dostal i leczulismy sie w domu a codziennie na osluchanie jezdzilismy.
Odezwe sie jutro bo oczy mam na zapalkach
- niteczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- pysiaczek19918
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Moja Zuzka sie zbuntowala jest 22.30 a ona nie spi. Znowu ma cala szyja i brode w plamki, uszy czerwone tarmosi malo niewyrwie. Tak mi jej szkoda emolium nie pomaga, po linomagu niewiem czy niegorzej. Mam juz tego dosc.
Dzisiaj znowu z tesciowa robilysmy malej zupke z indyka tylko tym razem z brokulem.
Anitkade my tez sie wybieramy nad morze tylko my pod koniec sierpnia. U nas jazda by trwala 8h boje sie troche ale do Zakopanego 6h dala rade to mysle ze i tu da.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

Anitka zdjecie super pasuje ci 2 bobas

remis super ze wpadlas

Remis sliczny jest !! :***i pije z kubka wow

ja nie lubie strasznie w domu siedziec niestety czesto jestem zmuszona bo w miescie duzo atrakcji nie ma a ja auta nie mam tzn prawa jazdy..;/ wiec trzeba korzystac jak jest pogoda

ja bym jeszcze pojechala do parku dinozaurow ale nei wiem czy meza namowie
z tym spaniem to pewnie przez pogode nas meczy a co dopiero dzieci.
Oliwka do schrupania sliczniutka jest i taka duza

rzeczywiscie anitka juz dzieci sie robia inne bo na poczatku niewiele sie roznily

u nas na szczescie(odpukac) ze spaniem sie poprawilo sa dwie drzemki poo godzinie min a jak zasnie jeszcze przed 8 rano to nawet i dwie godzinki ale ten minus ze obie sa przed poludniem albo zaraz po i po poludniu ciezko jej do 19 wytrzymac a zasnac nie chce

- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Pysiaczek kurcze moze to azs.jest taka droga masc pulmicort ale to steryd.ona u nas zawsze pomaga z tym zey mamy od alergologa zalecrnia moze udaj sie tez do jakigos i cos Wam zaradzi.a podajesz jej cos antyhistaminowego? Bo napewno sie meczy.
Anitka piekosc z Ciebie, a w tej fryzurze zawadiacko i kuszaco.a Hania wczesnie randki rozpoczela;)
Niteczka u nas dwie drzemki.o 11 tak ok godziny i o 16 ok.pol godziny.
Monia bez prawka to i tak duuuzo ogarniasz naprawde jestem pod wrazeniem.
U nas Leos ma juz 7 miesiecy i tydzien! Wow! Kiedy to zlecialo!wazy 8 kg i 73 cm .taki moj wczesnoaczek hi hi.
Dzis planuje wycieczke rowerowa z chlopakami:)
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

a ja zla jestem jak fiks !!!! dzwonie do siostry o ktorej autobus itp a ona ze nie wie czy sie wyrobi i zebym sama jechala a ona dojedzie najwyzej...nosz kur....chcialam z nia glownie zeby mi pomogla a nie zeby sie opalala no kocu obok...tak mozna na kogos liczyc..;/
- remiśleoś
-
- Wylogowany
- rozmowna
-